Sizce?

Hayır bugün konuşcam bide zaten o an konuşsam kavga çıkardı şu an daha sakinim

Böyle şeyler genelde anlık gelişir yani havaalanında karşılaşırsınız kahve içersiniz filan.Ama niye 2 güncük bir kaçamak için kahvaltı planı yapmış ki eşin,ilginçmiş.
Bilmiyorum
Artık amacının farklı olduğunu düşünmeye başlycam

sen yine iyisin benim eşim ilk evlilik yıldönümümüzde beni dışarı çıkardı zaten 3-4 saatcik birşey aynı takımı tuttuğu fanatik -sıkıcı, bekar, çok konusan, herseyi ben bilirim diyen, eve davet ettiğimizde 2 lere kadar oturan bir abimiz (akrabası) eşimi aradı eşimde boş bulunup (çok sinir oldum) abi gelsene dedi adam on bes dk sonra damladı bütün geceyi beraber geçirdik bende tabiki eşimin burnundan fitil fitil getirdim ama inanın çok iğrenç birşeydi düşüncesizce ve ilk evlilik yıl dönümüydü.... kahvaltı olsaydı keşke sadece

Benim eşim yapsa aynısını bel gelmeyim sen arkadaşlarla yıldonumumuzu kutla iki kahvalti iki akşam yemeği ye gel derdim.

Neden her konunda 'sinirlenmeden kavga etmeden şunu nasıl yapmalıyım' diyorsun. İletişim dilin sadece kavga gürültümü?

Nazikçe yıldönümümüzde başbaşa balayı gibi takılalım desen sert çıkacak bi adammı bu??

Anlıyorum çok sinir bozucu olmuştur
Şimdi aynı şeyi ben yaşamam inş çünkü eminim kahvaltının devamı gelir

Değil aslında ama ben tartışmaktan nasıl bıktıysam on kere düşünüyorum demek ki
Öyle söylycem zaten sonucu yazarım buraya

Anlıyorum çok sinir bozucu olmuştur
Şimdi aynı şeyi ben yaşamam inş çünkü eminim kahvaltının devamı gelir
doğru söylüyorsun illaki hadi bir yerlere gidelim muhabbeti döner. eşinize bunun sıradan bir gün olmadığını onlarında kusura bakmamalarını söyle. erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum düşüncesizler bizim kadar ince düşünemiyorlar.

Aynen ya
Hiçbişey diyemiyosa o zaman bi bahane uydurcak yada gitmeyiz

Canım bence bu konuda hassas oldugunu bilsin bi dahakine danısır sana da. Esimde emrivaki yapcak gibi olmustu simdi birini davet ederken falan hep sorar. Bu tarz tatillere de giderken onunla yalnız olmak istedigimi bilir.

söylersen mutlaka bir yerde sen zaten bilmemkimlerle kahvaltı yapmaya bile tahammül edemedin vs vs diye bel altı yapabilir

Yahu şu kocanla konuşmak gereken konuları neden buraya açıyorsun.
O kadar basit ki bazen anlam veremiyorum sana sinirlense ne olur sanki hiç kavga etmiyorsunuz bide bu yüzden kavga edersiniz.
He bide hiçde sevdiğin kimseyi görmedik burda yeme bizi

Canım bence bu konuda hassas oldugunu bilsin bi dahakine danısır sana da. Esimde emrivaki yapcak gibi olmustu simdi birini davet ederken falan hep sorar. Bu tarz tatillere de giderken onunla yalnız olmak istedigimi bilir.
Ne güzel bu daha beni tanıyamamış demek ki

Konu açmak hoşuma gidiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…