- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama canım ben daha önce hep söylediğim icin ordan biliyor. Sen yalnız olalım demedikten sonra nerden bilsin senin bu istegini.Ne güzel bu daha beni tanıyamamış demek ki
ya tabiki dersin ama bu tür laflar biriktikçe can sıkıyor yine de sen bilirsin tabiBende evet tahammül edemem derim ve gerçekten altında bişey ararım çünkü en doğal hakkım bunu istemek
Aslında bilmesi lazım çünkü daha öncede böyle olmuştu annesi,eltimler gelmek istemişti bende biz başbsşa olalım istiyorum demiştim kabul etmemiştim tartışmıştık ama sonunda kabul etmiştiAma canım ben daha önce hep söylediğim icin ordan biliyor. Sen yalnız olalım demedikten sonra nerden bilsin senin bu istegini.
Neden ki bence çok doğal bi istekYa nedir bu kocalarla baş başa kalma isteği anlamıyorum. Bunun karşılıklı bir istek olması lazım. O yalnız kalmak istemiyor. Sen istiyorsun. Bunun hiç zevkli bir yanı yok. Aksine huysuz suratını çekerken daha çok sıkılacaksın. Yine de baş başa kalmak istemek çok saçma geliyor bana. Çok feminist değilim ama kusura bakmasın da paşa efendi biraz benimle yalnız kalmak istesin fırsat kollasın. Hiç de böyle şeylere girmem ben.
Alışkanlık mı oldu bibi, elif konusu gördüğünde otomatik olarak "haksızsın" mı yazıyorsun?Haksızsın
Alışkanlık mı oldu bibi, elif konusu gördüğünde otomatik olarak "haksızsın" mı yazıyorsun?
Haklisin al karsina konus nolcakkimrb
Hemen konuya geçiyorum
Evlilik yıl dönümünde 2 günlüğüne bi yere gidiyoruz
Neyse dün akşam konuşurken eşim dediki x ve eşide o tarihte orada olacakmış bizimle beraber döncekler onlarda uçak saatimz aynı olcak dedi.
Bende dedim ki orada beraber takılmayacaksak dönmede bi sorun yok sonuçta arabayla dönmüyoruz.
( x bizim fakültede biri eşimin bölümünde,)
Eşimde dediki bi kahvaltıya gideriz orada hiçbişey demedim çünkü çok sinirlendim o sinirle bişey desem kavga çıkardı.
Ya arkadaşlar zaten 2gün ve 2.günün akşamı dönüyoruz ben kahvaltı bile olsa onlarla vakit geçirmek istemiyorum ve ikisinide sevmiyorum, görüştüğümüz çok sevdiğim insanlar var ama onlar bile olsa istemezdim çünkü beraber vakit geçirmeliyiz bana göre
Ya bide bana sormuyo bile istermisin diye ama kabul etmeyeniyetim yohaksızmıyım sizce
Nasıl söyliyim bunu ona sinirlenmeden
İsteğine zerre lafım yok. En doğal hakkın hatta. Kim ne diyebilir? Anlamadığım o yalnız kalmak istemiyor sen istiyorsun.Neden ki bence çok doğal bi istek
Ben zaten bunu öğrenicem önce, yani benimle yalnız kalmak istiyorsa bi bahane bulur gitmeyiz
Yok istemiyosa zaten ben gitmekten vazgeçerim
Aynen yılların tecrübesi diyelimAlışkanlık mı oldu bibi, elif konusu gördüğünde otomatik olarak "haksızsın" mı yazıyorsun?
Allah korusun yarım gün mü yok bir saat bile katlanmak istemiyorumarkadaşı zaten orada olacakmış sorması niye gerekiyor ki
ayıp olmasın diye görüşürüz belki demiş
bu bana normal geldi
evlisiniz siz
her daim her zaman başbaşa vakit geçirebilirsiniz ki evlisiniz zaten sürekli dipdipe konuşacak görüşecek değişik konu vs. nasıl bulacaksınız başbaşa kalarak
1 gün kahvaltı yaparsınız belki de elektiriğiniz uyarsa yarım günü birlikte geçirir beraber turlarsınz kalabalık gezi 2 kişiden daha iyi gibi geliyor bana
Ya ama insanlarla iç içe olmak istiyosa o zaman evlenmycekti ben kimseyle zamanımı harcayamam bide biz akşam gidiyoruz eve pek tapıcak bşy olmuyo yorgun oluyoruz uyuyoruzelif sen çok duygusalsın sürekli kocanla dipdibe olmak sadece ikiniz olsun istiyosun. eşin ise dha insanlarla içiçe dha rahat sen psikolojini çok bozarsına
Hayır sadece iki günlük tatilim istediğim gibi geçsin istiyorum onlarla vakit geçirmek istemiyorumnıye bukadar takıntılısın kocan konusunda,konularına hiç yorum yapmadım ama hangısıne denk geldıysem sürekli bi stres altındasın,bi kontrol bi gergınlık..
rahat ol kardeşim ya kendı hayatınada bak biraz..evli olabılrsın ama tek kocan için yaşama..insanların içine karıştıkça bu takıntını aşabılrsın diye düşünüyorum.
İşte istemediği için mi yoksa ayıp olmasın diye mi onu öğrenicemİ
İsteğine zerre lafım yok. En doğal hakkın hatta. Kim ne diyebilir? Anlamadığım o yalnız kalmak istemiyor sen istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?