Sizce?

Ama canım ben daha önce hep söylediğim icin ordan biliyor. Sen yalnız olalım demedikten sonra nerden bilsin senin bu istegini.
Aslında bilmesi lazım çünkü daha öncede böyle olmuştu annesi,eltimler gelmek istemişti bende biz başbsşa olalım istiyorum demiştim kabul etmemiştim tartışmıştık ama sonunda kabul etmişti

Ya nedir bu kocalarla baş başa kalma isteği anlamıyorum. Bunun karşılıklı bir istek olması lazım. O yalnız kalmak istemiyor. Sen istiyorsun. Bunun hiç zevkli bir yanı yok. Aksine huysuz suratını çekerken daha çok sıkılacaksın. Yine de baş başa kalmak istemek çok saçma geliyor bana. Çok feminist değilim ama kusura bakmasın da paşa efendi biraz benimle yalnız kalmak istesin fırsat kollasın. Hiç de böyle şeylere girmem ben.

Neden ki bence çok doğal bi istek
Ben zaten bunu öğrenicem önce, yani benimle yalnız kalmak istiyorsa bi bahane bulur gitmeyiz
Yok istemiyosa zaten ben gitmekten vazgeçerim

arkadaşı zaten orada olacakmış sorması niye gerekiyor ki
ayıp olmasın diye görüşürüz belki demiş
bu bana normal geldi
evlisiniz siz
her daim her zaman başbaşa vakit geçirebilirsiniz ki evlisiniz zaten sürekli dipdipe konuşacak görüşecek değişik konu vs. nasıl bulacaksınız başbaşa kalarak
1 gün kahvaltı yaparsınız belki de elektiriğiniz uyarsa yarım günü birlikte geçirir beraber turlarsınz kalabalık gezi 2 kişiden daha iyi gibi geliyor bana

nıye bukadar takıntılısın kocan konusunda,konularına hiç yorum yapmadım ama hangısıne denk geldıysem sürekli bi stres altındasın,bi kontrol bi gergınlık..
rahat ol kardeşim ya kendı hayatınada bak biraz..evli olabılrsın ama tek kocan için yaşama..insanların içine karıştıkça bu takıntını aşabılrsın diye düşünüyorum.

Haklisin al karsina konus nolcakki

İ
Neden ki bence çok doğal bi istek
Ben zaten bunu öğrenicem önce, yani benimle yalnız kalmak istiyorsa bi bahane bulur gitmeyiz
Yok istemiyosa zaten ben gitmekten vazgeçerim
İsteğine zerre lafım yok. En doğal hakkın hatta. Kim ne diyebilir? Anlamadığım o yalnız kalmak istemiyor sen istiyorsun.

daha haklı haksız olduğuna bile karar veremiyosun burdan destek bekliyosun bu çok basit konu. istemezsen yapmazsınız. ama eşin çok isterse sevdiğin adamı bu yuzden kırmaya tatil hevesini kaçırmaya değmez kocan zaten hep yanında yani

daha haklı haksız olduğuna bile karar veremiyosun burdan destek bekliyosun bu çok basit konu. istemezsen yapmazsınız. ama eşin çok isterse sevdiğin adamı bu yuzden kırmaya tatil hevesini kaçırmaya değmez kocan zaten hep yanında yani

Allah korusun yarım gün mü yok bir saat bile katlanmak istemiyorum
Tabi evliyizde gittiğimiz ortam farklı bi yer olcak bütün gün gezmek istiyorum ben gerÇekten kimseyi istemiyorum umarım öyle olur

elif sen çok duygusalsın sürekli kocanla dipdibe olmak sadece ikiniz olsun istiyosun. eşin ise dha insanlarla içiçe dha rahat sen psikolojini çok bozarsına
Ya ama insanlarla iç içe olmak istiyosa o zaman evlenmycekti ben kimseyle zamanımı harcayamam bide biz akşam gidiyoruz eve pek tapıcak bşy olmuyo yorgun oluyoruz uyuyoruz

Hayır sadece iki günlük tatilim istediğim gibi geçsin istiyorum onlarla vakit geçirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…