- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Gitmeden halletmem lazım ki söz vermesin şimdiden adamaHaklısın bende olsam istemezdim iki güncük zaten ama gitmeden uzatıp canımıda sıkmazdım. Gidince bir şekilde hallederim diye düşünürüm.
Ne söyliyim bilmiyorumBu konuda haklısın
Bilmiyorum onları ama ben kahvede istemem çünkü en az iki saatimiz gider ve zaten çoğu vaktimiz trafikte geçerIyi de zaten iki gecelik kaçamak iki kahvaltı var hani arada bir kahve olabilir
Belki onlar da istemez
Bilmiyorum onları ama ben kahvede istemem çünkü en az iki saatimiz gider ve zaten çoğu vaktimiz trafikte geçer
Aynen öyle söyliycemOnlarla görüşmek istemiyorum bu özel gün özel olsun derdim.kızlarsa kizsin ben sinirlemiyeyim de
Evet o konuda özür diledi ama hatasını kabul ettiği için mi barışmak için mi bilmiyorumYa elif sen kocan bu kadar resmimisin aklından ne geçiyorsa dan dan söyle hergün yeni bir konu insan kocasına rahat olmayacaksa kime olacak ben anlamıyorum !! Korkmayın erkeklerden bu kadar yahu sinirlenirse sinirlensin kavga etmeye o korkun sen değil! İyice sindirimis seni yahu .Israr ederse bensiz onlarla kahvaltı edersin de evlilik yıldönümüzde :)Bu arada barismissiniz Özür diledi mi para mevzusunda ?Dur tahmin edeyim Hayır! !! Sen hiç bir sorunu cozmuyorsun konu açılıp öyle kalıyor sizin sonunu zu iyi görmüyorum kusuruma bakma herkes sana laf ederken kocanın çok gıcık olduğunu düşünüyorum..... Neyse bence içinde birsey saklama sen patlıcana o patlasin
YaniBen aynı otel vs gibi düşündüm
Istanbul a gidip de onlarla takılınmaz tabii
Beklersem belki söz verebilir amaBoyle konulari tartisarak kavga ederek cozmeyin .
Gerçi ben olsam kahvalti yapardım daha eglenceli olabilirdi .
Ama tartisarak degilde tatli tatli çözebilirsiniz.
Mesela ben olsam simdi ses etmezdim bakalim oraya gidebilcez mi onlar gelebilcek mi demi ne olur ne olmaz.
Ama orda eşinin anlicagi dilden konuş.
Simdi yazsam olmicak ama tatli naz yaparak çözün sorunu hep adamla kavga et et nereye kadar.
Savasmayin Sevişin :)
Konuşucam zaten ama konu da açmak istedimYa siz niye eşinizle konusmuyorsunuz ds hep gelip konu açıyorsunuz. Haklısınız haksizsiniz tartismiyorum ama eğer hoşunuza gitmeyen bir şey varsa bunu söyleyin, konuşun halledin. Daha kolay olur.
İste o an neden konusmadiniz? Bilenip bilenip kafanizda kurup kurup konuşuyorsunuz sonra kavgaya dönüşüyor. O an ben istemiyorum demeliydiniz. Sonradan söyleyince başta sesin çıkmadı şimdi niye karşı çıkıyorsun tepkisi geliyor ki çok sinir bozucu.Konuşucam zaten ama konu da açmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?