Sizce?

:)
Tabi güzelce söylerim ben, ama kesin bir dille de söylemek istiyorum çünkü çok bunalıyorum iş ev iş ev, değişiklik iyi oluyo iki gün de olsa yani istediğim gibi zamanımı geçirmek en büyük hakkım mesajı vercem
Ya valla nasık bu kadar düşüncesiz olabiliyo anlamıyorum bunu teklif etmesi bile beni tanımadığını gösteriyo çok acı bişey bu
Umarım burdan paylaşırım yarın istediğim oldu diye:)

Özel günleri tabii cok severim, o günlerde normal zamanlarda cok fazla dile getirilmeyen herşey konuşulur, güzeldir.

Ama ben eşimle diğer günlerde de cok mutluyum. Birbirimize ilgimiz, sevgimiz, neşemiz Her gün aynı şekilde....

O nedenle eşimi ve de keyfimizi, böyle bir tatildeki bir kahvaltı için bozmam. Aynı şeyi ben desem, onun da ayni şekilde davranacağını bilirim.

Bir yere gitmesek bulundığumuz yerde olsak bende böyle düşünürdüm ama farklı bi yere gidip sadece 2gün kalacağımız için tadını çıkarmak istiyorum

Hep beraber vakit geçirmekte güzel olabilir aslında. Sadece bir kahvaltı yani yapışmayacaklarsa idare edilebilir.
Ama yok diyorsanız direk söylemek durumundasınız. Çok tepkili olursanız güzelim 2 gününüzün tamamı kötü geçer aranız kötü olur bu sefer. İstekli davranıp "aa güzel olabilir aslında" diye başlayıp sonrasında ama başbaşa mı olsak diye konuya girerseniz. Daha samimi görünür. Diğer türlü eşiniz "benim istediğim şeyi istemiyor" kafasıyla inatlaşanilir.

Bence kesin yapışırlar şurayı gezelim buraya gidelim derler zehir ederler günümü
Bi şekilde başlayıp söylycem artık

Haklisiniz bende boyle koloni halinde ciftler olarak takilmayi sevmiyorum ama esiniz x kisiyle planlamis mi bu kadar denk gelir mi

Haklisiniz bende boyle koloni halinde ciftler olarak takilmayi sevmiyorum ama esiniz x kisiyle planlamis mi bu kadar denk gelir mi
Yok planlamsmış onlar zaten bizden önce gidicekler kongre var çünkü, dönüşümüzde aynı güne denk geliyo pazar yani
Yani kongrenin olmadığını bilmesem bende planladığını düşünürdüm ve buyur kendin git derdim

O zaman caninizi sıkmayin orda telefonlari kapatin tamamen basbasa kalmaya odaklanin karsilasmaktan kacinin olurda karsilasirsaniz bir kahve icin birlikte gecistirin

Patlamaya hazir bomba gibisin.
Esin bu konuda sana sormadan karar veriyorsa ayip eder. Tatiliniz 2 gun suruyormus ilk gun birlikte zaman gecirin , ikinci gun de arkadaslarinizla kahvalti yapabilirsiniz bunda abartilacak bir durum yok.
Sizin o kisileri sevmediginizi biliyor mu esiniz? Ozellikle mi goruselim diye israrda bulunuyor.

Biliyo evet sevmediğimi ısrar etmedi sadece bi kahvaltıya gideriz dedi bende hiçbişey demedim
İlk gün öyle yaparız ama ikinci gün de öyle olsun istiyorum zaten ikinci günün akşamı dönüyoruz
Ya görüşmycez ya hiç gitmycez ki onlar yüzünden gidemezsek eşimin yüzüne bakmam bi daha.ya hep ya hiç yani

eşinizle beraber vakit geçirmeniz bir lütuf değil bunu söyleyin nasıl adam bunlar nasıl çekinirsiniz hiç anlamıyorum

eşinizle beraber vakit geçirmeniz bir lütuf değil bunu söyleyin nasıl adam bunlar nasıl çekinirsiniz hiç anlamıyorum
Yorumu tam anlayamadım ama eşimle vakit geçirmem zaten bir lütuf değil doğal birşey
Anormal olan ise sevmediğim yanancı insanlarla 3-4 saatimin çöpe gitmesi olur

Konuştuk konuyu ve iyice sinir etti beni
Yok ayıp olurmuş bilmem ne
Ya bide diyoki o adam çevrem benim sana ne zararları var
Bende dedimki biz ne için gidiyoruz oraya farkındamısın
Burda gitsek kahvaltıya bişey demem ama orası farklı dedim
O da, bu seferlik onlarla kahvaltı yapalım tmm yılbaşında başbaşa geçiririz dedi
Hayır yani millet niye benden daha değerli yaaa
Yılbaşına kim öle kim kala
Ben onlarla vakit geçirmek istemiyorum hadi 1saat gördük sonradında bize yapışmayacaklarının garintisini kim vercek bana
Bide kuzlar benim eşim o kadar aptl ki anlatamam size, biz araba kiralycaz onlar kiralamamış o yüzden demek ki bize yapışcak bunlar. O kurnaz bi çift ki zaten

Haklısın yani. Doğruya doğru. Bende olsam gıcık olurum. Arkadaşıyla plan yaparken sana mı sormuş. Zaten samimiyetiniz yok. Topu topu 2 gün. Onlarda düşünce olsa zaten size katılmazlar.
Diyorumya işte bizden faydalanmak onların derdi bence çünkü arabaları yok
Bide suç eşimde biz evlilik yıldönümü sebebi ile gidiyorz dese heralde yapışlardı bize
Ne yapıyım ne diyim bilmiyorum artık en sonunda nefret ettircek kendinden

Yalan söylüyorsun, yine kıyameti kopartırsın ve konu açarsın
Eşin aptal mı bilmiyorum ama bence zeki değil. Hiç değil.
Neden olduğu da çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…