Sizce?

Ne yalanı?
Burda kahvaltıya gittik diye ne diye kıyamet koparayım ilk kez çıkmıyoruz onlarla dışarı
Takıntılısın elif, yapma bunu
Yani ben hala anlayamadım gerçek misin sahte misin ama
Yorulmuyor musun insanların seninle dalga geçmesinden?
Mesela sen psikoloğa gidip gitmediğini hala söylemedin?

Takıntılısın elif, yapma bunu
Yani ben hala anlayamadım gerçek misin sahte misin ama
Yorulmuyor musun insanların seninle dalga geçmesinden?
Mesela sen psikoloğa gidip gitmediğini hala söylemedin?
Ben birinin sahte olduğunu düşünsem konusuyla uğraşıp zaman kaybetmezdim
Ayrıca dalga geçmeye çalışan sayılı kişi var burda onlarıda umursamıyorum
Bu konuda da dibine kadar haklıyım

Ben birinin sahte olduğunu düşünsem konusuyla uğraşıp zaman kaybetmezdim
Ayrıca dalga geçmeye çalışan sayılı kişi var burda onlarıda umursamıyorum
Bu konuda da dibine kadar haklıyım
Tamam hayatım, bence de bu konuda haklısın
Ama bunun dışında haklı olduğunu düşünüyorsan dert burada nerede ki?

Sahte olduğunu düşünüyorum, bazen inatla düşünüyorum
Şaka herhalde falan diyorum

Sonra bazen de bu kadın bu kafayla nasıl alesi falan geçmiş diyorum
Çünkü önceki konularında kpssden 60 aldığını falan yazdığın olmuş

Sonra da diyorum ki, yok kesin gerçektir. Böyle bir hayal dünyası olamaz yani
Özünde sen kendine zarar veriyorsun, eşine de veriyorsun

İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor, ama anlamak istemiyorsun
Nereye kadar devam edecek bu eliffçim?

seviyom kız seni :))

Ya bide bana sormuyo bile istermisin diye ama kabul etmeyeniyetim yohaksızmıyım sizce
Nasıl söyliyim bunu ona sinirlenmeden

Elif eşin evlilikte cidden senin fikrini sormuyor hiç bir şeyde gibi geliyor bana artık. Evliliğinde eşinle farklı düşündüğün ve senin dediğinin olduğu hiç örnek var mı? Bunda da eşin bir şekil kendi bildiğini yapacak haberin olsun. Sen üzüldüğünle, kavga ettiğinle, sinirlerinin bozulup tatilinin mahvolduğu ile kalacaksın.

Var tabi ama herzaman öyle olmadı laxım işine gelince soruyo gelmeyince sormuyo,
Yani kendi bildiğini okursa gitmem ben
Tek başına giderde bilemem..

Var tabi ama herzaman öyle olmadı laxım işine gelince soruyo gelmeyince sormuyo,
Yani kendi bildiğini okursa gitmem ben
Tek başına giderde bilemem..

İşine gelince soruyor işte. Yani kendisi için olsa da olur olmasa da olur durumlarında soruyor. Tam olarak onun bir şey istediği ve senin tam zıttı bir şey istediğin konularda direk çatışma halindesiniz. Ve eşin kendi bildiğini okuyor. Ama ben en azından maaş konusunda senden umutluyum. O konuda hakkını yedirmeyeceğini düşünüyorum inşallah.

Evet o konuyu karara bağladım artık
Bu konudada kararlıyım
Yani evlilik yıldönümünü onlarla geçirmek isterse güle güle derim artık

:)

Tartışıyoruz bu konu yüzünden dert bu işte
Hem bu konularla ne ilgisi varki alesin filan
Kendime zarar vermycem en azından bu konuda yani ben diyeceğimi dedim ama gerginim yine biraz

Herkes farklıdır biz çiftler olarak takılırız ve çok memnun oluruz. Evlilik yıldönümümde de olsa dert etmezdim..
Eşin takılmak isteyebilir. Hanımı yok derse olay kapanır bu ısrar neden anlamıyorun. 2 günlük değil 22 günlük bile olsa istemiyorsan görüşmezsin bu net... Bi mesajında okudum diğer çift kiralık araca eklenecek ben sana diyim.

Bencede diyorumya çok kurnazlar
Bende anlamıyorum niye bu ısrar sanki kadıtlı olarak beni üzmeye ve tartışma çıkarmaya çalışıyo
Hep başkaları daha önce geliyo hep başkaları daha değerli

Senin konulari okudukca, meslekler ayni oldugundan mi bilemiyorum, is hayatimdaki evli erkek ve kadınlara bir baska bakmaya basladim. Hele de ayni is yerinde evlilere... acaba hergun yemege gidip, sadece is yaptigim evli oda arkadasimin esi de elif gibi hergun bana gicik oluyor mudur falan diye aklimdan gecmeye basladi sen kendini bu üçüncü sahislar icin o kadar gereksiz yoruyorsun ki, onlarin emin ol umrunda degilsin. Sen bu kahvalti olayina bu kadar yakilmisken o diger çift simdi emin ol bunu zerre dusunmeden tatile ve keyife odaklanmıştır

Ama ben herkese durduk yere gıcık olmuyorum ki
Onlar benimde umurumda değiller ama istemiyorum onlarla vaktimi harcamayı
Asıl derdim eşimle o yüzden canım sıkkın yani hep başkaları daha önemli onun için

Orda olcaklar beraber donceksiniz diye illaki birlikte birseylr yapmak zorunda degilsiniz kii
Esinle konus kavga etmeden canım
Zaten 2 guncuk ben basbasa olalim istiyorum.
Kimseyle kahvalti yapmayalim birbirimize zaman ayiralim falan desen..
Haklisin yani kim özel gününde 3. Kisileri ister kii

Ama ben herkese durduk yere gıcık olmuyorum ki
Onlar benimde umurumda değiller ama istemiyorum onlarla vaktimi harcamayı
Asıl derdim eşimle o yüzden canım sıkkın yani hep başkaları daha önemli onun için
bence esiminizi 3. Kisiler icin fazla bunalttiginiz icin tepkisini boyle gösteriyor. Ona ayri bir sosyal hayat firsati sunmadiginiz için de bari elif yanimdayken arkadaslarimla gorusebileyim diyor olabilir

Konuştum zaten böyle söyledim
Neden böyle yapıyosun adam bölümden arkadaşım iyi bi insan niye istemiyosun demeye başladı hemen
Kendisi insan gibi konuşamadığı için direk tartışmaya başlıyo

bence esiminizi 3. Kisiler icin fazla bunalttiginiz icin tepkisini boyle gösteriyor. Ona ayri bir sosyal hayat firsati sunmadiginiz için de bari elif yanimdayken arkadaslarimla gorusebileyim diyor olabilir
Sanmıyorum çünkü zaten arkadaşlarıyla vakit geçiriyo, e bizim hayatımızda okul iş arasında geçiyo bu 2günlük kaçakta benimle bişeyler yapmak fazla geliyo ona demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…