Bana ilginç geldi
Geçen bir başka konuya da yazdım
Ben kendimi hiç güzel hissetmedim güzelliğim bozuldu derdim de olmadı
Yani cidden insan güzel olayım, güzel hissedeyim diye özel bir çaba mı sergiliyor
Güzeller doğaları gereği güzeldir sonradan bir çok makyaj ile güzel olunmaz ki en fazla güzel görünülür zaten kişi kendini bilir o diğer insanlar içindir kilimin kendine yönelik algısı değişmez ki
Eski havam yok hissin olabilir ama artık eski sen yoksun aynı derede iki kere yıkanılmaz
Dün yaşandı sana iyi kötü bir şeyler kattı artık değiştin dönüştün bu sadece nişanlınla, sevgilinle de değil hayattan beklentin ile olur
Beynin artık eş bulmuş neden eş arama davranışı olan dış görünüşe ekstra harcama yapsın bu harcama maddi değil beynin oraya odaklanması gibi düşün
Bir araştırma vardı aynı ortamda olan bekar kadınların regl ve yumurtlama günleri aynı iken evlenenlerinki değişiyor
Açıklaması bekarlar arasında rekabet var erkek gelirse hepsinin vücudu aynı anda doğurgan olup sinyal veriyor ki diğerine kaptırmadın ama evli olanın erkeği var bu nedenle o kızı döngüsünden çıkabilir vs (böyle yazınca biraz çirkin oldu da benim okuduğum şey bilimsel bir dille yazılmıştı )