sizde öpüyormusunuz...

Başlığı gördüm neyi öpüyor muyız acaba çok merak ettim diye daldım Konya. Allahtan tamamen içimin fesatlığıymış:) aklıma gelen şey çıkmadı:) soruya gelince ben 24 yaşındayım kaynım 35 yaşında elini öpmedim o da öyle bir istekte bulunmadı zaten gencecik adamın eli mi opulurmuş. Ha kaynım olsa 50-60 yaşında yaşına hürmeten bayramda seyranda öpebilirim ama sadece bayramda! Sizin durum garip geldi bana
Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...

Bizim ailede de oyle bi sey yok ama esimin yanindada opturur de bende operim kardesinden ayirt etmedigi icin opturuyor diye

eşiniz de mi opuyor abisinin elini. kam yaş var ki aralarında yani siz 17-18 yaşlarında falan mısınız anlayamadım. valla ben kaynımı gorunce abicim der sarılır operim eltimde benim eşime karşı boyledir bizim aile boyle acaba o yuzden mi garip geliyır bana bizde yaşça buyuk 45-50+ amca dayı hala teyze anane babanne dede anne baba bunların eli opulur o da bayramda falan yani onun fışında ben kv kp falan her gorduğumde el opmeye kalkdam ohooooo

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...

Ne alaka !adetlerimi böyleymiş ?
Hadi anne babayı anladımda 35 yaşındaki adamın neden elini öpüyorsunuz yahu
Eşiniz ne diyor bu duruma ?

Aramizda fazla yas farki da olmadigi icin dusunemedim bile komik geldi. Biz cok sık gorusemedigimiz icin sarılır operiz birbirimizi, surekli gorusuyor olsaydik tokalasirdik herhalde.

Ben başlı başına el öpmekten öptürmekten hoşlanmam.bazısı tokalaşırken burnuna dayar elini.
Hele hele kaynımın elini öpeceğim
5 10 yılda bir görürüm uzaktan hoşgeldin hoşbulduk bitti,belki nasılsın deriz.

kayımababm bile elini öptürmek istemez bayramdan bayrama zor öperim ,

bune saçmalık senin ve eşinin yaşı kaç bu arada

Ben benden sadece 10 yaş büyük diye teyzemin, 8 yaş büyük diye dayımın elini öpmezdim mesela :) yaş kriterim var. En az yaş farkı 20 olacak.

Sanirim sizin geldiginiz cevre ile alakali bir durum. Kultur baska bence. Ben anne babam disinda kimsenin elini opmem, gerisine merbaha merhaba tokalasmam bile cogu zaman. Sizinki kulturunuzle alakali olmali, yani kocanizin kulturu ile. Turkiye'nin bazi yorelerinde oluyor bu. O hangi dunya demem tabiki bir gelenek olabilir ama benim cevremde yok boyle. Evlenecegim adamin ailesinde boyle bir olay olsaydi da ben opmezdim. Kendim zaten 30 kusur yasindayim asla oylesine herkesin elini opmem

Bizde kimsenin eli opulmez.kayin ne ya.kaynimi gordugum zaman sadece selamlasiriz.tokalasmayiz bile.

Seni çok küçük görüyor demekki
Benim kaynim benden küçük. Ilk tanıştığımda lise 2 deydi. Bebek göründü gözüme ondan O günden beri her gördüğünde sımsıkı sarılır bana. Aranızdaki iletisime bağlı birazda. Senden hoşlanmayan biri uzaktan hosgeldin der döner. size gelince öpüyorum dememissin orada bazen yazmışsın ee sorun ne o zaman. En büyük derdin bu olsun

Cok sacma neden opturuyorlar veya neden opuyorsunuzki sacms
hee ben inancim geregi tokalasmiyorum bile tokaladsamda asla opmem hatta amcamin kaynanamin vs elini opmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…