sizde öpüyormusunuz...

Yok artık daha neler :)
Daha 35 yaşında el öptürüyorsa yaşlanınca daha ne gibi beklentilere girecek Allah bilir

Ayyy ben arnavutlara gelinim eve gir el öp evden çık el öp valla delircem onlarda adetmiş bu arada her gün eşimde bana el öptürür düşünün 6 yıllık evliyim artık ısırıyorum elini yetti valla

Her onune gelene elini uzatan okuz erkeklerden de, daha yanina yaklasmadan, elini burnunun dibine sokan kadinlardan da nefret ediyorum. Mok var sanki. Opmeyin opmeyin opmeyin. Boyle adet mi olurmus, sacma ve de yanlis.

Benim de baba tarafım Yugoslavya göçmeni ama bizde bir tek rahmetli babaannem elini öptürürdü. O da şöyle, mesela bize geldi elini öpüyorsun, sonra o seni yanaklarından öpüyor, sonra elini tekrar öpüyorsun. Vedalaşırken de aynı şekildeydi. Bu da benim hoşuma giderdi. Ama tabii eş, kayın filan olunca saçma gerçekten de.. Hiç işim olmaz yani

yöreden yöreye degiso galiba bu tarz seyler
bizde öle bise pek yoktur mesela
ama kayserili komsumuz vardi kendinden kücük kaynina bile abi diodu :)

Ben kayınpederimin kaynanamın elini bile öpmem kaynının elini niye öpüyosun ki..
Sadece uzak bi yere gideceksem bayramda seyranda ya da uzun süre görüşmemişsek öperim o kadar

Öff elini kimbilir neresine sürüyodur pis ya el öpme nedir arkadaş uzaktan toka yap geç ben çok tiksinirim yaşlılar bi nebze abdest filan alıyo da mesele o da değil ne münasebet ki elini öptürüyo

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
benim kaynımda 35 yasında o zaten öyle şeylerden hoslanan biri değil bende öpmem yanii.ne alaka büyğklerin öpülğr ama abı kardeş birbirine el öptürmez yanı benim kardeşlerimde benim elimi öpmez.

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
ben sadece bayramlarda öpüyorum..büyük olduğu için saygımdan..diğer zamanlarda tabi ki öpmüyorum..oda zaten bayramda el öptürmeyi sevdiği için hiç hayır demiyor

Arkadaşım sorma ben yabancı gelin olunca biraz tuhaf geldi adetleri. Birde hal hatır sorma merasimi var ovvv en çok o zor geliyor bana sizde de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…