- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
HayıııırrrrrSlm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Ayyy ben arnavutlara gelinim eve gir el öp evden çık el öp valla delircem onlarda adetmiş bu aradaher gün eşimde bana el öptürür düşünün 6 yıllık evliyim artık ısırıyorum elini yetti valla
e o zaman,Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
benim kaynımda 35 yasında o zaten öyle şeylerden hoslanan biri değil bende öpmem yanii.ne alaka büyğklerin öpülğr ama abı kardeş birbirine el öptürmez yanı benim kardeşlerimde benim elimi öpmez.Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
ben sadece bayramlarda öpüyorum..büyük olduğu için saygımdan..diğer zamanlarda tabi ki öpmüyorum..oda zaten bayramda el öptürmeyi sevdiği için hiç hayır demiyorSlm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Senin abin sayılmax abin zaten.herkes fikrini söylüyor..Esimin abisi ve benimde abim sayilir ben sadece merak ettim sordum
Arkadaşım sorma ben yabancı gelin olunca biraz tuhaf geldi adetleri. Birde hal hatır sorma merasimi var ovvv en çok o zor geliyor bana sizde de öyle miBenim de baba tarafım Yugoslavya göçmeni ama bizde bir tek rahmetli babaannem elini öptürürdü. O da şöyle, mesela bize geldi elini öpüyorsun, sonra o seni yanaklarından öpüyor, sonra elini tekrar öpüyorsun. Vedalaşırken de aynı şekildeydi. Bu da benim hoşuma giderdi. Ama tabii eş, kayın filan olunca saçma gerçekten de.. Hiç işim olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?