sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

aah ahh keşke canım ya o diyalog onunla bana ait değil kuzenim ve nişanlısının konuşmaları benim üyelikten yazdık o kadar güzel sözleri ben duyana kadar ölürüm heralde daha o aşamaya gelemedik biz :) ama ilerliyoruz inş.Rabbim o günleri de nasip eder amiinn :)

amin aminn

Hmmm... Ya ben de şaşırdım baya. Noluyor dedim hemen hayatım yazmalar falan. Çok tuhaf gelmişti zaten. :)
Amin canım. Yavaş yavaş olacaktır.

Son düzenleme:
Hmmm... Ya ben de şaşırdım baya. Noluyor dedim hemen hayatım yazmalar falan. Çok tuhaf gelmişti zaten. :)
Amin canım. Yavaş yavaş olacaktır.

bugünde çok mutluyum vallahi :)) o değil nazar değicek diye korkuyorum

Son düzenleme:
Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Sen olumlu düşünürsen, korkmazsan nazar falan değmez merak etme.
Mesela bazıları da bir şey tam olmadan söylemeyin derler. Ama öyle bir kural yok.
Kuzenim çok aşık olarak evlendi. Taa en başından yani sevgili olmamışlarken bana ve bi sürü insana yaşadıklarını anlatırdı.
Korkusuzca ilerledi, şimdi de evliliğim mükemmel gidiyor diye anlatır.
Hep pozitif, hep aşkla parlıyor suratı. Mutluluktan uçuyor ve doğal olarak mutluluk enerjisi saçıyor etrafına ve hal böyle olunca da sürekli güzel şeyleri çekiyor kendine.
Maşallah demek yeter.

Bazen içinde tutmamak, haykırmak gerek bence mutlulukları. Çok güzel etkileri var çünkü.
Test edip onayladım.

Son düzenleme:

aynen katılıyorumm eeee mutluluk paylaşınca güzel lalalalala laaaaaaa paylaşıp çoğalınca güzel lalalaylaylala laaaaa ayyy Rabbim hakeden herkese böylesi mutluluk nasip etsin tek dileğim o :101:

Son düzenleme:
Yok artık ya. Biri de çıkıp dememiş bu zamana kadar sen ne yapıyorsun diye. Türk gençliği sizin gibi eğitmenlere kaldıysa yandık. Bir de hiç utanmadan da bunu buraya yazdınız yani. Bence siz en yakın zamanda öğretmenlik mesleğinden istifa edin ! Çocuk size gece yarıları aşk mesajları atıyor bir de bunu da yazıyorsunuz. sizin öğrenciniz ergenliğin verdiği bir bunalımda diyeceğim de sizin aklınız nerede ?!

Sizin yanlışınız var sanırım konuyla alakalı ?.......

Sizin yanlışınız var sanırım konuyla alakalı ?.......
Hayır yanlışım yok.Dualizm nickli arkadaş öğretmen olduğundan ve öğrencisinin kendisinden hoşlandığından onunda öğrencisine karşı birşeyler hissettiğini yazmış lafım onaydı. Siz sayfaları okumamışsınız sanırsam.

hmmm
anladım canım.

perimle sen biliyor musun konu sahibi ayrılmış mı adamdan ? Bir şey yazmadığına göre olmadı demek ki.
Benim de başımda benzer bi durum olduğu için takip ediyorum bu konuyu. Yoksa sormazdım.

hmm anladım canım
yok ayrılmamıslar en son konusuyorlardı;gayet iyilerdi sonra yazmadı gmze.

hmm anladım canım
yok ayrılmamıslar en son konusuyorlardı;gayet iyilerdi sonra yazmadı gmze.

Evet en son konuşuyorlardı da sonra yazmadı. Yazmayınca da doğal olarak artık bitmiş gibi algılıyor insan.
Neyse... Sağol canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…