sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

e işte canım kendine bunu yapma ..tabiki at.
sonucta kafanda soru işaretleri olmaz bu kadar kurmazsın kafanda.
hem bir mesajlada o kadar abartılı şeyler düşüncek insan degil bence karsındaki kişi.

e işte canım kendine bunu yapma ..tabiki at.
sonucta kafanda soru işaretleri olmaz bu kadar kurmazsın kafanda.
hem bir mesajlada o kadar abartılı şeyler düşüncek insan degil bence karsındaki kişi.

bir şey düşünmez zaten ama ben kendi gururuma yediremiyorum işte sorun orda o mesaj atmazken ben atınca oofff neyse atıcam karar verdim en azından bişeyi olup olmadığnı anlarım sağol tatlım :)

evet attım :))))) iyiki de atmışım sabah ezanına kadar konuştuk ve hala konuşuyoruz :)) bizim son konuşmamızda ben biraz tavır yapmıştım o da kalbimi kırdığını düşünüp atmamış bende mesaj atmayınca cesaret edememiş baya bi konuştuk kırgın olduğumu belli ettim sabah tekrar aradı konuştuk sesimden anladı böyle olmıycak affetmiyceksin bugün buluşalım dedi ama evde işim olduğu için başka bi güne kaldı. mesaj atıyo hala gönlümü almaya çalışıyo :))) kıyamam ona ya :)) ağzım kulaklarımda geceden beri evdekiler ne oldu bir gecede böyle yeniden mi doğdun diyorlar :)) kısacası çok mutluyum

Yaa gördün müüü... Erkekler üstünde soğuk nevale etkisi bir işe yaramıyor.
Çekiniyorlar. Kızlar bazen bir şeyler yapmalı ki karşısındaki adam da cesaret bulsun.
Yuvayı diş kuş yapar diye boşuna dememişler.
Kendine güven. Çatır çatır al istediğini.

hahh aman iyi...bos yere kendini üzmen yersizmiş işte tatlımmm

aynen yaa nasıl mutluyum anlatamam :)) tavırlıyım gülümsemiyorum diye aradı telefonda şarkı söyledi bugün :))) ardından kahkahayı bastım masus yapıyosun demi bana işkence yapıyosun dedi hiç bozuntuya vermedim şuan gayet iyiz buluşalım diyo bakalım yine buluşucaz galiba :) kalbim yerinden çıkıcak gibi yazarken bile yaaa ooofff Allahım bu nasıl bi sevgi böyle

süper yaaa tatlımm ...ee artık okadar da uzak durmaman gerektigini anlamıssındır..
Allah daim etsin mutlulugunu.
darısı basımıza darııs basımıza

süper yaaa tatlımm ...ee artık okadar da uzak durmaman gerektigini anlamıssındır..
Allah daim etsin mutlulugunu.
darısı basımıza darııs basımıza

amiin darısı tüm sevenlerin başına :)) ahhhh bir de siz kelimesini atabilsem :))) sen diyemiyorum hala o kadar diyim diyorum sonra yok daha erken diyorum:)

Geçen gün sevgilinizle mesajlaşma diyaloglarınız topiğinde mesajlarınızı yazmışsın.
Orada hayatım falan demişsin. :s
Bu kadar samimi mesaj yazdığına göre "sen" dememen enteresan değil mi sence ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…