kafam çok karışık aklım hep onda dayanamıycam sanırım atıcam mesaj ne olursa olsun merak etmekten iyidir demi.. Hem ben bir hafta önceki halimizi özledim o zaman bu kadar kötü değildim onunla konuşup rahatlıyordum şimdi ruh gibiyim evdekiler de farkında neyin var diyip duruyorlar(
e işte canım kendine bunu yapma ..tabiki at.
sonucta kafanda soru işaretleri olmaz bu kadar kurmazsın kafanda.
hem bir mesajlada o kadar abartılı şeyler düşüncek insan degil bence karsındaki kişi.
bir şey düşünmez zaten ama ben kendi gururuma yediremiyorum işte sorun orda o mesaj atmazken ben atınca oofff neyse atıcam karar verdim en azından bişeyi olup olmadığnı anlarım sağol tatlım :)[/QUOTE
Aşkta gurur yapmamak lazım bazen
Hadi bakalımm at da yazarsın yine buraya..
evet attım :))))) iyiki de atmışım sabah ezanına kadar konuştuk ve hala konuşuyoruz :)) bizim son konuşmamızda ben biraz tavır yapmıştım o da kalbimi kırdığını düşünüp atmamış bende mesaj atmayınca cesaret edememiş baya bi konuştuk kırgın olduğumu belli ettim sabah tekrar aradı konuştuk sesimden anladı böyle olmıycak affetmiyceksin bugün buluşalım dedi ama evde işim olduğu için başka bi güne kaldı. mesaj atıyo hala gönlümü almaya çalışıyo :))) kıyamam ona ya :)) ağzım kulaklarımda geceden beri evdekiler ne oldu bir gecede böyle yeniden mi doğdun diyorlar :)) kısacası çok mutluyum
insallah dogru ınsandır senın ıcın :)
aynen yaa nasıl mutluyum anlatamam :)) tavırlıyım gülümsemiyorum diye aradı telefonda şarkı söyledi bugün :))) ardından kahkahayı bastım masus yapıyosun demi bana işkence yapıyosun dedihiç bozuntuya vermedim şuan gayet iyiz buluşalım diyo bakalım yine buluşucaz galiba :) kalbim yerinden çıkıcak gibi yazarken bile yaaa ooofff Allahım bu nasıl bi sevgi böyle
süper yaaa tatlımm ...ee artık okadar da uzak durmaman gerektigini anlamıssındır..
Allah daim etsin mutlulugunu.
darısı basımıza darııs basımıza
amiin darısı tüm sevenlerin başına :)) ahhhh bir de siz kelimesini atabilsem :))) sen diyemiyorum hala o kadar diyim diyorum sonra yok daha erken diyorum:)
ee alışırsın zamanla
ayy yok :) bunu o söylesin istiyorum siz deme artık falan diyene kadar derim benDD
hmm o meselee anladımm
eeee her şeyi de benden beklemesin demi
tabikiiii ama bence cok yakında onuda der
ağzın bal yesin canım yaaaa :))) aminnn inşallah dediğin gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?