sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

Umarım canım. Sağol. :))
Benim biraz daha zamana ihtiyacım var. Sormak istediğim bir şey olduğunda paylaşırım ben de. :)

kızlar moralim çok bozuk ne bir msj geldi ne aradı 2 gün önce bi yazdım çok soğuktu attığıma bin pişman oldum biraz konuştuk sonrada mesaj atmadı bende atmadım ve atmıycam o atana kadar dedim ( ama şuan öyle merak ediyorum ki kendimi zor tutuyorum aklım hep onda düşünmeyim diyorum ama olmuyor

:s Kötü olmuş. Sorsana neden böyle yapıyorsun, senin derdin ne diye ?
Dengesizce davranıp duygularını sömürmüş olmasın ? Hiç belli olmaz.

:s Kötü olmuş. Sorsana neden böyle yapıyorsun, senin derdin ne diye ?
Dengesizce davranıp duygularını sömürmüş olmasın ? Hiç belli olmaz.

bana verdiği değeri bilmesem derim duygularımı sömürüyo diye ama değil başka bişi var onun halinden mesaj atışından anlarım o kadar tanıdım artık ama söylemiyo sordum bişeyiniz var iyimisiniz filan diye ama demedi bişey çok soğuktu normalde o soğuk olunca bende aynısını yaptım mesaj atmadı bende atmadım ( şimdide içim içimi yiyor atsam mı bişeyimi var iyimi diye çok merak diyorum(

Değer vermek ayrı, aşık olmak apayrı. Sana aşksal bir şey hissetmiyorsa soğuk davranması da normal.
Arkadaşlık, sevgi bağı, değer vermek gibi durumları başka şeylerle karıştırmamalısın.

Bence bu saçma davranışlarıyla seni üzmesine izin vermemen lazım artık. Açık açık konuşacak biri de değilsin sanırım yazdıklarına bakınca hala çekiniyorsun gibi görünüyor.
Ama ben olsam defalarca sorardım. Sorgulardım cevap alana kadar. Hiçbir şey demezse yaptığının çok yanlış olduğunu söylerdim. Sonuçta bu adamın sözde prensipleri var öğrencileri ile ilişkileri konusunda fakat mütemadiyen bu prensiplere uygunsuz davranmış.
Daha önce demiştik hatırlarsan. Seni özlediğini söylemesi falan ... Bunlar anormal onun öne sürdüğü fikirleri göz önüne alınca.

Hiç hoş değil yaptıkları. Ve kesinlikle güvenilir bir insan olmadığı ortada. Sen de biraz objektif bakabilsen anlayacaksın durumu.

oof oof haklısın sanırım.. atmıycam bu sefer mesaj atan ben olmıycam bakalım o atsın neler olduğunu sorarım o zaman yok atmassa da bende atmycam kararlıyım kendimi daha fazla üzmiycem çünkü sabahtan akşama kadar düşünmekten deliriyorum bir de böyle deniycem bakalım sağol canım her şey için.. duyguları dediği gibiyse zaten bişeyler yapar heralde yapmazsa da sorucam artık

İnanamıyorum! Ben de matematik öğretmenime aşık olmuştum bu yıl.Hemen hemen aynı hikayemiz.:/

kızlar bi akıl verin nolur delircem (( demin arkadaşımla konuştum tercihler için filan ona mesaj atmış ama cevap vermemiş bana söyledi siz konuşuyosunuzdur hocayla sms i mi yok falan dedi bilmiyorum dedim çok kötüyüm smsi vardı biliyorum yeni yapmıştı ( bişi mi oldu diye çok endişeleniyorum bir hafta oldu biz konuşmayalı mesaj falan atmadı hiç gururdan bende atmadım ( şimdi napıcağmı şaşırdım bişi oldu diye korkuyorum atsam mı mesaj aklım karışık atmakta istemiyorum bi yandan bunca gün atmadım tuttum kendimi ama ya bişi olduysa oooffff oofff

Mesajını yeni gördüm kusura bakma.
Ya ben ilk görüşte aşık oldum o derece kaptırdım kendimi canımdan çok sevdim.
Hatta teşekkür etmk için aradım anneme benim hakkımda güzel şeylerde bulunmuştu.
Ama beni dersinde azarlıyordu,onun dışında çok fazla bakışıyorduk,ben ona hep çikolata veriyordum arada da kuzenimden gönderiyodum,hatta bi kere beni adıma yolla dedim kendini neden gelip vermedi dedi.Şok olmuştum ben.
Şimdi okullar kapandı.50 gün var hatta.28 yaaşında kendisi askerlikten korkuyorum giderse diye ama tayini filanda istememiş.Sanırım hala bizimle yani bizim okulda.Ben şimdi lise 2 oldum,eşit ağırlığı seçersem,o girer dersime inşallah bizim okulda çalışır.Bu arada ben seviyorum diye kimseye söylemedim sadece bi arkadaşa dedim.Yani herkese söylersen kötü olur.

bencede pek kimseye söyleme aynı okuldasınız sonuçta hem duyulursa onun mesleğine de zarar gelebilir. Onun duygularını tam anlayamadım ama senin duygularını anlayabiliyorum çok zor bir durum. Ama kesinlikle onun için tm secicem deme! hayat senin hangi bölümde iyisen onu seç.

Tabii ki söylemem kimseye.
Ya zaten ea seçicem sırf onun için demedim zaten yani seçmeyi çoktan düşünüydum sayısal bana göre değil çünkü.
siz mesajlaşıyor musunuz?

Canım bence at mesaj ne olcakk kii.Abartma bu durumu.
belki bişey olmustur bişeyi vardır bence sormalısın ..Tabi yine de sen bilirsin benim fikrim bu yönde ..sonucta mesaj yazsanda yazmasanda o sürekli akında;kendine eziyet etme.

Son düzenleme:
Tabii ki söylemem kimseye.
Ya zaten ea seçicem sırf onun için demedim zaten yani seçmeyi çoktan düşünüydum sayısal bana göre değil çünkü.
siz mesajlaşıyor musunuz?

evet mesajlaşıyoruz buluşuyoruz konuşuyoruz vs ama bizim ki tuhaf biraz mesajları okuduysan anlamışsındır zaten :)

bilmiyorum inan aklım öyle karışık ki bunca zaman mesaj atmadı şimdi atsam ve bişey olmadıysa yani inş.bişeyi yoktur iyidir ama mesaj atmadığı için ben atıp kendimi küçük düşürmekte istemiyorum fakat çokta merak ediyorum

yok canımm ya mesaj atmak sanki çok büyük birşey mi ??
Allah aşkınaa:101:

yok canımm ya mesaj atmak sanki çok büyük birşey mi ??
Allah aşkınaa:101:

kafam çok karışık aklım hep onda dayanamıycam sanırım atıcam mesaj ne olursa olsun merak etmekten iyidir demi.. Hem ben bir hafta önceki halimizi özledim o zaman bu kadar kötü değildim onunla konuşup rahatlıyordum şimdi ruh gibiyim evdekiler de farkında neyin var diyip duruyorlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…