Bence senin durumun içinden çıkılamayacak gibi değil.
Bu adamın senin aklını karıştırmasına, kafasına göre takılmasına hakkı yok ki.
Biraz kendine güven. Sürekli ağlayan smiley koyma yahu.
Çok büyütüyorsun. Çekinecek bir durum kalmamış. Dershane sonrasında bile seninle görüşüyor, güzel laflar söylüyor.
Senin de bir şeyler sormaya hakkın var artık.
Sen onu kazanmış değilsin ki kaybetme korkun olsun. Her şey belirsiz. Saçma sapan bir durum var ortada.
Kendini düşünmelisin. Bu adam ego tatmini için bunları yapıyorsa bas tekmeyi. Aç gözlerini.
imkansızsa imkansızdır.zorlama hayat üç günlük değil ki en çok kendini sev ve yeni şeylere açık ol bunu yapmazsan cehennemi bu dünyada yaşarsın
Ne istediğine karar ver geç kalmadan uygula bence de..
Son durum ne ? Konuştunuz mu açıkça bazı şeyleri ?
Son durum ne ? Konuştunuz mu açıkça bazı şeyleri ?
:S İlginç. Hayırlısı olsun.
Gamze bence hocan da seni seviyor ama söyleyemiyor, söyleyemez de zaten
Canım evlenmeden önce bende yaşamıştım imkansızı aramızda 18 yaş vardı ve o farklı bi şehirdeydi.
3 sene yazıştık,karşılıklıydık ama açılamıyorduk bi türlü,mantığımız kalbimizden önde gitti
ailemin de çok sevdiği biriydi ama abi dediğim için.(yüzüne karşı demiyordum tabi ortaya konuşurdum)
sohbetler ettik,benim için en az 10 kere kalktı İst.a geldi,bende onun için 2 kere Ank.ya gittim
ama nasıl aşık olmuştum anlatamam.3 yıl bekledim yaa
Kaç gece gözyaşlarımı gizledim,gelen teklifleri hep reddettim onun yüzünden..
Belki bir mucize olur diye...Ama baktım ki bu iş uzadıkça uzuyor 23 yaşımdan 26 yaşıma kadar bekledim düşün!..
Bir kaç ay görüşmeme kararı aldım,bütün iletişime geçtiğim yöntemleri hep kapattım,gece msn'i açmadım,hep beklemiş..
Zaten o bir kaç ay sonunda eşim çıktı karşıma,Allahım benim için çıkarmıştı sanki..Çok sevdim eşimi aradan da aylar geçmişti zaten.
Tamamen unuttum Ank.lıyı...Mantığım ağır bastı iyi ki de bastı..
Eşim benim için bulunmaz bir nimet,Allahım iyi ki çıkardı karşıma onu
Tanıdık olduğu için ailem ailesini davet etmişti düğünümüze,daha sonra kuru bir tebrik etti sadece...
Yani diyeceğim o ki imkansız diye peşinden koşup durmayın,eğer olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmuyordur.
Ben her zaman eşimin benim için hayırlı olduğu kanaatindeyim..Çokkk seviyorum herşeyim o benim...
Canım evlenmeden önce bende yaşamıştım imkansızı aramızda 18 yaş vardı ve o farklı bi şehirdeydi.
3 sene yazıştık,karşılıklıydık ama açılamıyorduk bi türlü,mantığımız kalbimizden önde gitti
ailemin de çok sevdiği biriydi ama abi dediğim için.(yüzüne karşı demiyordum tabi ortaya konuşurdum)
sohbetler ettik,benim için en az 10 kere kalktı İst.a geldi,bende onun için 2 kere Ank.ya gittim
ama nasıl aşık olmuştum anlatamam.3 yıl bekledim yaa
Kaç gece gözyaşlarımı gizledim,gelen teklifleri hep reddettim onun yüzünden..
Belki bir mucize olur diye...Ama baktım ki bu iş uzadıkça uzuyor 23 yaşımdan 26 yaşıma kadar bekledim düşün!..
Bir kaç ay görüşmeme kararı aldım,bütün iletişime geçtiğim yöntemleri hep kapattım,gece msn'i açmadım,hep beklemiş..
Zaten o bir kaç ay sonunda eşim çıktı karşıma,Allahım benim için çıkarmıştı sanki..Çok sevdim eşimi aradan da aylar geçmişti zaten.
Tamamen unuttum Ank.lıyı...Mantığım ağır bastı iyi ki de bastı..
Eşim benim için bulunmaz bir nimet,Allahım iyi ki çıkardı karşıma onu
Tanıdık olduğu için ailem ailesini davet etmişti düğünümüze,daha sonra kuru bir tebrik etti sadece...
Yani diyeceğim o ki imkansız diye peşinden koşup durmayın,eğer olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmuyordur.
Ben her zaman eşimin benim için hayırlı olduğu kanaatindeyim..Çokkk seviyorum herşeyim o benim...
napıcam peki beni en iyi sen anlarsın sanırım([/QUO
Senin ki çok da imkansız değil bence, dersane öğretmeninmiş ve artık değil, erkek büyük olunca aranızdaki yaş farkı da sorun değil, bence ona açıkça onu sevdiğini, aşık olduğunu söyle, emin ol belki ilk seferde değil ama sonra o da sana söyler seni sevdiğini. Gerçi benim öğrencim bana beni sevdiğini, aşık olduğunu beni düşünmeden bi anının bile geçmediğini ısrarla söyledikçe ben ona daha büyük bi ısrarla onu sevmediğimi söylüyorumbazen çok istiyorum ben de seni çok seviyorum diyebilmeyi ama imkansız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?