sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

evet yapılması gereken tek şey bu sanırım şuan bişi yapmıycam buluşalım konuşalım bi sonrası ondan sonra artık..

imkansızsa imkansızdır.zorlama hayat üç günlük değil ki en çok kendini sev ve yeni şeylere açık ol bunu yapmazsan cehennemi bu dünyada yaşarsın

Son durum ne ? Konuştunuz mu açıkça bazı şeyleri ?

o geceden sonra konuşmamıştık mesaj atmıştım ama cevap vermemişti birdaha atmadım bugün sabah aradı sms i olmadığını söyledi konuştuk baya :)) buluşma gününü henüz konuşmadık ikimizde uygun olduğumuz bir gün ayarlıycaz artık :))

Son durum ne ? Konuştunuz mu açıkça bazı şeyleri ?

o geceden sonra mesaj atmıştım bir kez ama cevap vermeyince bidaha atmamıştım bugün sabah aradı konuştuk baya sms i yokmuş yanlış anlamamı söyledi merak etmiş filan.. buluşma gününü konuşmadık henüz ikimiz içinde uygun bi gün ayarlıycaz konuşup

Konu sahibini çok iyi anlıyorum ama benim durumum çok daha kötü ve zor ben anlattığına benzer bi durum içerisindeyim ama öğretmen olarak, konu sahibinden daha çok aşık olduğu öğretmeni anlıyorum çünkü bana da öğrencim aşık oldu

Bana öğrencim açıkça itiraf etti ona asla olamıycanı kesin ve net bir şekilde söyledim hala da olamıycanı söylüyorum ama duygularım hiç de öyle söylemiyor

Canım evlenmeden önce bende yaşamıştım imkansızı aramızda 18 yaş vardı ve o farklı bi şehirdeydi.

3 sene yazıştık,karşılıklıydık ama açılamıyorduk bi türlü,mantığımız kalbimizden önde gitti
ailemin de çok sevdiği biriydi ama abi dediğim için.(yüzüne karşı demiyordum tabi ortaya konuşurdum)
sohbetler ettik,benim için en az 10 kere kalktı İst.a geldi,bende onun için 2 kere Ank.ya gittim
ama nasıl aşık olmuştum anlatamam.3 yıl bekledim yaa
Kaç gece gözyaşlarımı gizledim,gelen teklifleri hep reddettim onun yüzünden..

Belki bir mucize olur diye...Ama baktım ki bu iş uzadıkça uzuyor 23 yaşımdan 26 yaşıma kadar bekledim düşün!..

Bir kaç ay görüşmeme kararı aldım,bütün iletişime geçtiğim yöntemleri hep kapattım,gece msn'i açmadım,hep beklemiş..

Zaten o bir kaç ay sonunda eşim çıktı karşıma,Allahım benim için çıkarmıştı sanki..Çok sevdim eşimi aradan da aylar geçmişti zaten.
Tamamen unuttum Ank.lıyı...Mantığım ağır bastı iyi ki de bastı..
Eşim benim için bulunmaz bir nimet,Allahım iyi ki çıkardı karşıma onu

Tanıdık olduğu için ailem ailesini davet etmişti düğünümüze,daha sonra kuru bir tebrik etti sadece...

Yani diyeceğim o ki imkansız diye peşinden koşup durmayın,eğer olmuyorsa hayırlı olmadığı için olmuyordur.
Ben her zaman eşimin benim için hayırlı olduğu kanaatindeyim..Çokkk seviyorum herşeyim o benim...

Son düzenleme:

çok zor gerçekten onu düşünmeden bi anım geçmiyor her telefonda belki odur diye bakıyorum her şarkı her cümle her yüz onun yüzünü getiriyo aklıma unutuyum diyorum ama olmuyor iyice bağlanıyorum bir yıldır aynı durumdayım sevgilim vardı beni çok seviyordu biliyorum ama durum böyle olunca ona haksızlık ettiğmi düşündüm ve ayrıldım oysa hala arar durur af diler kendini suçlu sanıyor napıcam bilmiyorum kalbim imkansızı sevdi sonu ne olucak bakalım.. sana da eşinle bir ömür mutluluklar dilerim..

Peki gecelerei hep seni beklediğini nerden biliyorsun, sen unutmuşsun ama o unutamamış galiba, keşke 2 taraf da unutabilse de kimseye yazık olmasa, o evlendi mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…