Sizede oluyor mu bu

Ekmeğimi aşımı onlar vermiyor kimseye selam vermek mecburiyetinde değilim kimsede onlarla konuşmadım diye arkamdan dedikodumu yapamaz benim ekmeğimi aşımı onlar vermiyor sonuçta kimseye muhtaç değilim
Ay bu yapamaz edemez tavrına da çok gülüyorum 😂 eee yapıyorlar işte, nasıl engel olacaksınız ki? Hem ne biçim kaynatıyorlardır arkanızdan 😂

Konunuza son mesajımı yazıyorum çünkü yazdığınız yaş ile (26) davranış şekillerinizin uyuştuğunu düşünmüyorum liseli ergen tiplemesine sahip biriyle iletişim kurmakta zorlanıyorum.

Umarım buradaki yorumları biraz dikkate alırsınız çünkü bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve bu davranışlarla pek kolay olmayacağını öngörmek zor değil.
O zaman neden yorum yapıyorsun yapmaaaaaaaa ;))

Abartmışsınız. Size göre insan ilişkilerinde sadece aşırı samimi olmak veya tek kelime cevap vermek seçenekleri mi var. Birinden birini seçmeniz mi lazım? Sorunuza da cevap vereyim hatalısınız evet. Elbette konuşmak zorunda değilsiniz ama o zaman hakkınızda söyleneceklere de şaşırmamanız gerek. Bu durumdan memnun olsaydınız konu açmazdınız diye düşünüyorum. Nezaketten yoksun, insan ilişkilerinde sıkıntılı gibi görünüyorsunuz

İşsizlik kalitesizlik başka bir şey değil
İşleri varmış çalışma arkadaşlarınız olduğuna göre. Kalite konusuna gelince insanın kalitesi bulunduğu konum ve ortamın yansımasıdır. Yani onlar kalitesizse siz de kalitesiz oluyorsunuz bu durumda. Bi de dedikodu çogzel çok eğlenceli bişe ya😂

Niye her mesaja 37 iq 5 yaş cevabı veriyorsunuz? Saman ye falan gelecek birazdan diye endişe ediyorum.
sizde n ıq seviyemi düşük bulduğunuz halde ısrarla yorum yapıyorsunuz?
Niye her mesaja 37 iq 5 yaş cevabı veriyorsunuz? Saman ye falan gelecek birazdan diye endişe ediyorum.
Şahsen ben yerinizde olsam cevap bile vermezdim :))

sizde n ıq seviyemi düşük bulduğunuz halde ısrarla yorum yapıyorsunuz?

Şahsen ben yerinizde olsam cevap bile vermezdim :))
İq seviyenizi düşük bulmuyorum, neden öyleymiş gibi davrandığınızı merak ediyorum. İş ortamında da böyle mi davranıyorsunuz? Üstünüze gelen birinden kurtulmak için verdiğiniz cevaplar burada verdikleriniz gibiyse valla fena dedikodusu döner uyarayım.

Siz benim yerimde değilsiniz, o yüzden bırakın da ne yapacağıma, nereye ne yazacağıma ben karar vereyim.

İq seviyenizi düşük bulmuyorum, neden öyleymiş gibi davrandığınızı merak ediyorum. İş ortamında da böyle mi davranıyorsunuz? Üstünüze gelen birinden kurtulmak için verdiğiniz cevaplar burada verdikleriniz gibiyse valla fena dedikodusu döner uyarayım.

Siz benim yerimde değilsiniz, o yüzden bırakın da ne yapacağıma, nereye ne yazacağıma ben karar vereyim.
Tam

Dedikodu olmasın diyorsunuz ama hiç konuşmayarak dikkat çekip dedikodu malzemesi olmuşsunuz haliyle. Böyle aşırı samimiyet veya tamamen yabani olmak gibi uç davranışlar yerine politik davransanız bir sorun yaşamazsınız aslında bu kadar dedikodu da yapılmaz.

Aynen siz kendi düşüncenizi söylemişsiniz bnde cevaben banada tam tersi oluyor demişim niye düşüncenizin tersi bir düşünceyi duyunca tepsi veriyorsunuz anlamış değilim

Aynen siz kendi düşüncenizi söylemişsiniz bnde cevaben banada tam tersi oluyor demişim niye düşüncenizin tersi bir düşünceyi duyunca tepsi veriyorsunuz anlamış değilim
Sizin paylasiminiza kendi bakış acimla yorum yaptığımda o size göre yalnız derseniz terslemis oluyorsunuz da ondan . Siz düşüncemizi sordunuz ben de kendi düşüncemi söyledim .sonra siz yalnız o size göre oyleegg dediniz . Yani 🤷‍♀️🤷‍♀️ neyse yoruldum üşendim yazasim gelmedi.siz böyle devam edin .sadece iletişim kurarken de boyleyseniz konussaniz da konusmasanizda sorun yaşarsınız diye düşünuyorum. Negatifliginizi yazı diliyle bile hissettirdiniz

Back
X