Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Oyuncak bebek sandınız sanırım. Duyguları olmadığı için baba sevgisine ihtiyaç duymayan, sorunlu bir annesi olduğunu önemsemek zorunda kalmayan, evinizin bir köşesine koyacağınız cansız bir bebek...

Bu arada bilmediğim için soruyorum bu tüp bebek istege bağlı yapılan bi işlemmi? Dr görmüyomu sizin ve eşinizin hallerini. İlgisini çekmiştir. Hiç bişey demiyomu. Ben Dr olsam size iyice düşünün öyle devam edelim derdim

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Kusura bakmayın da siz kabullendiniz o çocuğun günahı ne!? İlgisiz sürekli bağıran azarlayan bir baba, kendini düşünen pısırık edilgen bir anne. Mutlu bir yuva hak getire. O çocuğun hakkını kim ödeyecek. Sonra asi serseei şiddete eğilimli çocyklar olunca da allahım başıma niye bu geldi diyorsunuz kendi ellerinizle yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
O zaman niye konu açıp insanı sinir ediyosunuz ki, işi çocuklara yol göstermek olan birinin kendi yolunu çizmeye cesareri ve mantığı yok. Olacak iş değil.

Beb
Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
" Güzelliğin on para etmez , bendeki bu aşk olmazsa" ne güzel sözdür dimi

Doktor zaten ertelemis. Önceki cevaplarinda yaziyor bi yerde. Kör degilse fark etmistir

İnat ettim yapacağım dediginiz şey bir canlı farkında mısınız ne olacak doğunca yavrum kusura bakma ben hırs yaptım hiç değer görmediğim halde baban bana çok kötü davrandığı halde zorla yaptım seni biliyorum böyle sevgisiz bir ailede olmak istemezdin ama hırsıma yenik düştüm kusura bakma mı diyeceksiniz ya da kendiniz büyütecekseniz nasıl olacak düşündünüz mü bencillik bu

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
madem çocuk istiyorsun başka biriyle evlen bu adamdan babami olur saniyorsun canim sen ya cocuk olunca en ufak bi seyde benmi istedim sen istedin der en ufak zorlukta yaninda olmaz. böyle bir insani baba yapmak için uğraşıyorsun haketmiyo.

Konu damızlık kocaya gelince o diploma çalışmıyordur. Varsa tabi

Birde rehber öğretmenmişsiniz daha da üzüldüm doğacak bebeginize. Size mantıklı geliyor mu bu evliliğe bu adama bir bebek yapmak. Çocugun ne günahı var

ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.
Ama haklıydınız yani bu süreçtedir bana destek olmadı ben tam tersi bekliyordum
Hep saçma sapan bir beklenti. Her şeyi biliyorsun, kabul ediyorsun madem bizden ne istiyorsun be kardeşim! Saydırınca da üzülüyor o minicik kalbiniz. Herkes çocuk doğuramasın ya bunun bi çaresi olmalı!

Bahsettiginiz erkekler o zaman cocuklar uyuyunca mi bagrip cagirip küfür ediyor evde?

Siz çocuğu yapacağınız adamı seçerken aynı adamın o çocuğun babası olacağının farkındasınız değil mi?

Size hassas döneminizde sabır göstermeyen hödük, çocuk ağlarken bazen gece boyu susmazken kelebeğe mi dönüşecek?

Çocuğunuz bir şekilde huzursuz ve huysuz anında ona ihtiyaç duyduğunda başında hare mi belirecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…