Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

O çocuk da benim gibi ve benim gibiler gibi diyecek ki Allah o babanın belasını versin. Konu sahibi ve sizin gibiler için ise ne denir bilmiyorum.o çocuklar da kucaklarını açmış sizi sevgi ile sarmayı bekliyor. Canım anam diye

ben cidden hayatıma artık bundan sonra başka birini almam istediği kadar iyi olsun bebek olursa o da iyi bir baba olursa ki kendine çok güveniyor olur yoksa ben hayatıma devam ederim evliliğe bende alışamamış olabilirim çünkü ben yıllarca tek başıma yaşadım evde tahammül edemiyorum hiçbirseye

umarim cocukta iyiki o adamdan da olsa beni yapmışsın diyordur

böyle bir eşle böyle bir tup bebek surecinde ve hamilelik surecinde kullanmis oldugunuz o hormon ilaclarinin size neler yapabilecegini biliyormusunuz? bilmiyorsunuz bence...
o hormonlari hoplatip hoplatip yerine oturtan şuanda bile sinirlerinizi alt ust eden ilaclar boyle gergin bir evlilik hayatinda sizi porspartuma surukler
öyle igneyi vurdum inada bindim oh cocukta tuttu bitti gittiyle olmuyor bir tek yani.

-Cocuk yapın yuvanız düzelir
Bu mantıkla giden evlilik düzelmez ben böyle bi adamdan cocuk yapmazdım sende gerçekten iyi karar var niue bu adamdan cocuk istiyosun sana değer vermeyen çocuğuna mı değer verecek kendini yaktığın gibi çocuğu da ateşe atacaksın gerçekten inanıyor musun bu adımın çocuğuna iyi baba olacağından

Bu adamı baba yapacaksınız ya ben size bişey diyemiyorum . Demiştim ve bi çok kişide demişti zor olduğunu sürecin .Ne bekliyosunuzki ? böyle davranan bi adama neden boşa kürek çekiyosunuz ? Biz ne diyelim istiyosunuz ?

Onlarca mesaj yazılıyor işinize gelene cevap veriyorsunuz. Hiç bi şeye tahammül edemeyen çocuğa nasıl edecek. Velev ki hamile kaldınız ve riskli ya da ekstra bi hastalığınız çıktı adam bakacak mı size? Sağlıklı ve genç halinizle muhatap olmuyor. Yarın öbür gün yüzde bin ihtimalle ya ihanet ya şiddet konusu açacaksınız buraya. Bunu da buraya yazdım. Hiç sevmem bunu yapmayı asla yapmam asla keşke denmesini de sevmem. Ama yaşandığı gün ben demiştim diyecem.

Sizin eski konularınıza aşinayım, o zaman da rehber öğretmeni olduğunuza inanamıyordum hala da inanamıyorum. Yahu daha çok yeni gencecik kız intihar etti hiç mi görmediniz bir nevi babası yüzünden, burada kaç kadın konu açtı babaları yüzünden travma yaşamışlar resmen, sizin çocuğunuzun ileride bunları yaşamayacağı ne malum, bu nasıl bencilliktir sizin ki ben anlam veremiyorum, yok babaya ihtiyacınız yokmuş yok bilmem ne. Siz bu adamı şimdi terk edemiyorsunuz, çocuğunuz olsa bırakabilecekmisiniz sanki, yapmayın Allah aşkına ya.

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Sıkışan da kendini öğretmen yapıyor ha hemen ne güzel dünya
Kusura bakmayın da bu algısızlıkla değil rehber öğretmen olduğunuza zorunlu eğitim alıp almadığınıza bile inanamam.
Çocuğunuza çok üzülüyorum eğer sahip olursanız. Saçmasapan bi ailenin içine doğacak işin kötüsü bunu normal sanacak. Kendinize ne eziyeti ederseniz edin de niye eziyetinize bir de çocuğunuzu ekliyorsunuz?
Sizin kocanız hiçbir zaman ilgili alakalı sevgi dolu anlayışlı bir adam olmayacak. En azından sizinle evliyken size karşı olmayacak. Çocuğunuza karşı da ne yazık ki.

Igneyi kendiniz yapsaydınız basit bi işlem bağımlı değil bağlı olun.Dondurulmus embriyo beklesin iliskiniz normale donerse transfer olun yoksa olmayin bu kafa böyle stresliyken transfer olsanız tutmaz zaten.

ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.

He canım he.
İnsanlarla dalga geçtiğinizi düşünüyorum ben artık.
Başka kızlarla mesajlaşmalarını yakaladığınız, ailesinden nefret ettiğiniz, banyo yapmayı, dişini fırçalamayı bile bilmeyen, iğne yaparken bağırıp çağıran, çocuk olmadığı için sizi suçlayan adam çocuk olunca tam bir salon beyefendisi olacak; dişlerini fırçaladıktan sonra size köpük banyoları hazırlayıp "hayatım çok yoruldun, sen biraz dinlen, ben çocukla ilgilenirim" diyecek.
Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz bilmiyorum ama umarım fakesinizdir.

Belki bastan böyle herife bu kadar yüz verip evlenmeseydi dogru düzgün erkek de bulurdu, düzgün baba adayida.böyle herifler kendini bastan gösterir bir inat yine evlenilir sonra bir inat sürdürülür. Hatanin bir yerinde dönebilir insan. Bizim yasama garantimiz mi var? Ben yarin ölsem cocuk kime kalir? Babaya. Adam sonradan hayirsiz ciksa tamam da. Bile bile yapmakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…