O çocuk da benim gibi ve benim gibiler gibi diyecek ki Allah o babanın belasını versin. Konu sahibi ve sizin gibiler için ise ne denir bilmiyorum.o çocuklar da kucaklarını açmış sizi sevgi ile sarmayı bekliyor. Canım anam diyeBen size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin
ben cidden hayatıma artık bundan sonra başka birini almam istediği kadar iyi olsun bebek olursa o da iyi bir baba olursa ki kendine çok güveniyor olur yoksa ben hayatıma devam ederim evliliğe bende alışamamış olabilirim çünkü ben yıllarca tek başıma yaşadım evde tahammül edemiyorum hiçbirseyeBen size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin
umarim cocukta iyiki o adamdan da olsa beni yapmışsın diyordurBen size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin
Üzülürüm de evladınıza üzülürüm. Siz inat etmeye devam edinYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Bu kadar umut çok fazla.Hayır yok ama belki bugün düşünüp üzülmüştür
Onlarca mesaj yazılıyor işinize gelene cevap veriyorsunuz. Hiç bi şeye tahammül edemeyen çocuğa nasıl edecek. Velev ki hamile kaldınız ve riskli ya da ekstra bi hastalığınız çıktı adam bakacak mı size? Sağlıklı ve genç halinizle muhatap olmuyor. Yarın öbür gün yüzde bin ihtimalle ya ihanet ya şiddet konusu açacaksınız buraya. Bunu da buraya yazdım. Hiç sevmem bunu yapmayı asla yapmam asla keşke denmesini de sevmem. Ama yaşandığı gün ben demiştim diyecem.ben cidden hayatıma artık bundan sonra başka birini almam istediği kadar iyi olsun bebek olursa o da iyi bir baba olursa ki kendine çok güveniyor olur yoksa ben hayatıma devam ederim evliliğe bende alışamamış olabilirim çünkü ben yıllarca tek başıma yaşadım evde tahammül edemiyorum hiçbirseye
Sıkışan da kendini öğretmen yapıyor ha hemen ne güzel dünyaKızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Igneyi kendiniz yapsaydınız basit bi işlem bağımlı değil bağlı olun.Dondurulmus embriyo beklesin iliskiniz normale donerse transfer olun yoksa olmayin bu kafa böyle stresliyken transfer olsanız tutmaz zaten.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Yazık değil mi bebeğe?Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.
Ben size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?