Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Ya Allah aşkına böyle bir adamla cocuk büyütmek iatwdofinize ein misiniz

Tek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyon? Çok mu yakışıklı bu herif, çok mu zeki, çok mu iyi, ne bu gen alma çabası anlamadım. Hayır, adam mı kalmadı.?
Koca o koca. Tapılası, yüce. Ama konu sahibi için damızlık üreyim de nefes alsın yeter diyor. Adam nefes alıyor ama aldırmıyor. Konu sahibi de sanıyor ki çocuk doğunca aynen böyle olacaklar. Adam canım ailem kalp kalp diyecek sjsjsjsj

diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan
Buradan bakınca çocuğun doğduğu zaman yine şöyle yazacaksın gibi gözüküyor
Ama haklıydınız yani bu süreçtedir bana destek olmadı ben tam tersi bekliyordum
Yani anne adayisiniz, yaşınız 33, gebelik oluşumunda sıkıntı yaşıyorsunuz. Ülkemizde böyle ayıları bosayip sperm bankasından mavi mavi çocuk seçecek bir sistem yok,bekar anneliğe kucak açacak bir toplum yok. Anne olmak için tek çareniz bu ayı gibi görünüyor. Ama biliyorsunuz ki bu adamdan hayat arkadaşı olmaidgi gibi baba da olmayacak. Daha yolun en başında bu kadar gergin ve üstünlük taslamaya kalkan bir adam. Üstelik hevessuz...Çocuk olduğunda bir anda aşık olmayacak bebeğe. Bebek sizin romantik hayallerinizde kurduğunuz ,o filmlerde aşık olunan canlı değil ki. Bebek demek bir;maddi külfet demek, iki endişe demek, üç gürültü demek, dört bozulan fizik demek, beş aylar süren cinsel oruç demek,altı uykusuz geceler,dhaa uyumadan ise gittiğin günler demek, bebeğe bakmak için eve dolusan bakıcı - anane tayfası yüzünden kendi evinde misafir olmak demek, yemek yemeyen bebeğe yemek yedirmek , uyumak istemeyen bebeği zorla uyutmaya çalışmak, ağlama,kendini yere atma krizlerine katlanmak, iki yaşında erken ergen hallerine , çığlıklarla kendini ifade etmeye çalışmasına alışmak...bunlarla karşılaşacaksınız -ki bebeklik en kolay çağı derler. ... Adamın gerçekten bir bebekle karşılaşınca bir anda harika bir baba olacağını, bütün bunlara katlanacagini falan mı sanıyorsun?? Basım şişti,sustur şunu diye çocuğu sana atıp TV telefon takılacak, çok zorda kalınca da 'uydum senin aklına' diyecek. Gerçi hamilelikte bile 'senin suçun ben mükemmelim' diyen adam çocuğun her saygısızlığında, her zayıf notunda, ergenlikte yaptığı her hatada 'senin suçun ben mükemmelim' demeye devam edecektir...
Ama ne diyeyim? Böyle bir babaya sahip olmayı hiçbir çocuk istemezken , kavga ve sevgisizlik dolu bir eve dogacakken yine de kendiniz için bunu istiyorsanız o da hakkınızdır. Ama keşke bu sefer tutmazsa spermsiz kendi yumurtalarınizi dondurup bu adamı boşasaniz. İlerleyen yıllarda başka birinden bebek sahibi olmak istediğinizde güzelce kullanırsiniz

Belki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu cidden
Boyle bir adamdan cocuk yapmak neden? Ayrilsan da cocuk icin omur boyu muhatap olacaksin. Oysa bosanip baska biriyle daha saglikli evlilik ve cocuk yapabilirsin. Olmayani neden oldurmaya calisiyorsun anlamiyorum.Evliligini kastediyorum bu arada.

Son düzenleme:
Konu sahibi bencil. Anne olmak istiyorum, illa da bu adamdan istiyorum demek kendi duygularını tatmin etmek için aslında. O bebek nasıl bir babaya nasıl bir anneye doğacak umrunda değil. Doğsun da sonrasına bakarız diyor. Ne kadar bencilce. Sonra mutsuz, umutsuz çocuklar geziyor ortalarda. Koca delisi analar, şiddet gösterilen ortamlar. Oooof of. Ne desem az kalır. Üremesin ya böyleleri.

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm

Siz annelik duygusunu tatmak için bu çocuğu yapacaksınız. Peki çocuğun babaya ihtiyacı ne olacak? Sizin seçimleriniz yüzünden çok büyük bir eksikle büyüyecek belki. Harala gürele yine de ilişkimiz devam etsin derseniz, mutsuz bir evde büyüyecek. Burdan bakınca çok bencilce değil mi?

Ayrıca sorun kimde olursa olsun, o sorunu aşmak için elele veremediğiniz, birbirinizi suçlamadığınız, o süreçte teselli edemediğiniz/edilmediğiniz bir ilişki çok samimiyetsiz değil mi?

Artık ben bu yaştan sonra başka birini tanımak istemiyorum
Ben size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…