Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Bahsettiginiz erkekler o zaman cocuklar uyuyunca mi bagrip cagirip küfür ediyor evde?
Eşimin benden istediği aslında hep ona Güler yüzlü davranmam ben de robot değilim bir anın bir anımı tutmuyor mesela bugünlerde çok sinirliyim birde ev kirli olursa dip köşe temizlenmezse sinirim iki kat artıyor

O yavrucak diyelim dünyaya geldi böyle mutsuz bir ailede büyümeyi hak ediyor mu ? Onun günahı ne? O sizi seçmedi siz ısrarla istiyorsunuz mutsuz yuvanıza bir de bebeği katmayın yazık sebinin sebebi olmayın onun da mutlu bir ailede büyümeye hakkı var.

Bakin ikinizin de belli ki sorunlari var. Uzun zamandir evlat sahibi olmak istiyorsunuz,olmuyor, onun da stresi var onu da anliyorum, ama Allah rizasi icin birbirinize insan gibi davranmadan evlat sahibi olmayi bir kenara birakin. Profesyonel destek alin. Gectiginiz sürec zordur, Allah yükünüzü hafifletsin, ama ikinizde su anda saglikli bir iliski yürütecek durumda degilsiniz. Bunun gercekten sizi kirmak adina söylemiyorum. Herkes mutlu bir evlilik ve yuva ister, onun icin ilk yardim alin.

Bu ne ya? Çocuksunuz da şeker mi istiyorsunuz? Ben çok güçlü biriyim vazgeçmem falan demişsiniz de, bahsettiğiniz kadar güçlü olsanız "bebek sahibi olma isteği"ne karşı gelebilirsiniz. Kocaman kadınsınız. Oyuncak bebek almıyorsunuz kendinize kanlı canlı insan alıyorsunuz. Yazık değil mi? Daha doğurmadan babasız da büyütürüm falan yazmışsınız. Çok şaşırdım konuya ya

Siz anlattıkça ben adama acımaya başladım. Sizde ağır bir psikotik hastalık var hissi yaratıyorsunuz ya da burdaki insanlarla dalga geçiyorsunuz ki bu daha muhtemel...

Özetle kumda oyna çocuğum çünkü bu akılla çok yaşamazsın her halukarda

Sizin cidden akıl sağlığınız yerinde değil , demekki bugüne kadar olmamasının bir sebebi vardı en hayırlısı buydu, umarım bundan sonra da hayırlısı olur .

Evet bazen de diyorum o da benim gibi ağlayacak ilerde ilgisiz kaldığımda belki olmayan çocuğa da üzülüyorum

Doğacak çocuğa gerçekten çok üzüldüm. Bencil bir anne ve ilgisiz bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelecek.
Eğer seçme hakkı olsaydı emin ol istemezdi.

İyi niyetinize kurban. bir de böyle anlatayım demişsiniz. Ama geriye bi transfer kalmış. Allah hayırlısını versin.

İyi niyetinize kurban. bir de böyle anlatayım demişsiniz. Ama geriye bi transfer kalmış. Allah hayırlısını versin.

Ya ne diyebilirim. Evlat sahibi hic öyle kolay bir is degil. Evliligin degisiyor, sen degisiyorsun,psikolojik olarak arkaya ittigin bir cok sey gün yüzüne cikiyor. Insanlar bunu göz ardi ediyor. Ortada zaten toksik bir iliski var ve üstüne cocuk sorumluluk gelirse hic polyanacilik oynayamam. Konu sahibi de aslinda tedavi görmek zorunda.tek esi degil. Veya tek evlilik terapisi degil

Tabii bu da belki öyle olur. Yapsın bi çocuk çocuğun hayatıyla öğrenmiş oluruz. Çok zekice

Yoo sinirli olman normal değil.
Herkes öfkesine bir bahane buluyor ne hikmetse ya tup bebek ya hamilelik ya lohusalık.
Sadece bilimsel olarak kabullenilmiş bir şey var o da kadınların regl donemi. Bizzat dna doktoru açıkladı gerisine beni kimse ikna edemez .
Siz ama kendinizi boyle kandırın.
Baba olmayı haketmeyen biri icin uğraşın
Eşinizin düzeleceğini hic zannetmiyorum
Ve durum daha da kötüye gidecek korkarım ki cocuk olunca
Pembe gözlüklerinizi çıkarın bence. Bir bebek dünyaya geldiğinde sadece doğurmak yada beslemekle büyümüyor
Sevgi ilgi sabır la büyüyor
Bunların hiçbiri kocanızda yok bence sadece sen buyuteceksen bosan o zaman

Tamamen katılıyorum da ben artık algılayabileceğine olan inancımı kaybettim.

Keşke anne babalık ehliyetle olsaydı dünyada çocuklar bu kadar zarar görmezdi.
Zaten ne desek boş hayrını görün siz kolay sanıyorsunuz ama
Gücünüz nereye kadar yetecek tek başına ? bunuda bir zahmet düşünün toz pembe dünyanızdan da çıkın dizilerde yaşamıyoruz o çocuğun vebaline girdiniz şimdiden Allah yardımcısı olsun şimdiden size de yani ne diyim ki erkek mi bitti hadi erkeği geçtim kendi başına ayakta duran kadınlarımız var nicelerimiz. ama siz illa sizi üzüp kıracak birinin yanında duracaksınız ama siz dayanıklısınız tabi dayanırsınız çocuğunuzuda büyütürsünüz aynen dizi çekiyoruz oynat bakalım.

Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
Yani?
Bu sorunlu adamdan neden bebek istiyorsun, tedavi oluyorsun o zaman?
Bazı şeyleri algılamakta sorun yaşadığın çok ortada.

Konuya sinir bozucu yorumlar yapıp yapıp gidiyorsun

Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
Ablacım neden sorunlu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…