Oh iyi bari biraz rahatladım. Sinirden yorumların hepsini okumadım sağolunDoktor zaten ertelemis. Önceki cevaplarinda yaziyor bi yerde. Kör degilse fark etmistir
Eşimin benden istediği aslında hep ona Güler yüzlü davranmam ben de robot değilim bir anın bir anımı tutmuyor mesela bugünlerde çok sinirliyim birde ev kirli olursa dip köşe temizlenmezse sinirim iki kat artıyorBahsettiginiz erkekler o zaman cocuklar uyuyunca mi bagrip cagirip küfür ediyor evde?
Ay yok diploma filan ne diploması allah aşkına ya koruma kalkanı gibi uyduruyorlar bi meslek tamam havalı görünsünKonu damızlık kocaya gelince o diploma çalışmıyordur. Varsa tabi
O yavrucak diyelim dünyaya geldi böyle mutsuz bir ailede büyümeyi hak ediyor mu ? Onun günahı ne? O sizi seçmedi siz ısrarla istiyorsunuz mutsuz yuvanıza bir de bebeği katmayın yazık sebinin sebebi olmayın onun da mutlu bir ailede büyümeye hakkı var.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Eşimin benden istediği aslında hep ona Güler yüzlü davranmam ben de robot değilim bir anın bir anımı tutmuyor mesela bugünlerde çok sinirliyim birde ev kirli olursa dip köşe temizlenmezse sinirim iki kat artıyor
Siz anlattıkça ben adama acımaya başladım. Sizde ağır bir psikotik hastalık var hissi yaratıyorsunuz ya da burdaki insanlarla dalga geçiyorsunuz ki bu daha muhtemel...Eşimin benden istediği aslında hep ona Güler yüzlü davranmam ben de robot değilim bir anın bir anımı tutmuyor mesela bugünlerde çok sinirliyim birde ev kirli olursa dip köşe temizlenmezse sinirim iki kat artıyor
Sizin cidden akıl sağlığınız yerinde değil , demekki bugüne kadar olmamasının bir sebebi vardı en hayırlısı buydu, umarım bundan sonra da hayırlısı olur .Eşimin benden istediği aslında hep ona Güler yüzlü davranmam ben de robot değilim bir anın bir anımı tutmuyor mesela bugünlerde çok sinirliyim birde ev kirli olursa dip köşe temizlenmezse sinirim iki kat artıyor
Evet bazen de diyorum o da benim gibi ağlayacak ilerde ilgisiz kaldığımda belki olmayan çocuğa da üzülüyorum
İyi niyetinize kurban.Bakin ikinizin de belli ki sorunlari var. Uzun zamandir evlat sahibi olmak istiyorsunuz,olmuyor, onun da stresi var onu da anliyorum, ama Allah rizasi icin birbirinize insan gibi davranmadan evlat sahibi olmayi bir kenara birakin. Profesyonel destek alin. Gectiginiz sürec zordur, Allah yükünüzü hafifletsin, ama ikinizde su anda saglikli bir iliski yürütecek durumda degilsiniz. Bunun gercekten sizi kirmak adina söylemiyorum. Herkes mutlu bir evlilik ve yuva ister, onun icin ilk yardim alin.
İyi niyetinize kurban.bir de böyle anlatayım demişsiniz. Ama geriye bi transfer kalmış. Allah hayırlısını versin.
Tabii bu da belki öyle olur. Yapsın bi çocuk çocuğun hayatıyla öğrenmiş oluruz. Çok zekiceÖzür dilerim ama karısına öküz gibi davranıp çocuklarına melek olan bir çok erkek tanıyorum. Eşinizde böyle olabilir. Bütün yorumlar sanki eşiniz çocuğa babalık etmeyecekmiş gibi gelmiş yani şaşırdım.
Tamamen katılıyorum da ben artık algılayabileceğine olan inancımı kaybettim.Ya ne diyebilirim. Evlat sahibi hic öyle kolay bir is degil. Evliligin degisiyor, sen degisiyorsun,psikolojik olarak arkaya ittigin bir cok sey gün yüzüne cikiyor. Insanlar bunu göz ardi ediyor. Ortada zaten toksik bir iliski var ve üstüne cocuk sorumluluk gelirse hic polyanacilik oynayamam. Konu sahibi de aslinda tedavi görmek zorunda.tek esi degil. Veya tek evlilik terapisi degil
Tamamen katılıyorum da ben artık algılayabileceğine olan inancımı kaybettim.
Yani?Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
Ablacım neden sorunlu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun?Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?