- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Aklıma kocasının kendisini istemediğini söyleyen ve kocasının tüm kötü huylarını buraya döken kişiye binlerce mesaj yazdığımız halde asla bizi dinlememesi geldiDeğil mi? Hem konu açıp fikir alıyor hem de sizi dinlemedim diyor. Madem öyle niye meşgul ediyorsun.
Tekrar ediyorum. Çünkü inat.Ablacım neden sorunlu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun?
İnat değil başka birşey bunun adı da yazmayayım şimdi..Tekrar ediyorum. Çünkü inat.
Ben de farklı farklı adlandırmalar yapmak isterim de kendi beyanını tekrar edeyim dedim.İnat değil başka birşey bunun adı da yazmayayım şimdi..
cidden bu kadının durumunu -inat- olarakmı yorumladınTekrar ediyorum. Çünkü inat.
Yorumum değil beyanı bu. Bize ısrarla bu şekilde cevap verdi başlarda.cidden bu kadının durumunu -inat- olarakmı yorumladınkadının resmen piskolojik sorları var.
Çok bencilsiniz ve böyle bir annesi olacağı için çok şanssız. Eğer çocuk yapıyorsanız ona güzel bir hayat vermkez zorundasınız siz onu kaos ortamının içine atacaksınız. Kendini tatmin etmek için çocuk yapmak doğru bir şey asla değil.Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Ne hakkiniz var buna? O boyle bir hayat istiyor mu acaba?Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Bir de rehber ogretmen misinizKızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
siz cidden bizimle söyleyemediğim bişey geçiyosunuzArkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
Dogan cocuk da 20 yil sonra iyi ki annem inat etmis beni dunyaya getirmis. Babam cok kotu bir insandi ama olsun oldugu kadar diye sevinecek. Hicbir travma olmayacak ruhunda. Terapist terapist gezmeyecek. Cok saglikli bir insan olacak aynen. Siz sadece kendinizi düşünün. Ölüp gideceksiniz sizden sonra bu rezil hayati o çekecek. Arkadaslarinin babalariyla olan anılarına boynu bükük bakacak. Bir aile fotoğrafina sevgiyle bakamayacak. DeVam edin bencilliğe alkış. Bu yaptiginiz kul hakli degil çünkü.Ben size hak verdim insallah tutar da hamile kalırsınız bebegınız olur ben olsam ben de sizin gibi yapardım, sanki ayrılır ayrılmaz bütün düzgün erkekler ve baba adayları kollarını açmış bizi beklıyor sanki cok kolay düzgün birini bulmak sanki cok kolay anlaşmak isi evliliğe götürmek hamile kalmak. 20 yıl sonra iyi ki çocuğum olmuş iyi ki bu adamdan bile olsa yapmışım da çocuğum var diceksin
Annemi insan yerine koymayan adam bana melek olsa kaç yazar?Özür dilerim ama karısına öküz gibi davranıp çocuklarına melek olan bir çok erkek tanıyorum. Eşinizde böyle olabilir. Bütün yorumlar sanki eşiniz çocuğa babalık etmeyecekmiş gibi gelmiş yani şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?