Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Bu adam baba olmak istemiyor ki..galiba bu sebep
Hayır değişecek ilerleyen yıllarda güzel şeyler yazarım belki
Bu bir psikolojik test falan mi? Adam çocuğu istemiyor. .belli ki vır vır yaptın.çenen kapansın diye tamam dedi..çocuğa babalık yapmaz..yapsın diye de vır vır yapacaksın en son adam cinnet geçirecek

Karısına öküz gibi davranan adamın olduğu evde melek gibi çocukların yetişmesi gerçekçi gelmedi bana.

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
kendi bencilliğiniz için dünyaya bi çocuk getirip onun hayatını belki de mahvedeceksiniz farkında mısınız ? çocuk size yıllar sonra,beni böyle bi kaosun içinde neden dünyaya getirdin diye sorarsa ne cevap vereceksiniz belki de baba sevgisi olmadan büyüyecek bu çocuk buna hakkınız var mı gerçekten ? önce evliliğinizde taşları yerine koyun dünyaya bi can getireceksiniz evinize yeni bir eşya almaya benzeyen bi durum değil bu

Neden ayrılmıyorsun bu adamdan ıstemeyen bırıne cocuk yapmak o bebege haksızlık degılmı. Ayrıca cocugu tek basına ustlenmek cok zor bunu yasamadan bılemezsın bı gazla ınatla yapma. Tek basına cocuk bakmak cok zor mesela bı hasta oluyorsun basın falan donuyor kalkamıyorsun nolacak o cocuk kım bakacak bu en basıtı hastaneye gıtmek ıstesen bı ısın olsa babası bakacakmı o arada herseyı dusunmen gerekıyor zor ıs cocuk buyutmek ve sen sınırlı esın zaten sınırlı o cocuk bu ortamda aynı olacak ve kavgacı mutsuz bı cocuk olacak

Eşinz problemli biri.. Çocuk çok farklı bişey.. Hele ilk doğduğunda üç dört ay manevi olarak çok yorgun oluyorsun o zaman sana çok destek olması gerekiyor olmazsa çok daha yıpranırsın be belki evliliğin dahi bitebilir.. Benm eşim çocukları çok sever ve benden daha fazla o ilgilenir.. Bebeğim kolikti çok gazlı belli saatler sürekli ağlardı ve hep eşimle onu sallar gezdirirdik.. Eşim beni sürekli çarşıya falan gezmem için gönderir kendi evde çocuklara bakardı, gece işten gelince sen çocuklarla bunalmışsındır der kendi ilgilenir brn dinlenir uyurdum öyleyken psikolojik olarak çok yoruldum yıprandım.. Sizi tek başınıza o bebekle hayal dahi edemiyorum

o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
peki bunun bebeğe haksızlık olacağını hiç düşünmüyo musun?
anlıyorum bebek özlemini ama, elindeki malzeme bu bundan baba filan olmaz. yazık bebeğe ediceksin ne edersen....

Çocuğun yanında yapmıyor.
Çocuğun yannda yapp yapmaması neyi değiştirir siz çocuk bunu hiissetmiyor mu zannediyorsunuz.? Geçen gün eşimle biraz gerildik. Tavr yaptm5 aylk çocuğum babasının yannda gerginliğimi anlayıp ağlamaya başladı..Barştk oda gülücükler atmaya başladı.. Çocukları salak yerine koymayn herşeyin farkndalar.. Ve büyüdükçe anne ile babanın tartışmasna.daha çok şahit olup arada kalan taraf oluyorlar..

Böyle bi adamı baba yapacaksınız aklı başında biri böyle birşeyi yapmaz sizinde o ortamda düşünme yetinizi kaybettiniz sanırım

Yazan arkadaşın çocuğu yok anlaşılan. Çocuklar resmen havayı koklayıp anlıyorlar. Gerginlik olduğunda ikimize de sarılıp birbirimizi öptürüyor kızım. Ki yanında laf dalaşı olmadığı halde.

Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde

Konuna olan inancımı kaybettim. Zaten tüp bebeği yaptırmışsın, son aşamada icazet alır gibi konu açıyorsun. Devamlı olarak olayı daha çok yokuşa sürme çabasındasın.

Eşinden göremediğin ilgiyi buradan görmek hoşuna gidiyor sanırım? Ama biz bugün varız, yarın yokuz.

seni sevmeyen adamdan çocuk yapma ısrarın neden
Anne olma hirsi gözünü bürümüş. Elde bir koca var hali hazirda. Simdi bosanacak, baska birini bulacak, evlilik surecine girecek cocuk yapacak uzun iş. Yaşı geçer o sirada.
O yuzden eldeki iyi de olsa kotu de olsa o cocuk yapilacak. Herkes evlenmeli ve cocugu olmali cunku. Hirsindan saglikli dusunemiyor

Gercekten cok akilli oluyor cocuklar. Benimki biz az bir sey tartissak sakin olun diyor yavrum

Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Voovv özgüvene bak, ona eziyet eden kocasından zorla çocuk yapacak kadar inat için çocuk yapacak kadar aciz bir annesi olacak ama yine de sen bilirsin....
Belki de hayırlısı bu olduğu için doğal yöntemlerle bebek henüz gelmiyordur, böyle düşünmüş müydün?

Nekadar bencil ve dusuncesiz birisiniz. Mutlu bir yuvada dogmayacagini bildiginiz halde bencil duygulariniz icin bebek yapmaya calisiyorsunuz. O cocuk mutsuz bir ailede ilgisiz bir babayla yasamak istermi bunlari dusunmuyorsunuz buraya konu acip insanlrin sınırını bozmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…