- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
Fake oldunuzu düşünüyorum umarım öyledir sayın rehber öğretmeni (gidecem)Haklısınız en sonn başımı alıp gidecem diyorum gidemiyorum okul var diye
Çocuğun yanında yapmıyor.Bahsettiginiz erkekler o zaman cocuklar uyuyunca mi bagrip cagirip küfür ediyor evde?
Bu bir psikolojik test falan mi? Adam çocuğu istemiyor. .belli ki vır vır yaptın.çenen kapansın diye tamam dedi..çocuğa babalık yapmaz..yapsın diye de vır vır yapacaksınHayır değişecek ilerleyen yıllarda güzel şeyler yazarım belki
Karısına öküz gibi davranan adamın olduğu evde melek gibi çocukların yetişmesi gerçekçi gelmedi bana.Özür dilerim ama karısına öküz gibi davranıp çocuklarına melek olan bir çok erkek tanıyorum. Eşinizde böyle olabilir. Bütün yorumlar sanki eşiniz çocuğa babalık etmeyecekmiş gibi gelmiş yani şaşırdım.
kendi bencilliğiniz için dünyaya bi çocuk getirip onun hayatını belki de mahvedeceksiniz farkında mısınız ? çocuk size yıllar sonra,beni böyle bi kaosun içinde neden dünyaya getirdin diye sorarsa ne cevap vereceksiniz belki de baba sevgisi olmadan büyüyecek bu çocuk buna hakkınız var mı gerçekten ? önce evliliğinizde taşları yerine koyun dünyaya bi can getireceksiniz evinize yeni bir eşya almaya benzeyen bi durum değil buYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Eşinz problemli biri.. Çocuk çok farklı bişey.. Hele ilk doğduğunda üç dört ay manevi olarak çok yorgun oluyorsun o zaman sana çok destek olması gerekiyor olmazsa çok daha yıpranırsın be belki evliliğin dahi bitebilir.. Benm eşim çocukları çok sever ve benden daha fazla o ilgilenir.. Bebeğim kolikti çok gazlı belli saatler sürekli ağlardı ve hep eşimle onu sallar gezdirirdik.. Eşim beni sürekli çarşıya falan gezmem için gönderir kendi evde çocuklara bakardı, gece işten gelince sen çocuklarla bunalmışsındır der kendi ilgilenir brn dinlenir uyurdum öyleyken psikolojik olarak çok yoruldum yıprandım.. Sizi tek başınıza o bebekle hayal dahi edemiyorumKızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
peki bunun bebeğe haksızlık olacağını hiç düşünmüyo musun?o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Çocuğun yannda yapp yapmaması neyi değiştirir siz çocuk bunu hiissetmiyor mu zannediyorsunuz.? Geçen gün eşimle biraz gerildik. Tavr yaptm5 aylk çocuğum babasının yannda gerginliğimi anlayıp ağlamaya başladı..Barştk oda gülücükler atmaya başladı.. Çocukları salak yerine koymayn herşeyin farkndalar.. Ve büyüdükçe anne ile babanın tartışmasna.daha çok şahit olup arada kalan taraf oluyorlar..Çocuğun yanında yapmıyor.
Yazan arkadaşın çocuğu yok anlaşılan. Çocuklar resmen havayı koklayıp anlıyorlar. Gerginlik olduğunda ikimize de sarılıp birbirimizi öptürüyor kızım. Ki yanında laf dalaşı olmadığı halde.Çocuğun yannda yapp yapmaması neyi değiştirir siz çocuk bunu hiissetmiyor mu zannediyorsunuz.? Geçen gün eşimle biraz gerildik. Tavr yaptm5 aylk çocuğum babasının yannda gerginliğimi anlayıp ağlamaya başladı..Barştk oda gülücükler atmaya başladı.. Çocukları salak yerine koymayn herşeyin farkndalar.. Ve büyüdükçe anne ile babanın tartışmasna.daha çok şahit olup arada kalan taraf oluyorlar..
Arkadaşlar ikimizde normalde katlanılabilen insanlar olabiliriz ama birbirimiz için doğru kişiler değiliz ben kendimde pek sorun görmüyorum sorunun çoğu eşimde
Anne olma hirsi gözünü bürümüş. Elde bir koca var hali hazirda. Simdi bosanacak, baska birini bulacak, evlilik surecine girecek cocuk yapacak uzun iş. Yaşı geçer o sirada.seni sevmeyen adamdan çocuk yapma ısrarın neden
Gercekten cok akilli oluyor cocuklar. Benimki biz az bir sey tartissak sakin olun diyor yavrumYazan arkadaşın çocuğu yok anlaşılan. Çocuklar resmen havayı koklayıp anlıyorlar. Gerginlik olduğunda ikimize de sarılıp birbirimizi öptürüyor kızım. Ki yanında laf dalaşı olmadığı halde.
Voovv özgüvene bak, ona eziyet eden kocasından zorla çocuk yapacak kadar inat için çocuk yapacak kadar aciz bir annesi olacak ama yine de sen bilirsin....Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?