Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Evlatlık bizim evladımız olmuyo mu? Ona da yazık. Doğurmayınca değersizler mi?
Ondan beklentim yok ama anne olmak istiyorum diyor
Adam da baba olmak istemiyor belli ki
Ee kadın da kendi basına yapamayacağına göre ??
Ayrılır adamdan bir çocuk evlat edinir ona anne olur
Evlat edinmek için illa evli olmak gerekmiyor bilmiyorum biliyor musunuz ?
Bekar Kişiler evlat edindiğinde evlat edinilen çocuğa değer vermemiş mi oluyor ?
Yoksa bir anne ya da bir baba mı oluyor ?

Evet o da bir seçenek olabilir benim için

Siz buradaki insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Niye bu adamdan çocuk yapmak konusunda bu kadar ısrarcısınız.

Yazık ne insanlar var öğretmen olmak için yıllarca emek veriyor bi de size bakın insanlar size çocuk emanet ediyor ama kafa yapınıza bakınca yumurta bile emanet edilmez

Bunların hiç biri anlaşılmıyordu o yazınızda. Şimdi anlaştık. Sizle aynı fikirdeyim. Anne olmak isteniyorsa belki de bizden annelik bekleyen bir melek vardır bizi bir yerse bekleyen.

Bilemiyorum ben bekar bir kadinin anne olmak istemesini de hak olarak goruyorum. Uygun bir partner bulamamis olabilir,koca bir ömrü anne olmadan gecirmesin diye dusunuyorum. Anne olmak isteyen anne olsun,baba olmak isteyen de baba olsun,bir cocugun illa iki ebeveyni olmak zorunda degil bana gore.
Genel olarak “dogurayim sonra olmadi bosanirim” diyenler bu sozlerinin arkasinda duramaz, istisnalar elbette vardir o ayri mesele.

Sosyal deney mi yapıyorsunuz, kk da ki kadınların büyük tepkiler vereceği mesajlar yazmakta ki amacınız bu mu?
Size sorulan mantıklı sorulara bile çileden çıkarıcı alakasız cevaplar veriyorsunuz? ??

Hormonlar hassasiyet yapar. Bir de iğne fobisi olan bir arkadaş bile o iğneleri kendi yapıyordu. İncecik ve küçücük iğneler. Defalarca tedavi gördü hepsinde kendisi yaptı. O tantanayı çekmekten iyidir kendin yapmak.

Sosyal deney mi yapıyorsunuz, kk da ki kadınların büyük tepkiler vereceği mesajlar yazmakta ki amacınız bu mu?
Size sorulan mantıklı sorulara bile çileden çıkarıcı alakasız cevaplar veriyorsunuz? ??
Yok deney yapmıyorum aslında yazmayacaktım dayanamadım biliyordum böyle tepkiler alacağımı konuşacağım kimse yok bebek sürecini bile konuşmuyor benle olursa olur olmazsa olmaz çok da umurumda değil diyor

İlla bu evliliğe çocuk yapıp onu huzursuz ortamda büyüteceksiniz yani.Şimdiden bebek için çok üzgünüm.Niye bile isteye bunu çocuklara yapıyorsunuz onların günahı ne anlamıyorum ya o kadar sinirleniyorum ki

Kendim yapmadım ama bu sefer kendim yaparım gerçekten bende uğraşmam artık sonrada geliyor sen yapamazsın yanlış yaparsın diye elimden alıyor

Ablacım sen sal bizi ya artık yeter tamam. Gerçekliğini yitirdin.
Ha gerçeksen, lütfen yatarak tedavi ol. Terapi filan hafif kalır artık bu durumda. Algı kalmamış çünkü. Bir de yüce mevlam korusun o meslek gerçekse...

Anne veya baba olma hakkının single anneler için de geçerli olduğunu düşünüyorum bu arada. Toplum aile içinde büyümüş psikopat insanlarla dolu. Bilinçli olduktan sonra onlardan çok daha tercih edilesi bir durum.

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim

Dünya sizin etrafınızda döndüğü için çocuğun kendisiyle ilgilenmeyen, anlayışsız bir babaya karşı ne hissedeceğinin bir önemi yok tabi değil mi? Nasıl olsa çocukları doğururken fikrini alan yok. Siz annelik duygunuzu tatmin edin de, çocuk baba ilgisinden eksik mi büyümüş, huzurlu aile ortamı mı görmemiş hiç problem değil.

Yok deney yapmıyorum aslında yazmayacaktım dayanamadım biliyordum böyle tepkiler alacağımı konuşacağım kimse yok bebek sürecini bile konuşmuyor benle olursa olur olmazsa olmaz çok da umurumda değil diyor
Ben anladım sizi
Halbuki arkadaşınız varmış, onunla neden konuşmuyorsunuz ilginç

Terapi alacağım uzman birini bulursam araştırma içindeyim

Herhalde şöyle düşünüyor: Ben çocuk yapayım da varsın mutsuz ortamda büyüsün. Herkes mutlu olacak diye bir kaide yok sonuçta.

Bence kimliği tespit edilip meslekten ihraç edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…