Ondan beklentim yok ama anne olmak istiyorum diyorEvlatlık bizim evladımız olmuyo mu? Ona da yazık. Doğurmayınca değersizler mi?
Sadece kendi sorunuma çözüm bulamıyorum artık bir psikoloğa gideceğimizle terapisti olanVe sizde hiçbirseyi olduramayip en son çocuk yapmaya karar verdiniz bu adamdan, bu kafayla kine nasıl rehberlik ediyorsunuz acaba siz?
Evet o da bir seçenek olabilir benim içinOndan beklentim yok ama anne olmak istiyorum diyor
Adam da baba olmak istemiyor belli ki
Ee kadın da kendi basına yapamayacağına göre ??
Ayrılır adamdan bir çocuk evlat edinir ona anne olur
Evlat edinmek için illa evli olmak gerekmiyor bilmiyorum biliyor musunuz ?
Bekar Kişiler evlat edindiğinde evlat edinilen çocuğa değer vermemiş mi oluyor ?
Yoksa bir anne ya da bir baba mı oluyor ?
Siz buradaki insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Niye bu adamdan çocuk yapmak konusunda bu kadar ısrarcısınız.Ben çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı arada gelip benden özür diliyor bir arkadaşım var okuldan anlattım inanamadı biliyor musunuz eşin asla böyle biri olamaz diyor Dışarda birinin bir sorunu olsun Öyle bir ilgilenir ki herkes de zannediyor ki bu bizi böyleyse eşine nasıl
Anlamiyacakti netekimŞuraya savunma diye yazdığınız her cümle o çocuğu yapmamak için size kapı gibi neden.
Anlayın. Lütfen bunu anlayın.
Bunların hiç biri anlaşılmıyordu o yazınızda. Şimdi anlaştık. Sizle aynı fikirdeyim. Anne olmak isteniyorsa belki de bizden annelik bekleyen bir melek vardır bizi bir yerse bekleyen.Ondan beklentim yok ama anne olmak istiyorum diyor
Adam da baba olmak istemiyor belli ki
Ee kadın da kendi basına yapamayacağına göre ??
Ayrılır adamdan bir çocuk evlat edinir ona anne olur
Evlat edinmek için illa evli olmak gerekmiyor bilmiyorum biliyor musunuz ?
Bekar Kişiler evlat edindiğinde evlat edinilen çocuğa değer vermemiş mi oluyor ?
Yoksa bir anne ya da bir baba mı oluyor ?
Bilemiyorum ben bekar bir kadinin anne olmak istemesini de hak olarak goruyorum. Uygun bir partner bulamamis olabilir,koca bir ömrü anne olmadan gecirmesin diye dusunuyorum. Anne olmak isteyen anne olsun,baba olmak isteyen de baba olsun,bir cocugun illa iki ebeveyni olmak zorunda degil bana gore.Ölüm ya da boşanmalar dışında(bu boşanma işi sonradan gelişen bir durumsa yani bu konudaki gibi değilse) her çocuk anne ve babasını bir arada görebileceği, mutlu bir aile hayatında yaşamak hakkına sahiptir. Anne olmak her isteyenin hakkı değil, baba olmak da öyle. Bu işi beceremeyen çok kişi var çünkü.. (Edit: Bu son kısım konu sahibine söylediğim bir şey değildir, genel olarak demek istedim)
Sosyal deney mi yapıyorsunuz, kk da ki kadınların büyük tepkiler vereceği mesajlar yazmakta ki amacınız bu mu?Benim bu halde olacağım evlendiğim ilk gün belliydi keşke biraz cesaretli olup bu günlere gelmeseydim evlenme aşamasında olanlar çok iyi düşünmeli. Ama benim evlendiğim kişi evlendiğim gün değişti o yüzden ona hep içimde bi sevgisizlik var ne kadar sevsemde bu hissi içimden atamıyorum
Siz eğlenmek için mi açtınız konuyu, da bunları yazıyorsunuz, şaka gibisinizEvet zaten farklı odada kakıyorum onu görmeyim diye moralimi bozuyor
Yok deney yapmıyorum aslında yazmayacaktım dayanamadım biliyordum böyle tepkiler alacağımı konuşacağım kimse yok bebek sürecini bile konuşmuyor benle olursa olur olmazsa olmaz çok da umurumda değil diyorSosyal deney mi yapıyorsunuz, kk da ki kadınların büyük tepkiler vereceği mesajlar yazmakta ki amacınız bu mu?
Size sorulan mantıklı sorulara bile çileden çıkarıcı alakasız cevaplar veriyorsunuz? ??
İlla bu evliliğe çocuk yapıp onu huzursuz ortamda büyüteceksiniz yani.Şimdiden bebek için çok üzgünüm.Niye bile isteye bunu çocuklara yapıyorsunuz onların günahı ne anlamıyorum ya o kadar sinirleniyorum kiKızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Kendim yapmadım ama bu sefer kendim yaparım gerçekten bende uğraşmam artık sonrada geliyor sen yapamazsın yanlış yaparsın diye elimden alıyorHormonlar hassasiyet yapar. Bir de iğne fobisi olan bir arkadaş bile o iğneleri kendi yapıyordu. İncecik ve küçücük iğneler. Defalarca tedavi gördü hepsinde kendisi yaptı. O tantanayı çekmekten iyidir kendin yapmak.
Ablacım sen sal bizi ya artık yeter tamam. Gerçekliğini yitirdin.Benim bu halde olacağım evlendiğim ilk gün belliydi keşke biraz cesaretli olup bu günlere gelmeseydim evlenme aşamasında olanlar çok iyi düşünmeli. Ama benim evlendiğim kişi evlendiğim gün değişti o yüzden ona hep içimde bi sevgisizlik var ne kadar sevsemde bu hissi içimden atamıyorum
Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Ben anladım siziYok deney yapmıyorum aslında yazmayacaktım dayanamadım biliyordum böyle tepkiler alacağımı konuşacağım kimse yok bebek sürecini bile konuşmuyor benle olursa olur olmazsa olmaz çok da umurumda değil diyor
Terapi alacağım uzman birini bulursam araştırma içindeyimAblacım sen sal bizi ya artık yeter tamam. Gerçekliğini yitirdin.
Ha gerçeksen, lütfen yatarak tedavi ol. Terapi filan hafif kalır artık bu durumda. Algı kalmamış çünkü. Bir de yüce mevlam korusun o meslek gerçekse...
Herhalde şöyle düşünüyor: Ben çocuk yapayım da varsın mutsuz ortamda büyüsün. Herkes mutlu olacak diye bir kaide yok sonuçta.Siz buradaki insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Niye bu adamdan çocuk yapmak konusunda bu kadar ısrarcısınız.
Yazık ne insanlar var öğretmen olmak için yıllarca emek veriyor bi de size bakın insanlar size çocuk emanet ediyor ama kafa yapınıza bakınca yumurta bile emanet edilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?