Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Diyelim ki hamilelik gerceklesti yazik degilmi o cocuga boyle bi adami baba yapmak masum bir cocuga bu iskence yapmayi bu hakki kendinizde nasil buluyorsunuz !!!Cocuk inat icin yapilmaz hanimefendi anne baba olmayi siz gercekden becerebilecekmisiniz kaldi ki kari koca olmayi becerememissiniz

Eski konunuzu bilmiyorum ama, zorla olmaz bu işler.. Evlilik tam oturmadan bu toplara girmeyin derim..

Bu kadar stresli bir ortamda hamile kalsanız bile o çocuğun özel ihtiyaçları olan bir çocuk olma ihtimali yüksek. Siz kendinize bakamıyorsunuz öyle özel bir çocuk olursa ne yapacaksınız ? Baba öyle bir çocuk olsa hiç destek olmayacak siz ‘ bence’ anne olmak için yeterli değilsiniz . Anne olmak sadece doğurmak emzirmek değil ona elinden gelenin en iyisini sunmaktır her konuda. Ama siz anne olmayı sadece doğurmak zannediyorsunuz ! o çocuğa kim bakacak ?

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Yavrunun günahı ne , bu insandan bozma varlık babası olacak, değiştiremeyeceği berbat bir gerçekle doğacak. Sizi hatırlıyorum,sizinle ilgili dualarım bende kalsın...

Tedavi süreci birbirini anlamadan, ortada bı sorun var ise ikimizin sorunu demeden ilerlemez.
Elini tutmaya gönüllü olmayan bir adamla bu yola girme önce ne istediğinizi neyi paylastiginizi iyi bilin ondan sora bu toplara girin..
Bu yolda tek ilerleyenler sora tepetaklak oluyor
Kendinize aciyin önce kendinizi sevin..

Okuyacağım

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Testlere tabi olmalı eger tabii degilse bazi meslekler. Konuyu neden actiniz anlamadim.

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Konunu bilmiyorum anladığım kadarıyla ilgisiz odundan yoguntma bir eş..pekala sen bu duruma katlanirim diyorsun da çocuğun böyle bir adama katlanmak zorunda mi?o istediği zaman ilgilenir diyorsun olacak bebek için peki ya çocuğun baba istedigi zaman ne olacak? bunlari düşünüp tartın mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…