Çocuğu olursa, kardessiz kalmasın diye bu adamdan ikincisi çocuğu yapmak için uğraşır kesin. Öyle mantıkli bir insan konu sahibiBu konuyu açmanızın sebebi ne ? Size de eşinize de gıcık oldum. Devam edin böyle, hatta 2. de yapın.
Herkese de anlatıp sürekli mutsuz acınacak bir hal almak istemiyorum öyle bakmalarını istemiyorumBen anladım sizi
Halbuki arkadaşınız varmış, onunla neden konuşmuyorsunuz ilginç
Tabiki de ağlayacak. Yeri gelecek beni niye ddğurdun bile diyecek.. Babalarımızla biz bile tartıştığımız zaman bazen bu tarz düşünceleri geçiriyoruz aklımızdan. Peki çocugunuzun günahı ne ?Evet bazen de diyorum o da benim gibi ağlayacak ilerde ilgisiz kaldığımda belki olmayan çocuğa da üzülüyorum
Hayır değişecek ilerleyen yıllarda güzel şeyler yazarım belkiHerhalde şöyle düşünüyor: Ben çocuk yapayım da varsın mutsuz ortamda büyüsün. Herkes mutlu olacak diye bir kaide yok sonuçta.
Bence kimliği tespit edilip meslekten ihraç edilmeli.
Alma boşver. Çocuk yapmasan da yeter.Terapi alacağım uzman birini bulursam araştırma içindeyim
Buna da alakasız cevap vermiş ashsjhaksjaYok deney yapmıyorum aslında yazmayacaktım dayanamadım biliyordum böyle tepkiler alacağımı konuşacağım kimse yok bebek sürecini bile konuşmuyor benle olursa olur olmazsa olmaz çok da umurumda değil diyor
Sorup sormamakta tereddüt ettim aslında, sizi incitmez umarım sorum. Siz nasıl bir ailede büyüdünüz, ailenizle bir arada mutlu bir çocukluk mu geçirdiniz?Zaten kızlar normalde geçen ay transferim yapılacaktı doktor iki ay erteledi
Ne güzel mutsuz bir aile de çocukluk geçirmemişsiniz. Çocuğunuzu neden bundan mahrum bırakma ihtimaliniz bu kadar yüksek iken bu yolu seçiyorsunuz?Ailem çok çok iyi ne ses yükseltme ne bağırma ne küfür hiç bir şey yoktu annemle babam arasında en ufak bir tartışma görmedim
Evet çok mantıklı biri. Niye okudum ki bu konuyu gereksiz yere sinir oldum. Bazı insanlara ne desen de boş, tek kendine yapsa banane ama işin içine doğabilecek bir çocuk girince etkileniyorum.Çocuğu olursa, kardessiz kalmasın diye bu adamdan ikincisi çocuğu yapmak için uğraşır kesin. Öyle mantıkli bir insan konu sahibi
Burada hamilelik bölümüne testte ikinci çizgi silik çıkınca da pozitif olduğunu bile bile “kızlaaağrrr sizce hamile miyimmmm?’’ yazan tiplere gıcık olurum. Orayı evlat hasreti çeken binlerce kadın okuyup yazıyor çünkü, bu bana nispet gibi gelir. Onlar adına ben de üzülürüm, sabırsızlanırım. Hep dua ederim bebeği olmayana. Sizi okuyunca ilk defa birisi için Rabbim nasip etme dedim.Zaten kızlar normalde geçen ay transferim yapılacaktı doktor iki ay erteledi
Bu sozunuzden dolayi umarim ilerde pisman olmazsiniz.evet evlat col farkli.bi.duygu her kadin tatmak ister heleki esinizin sizi surekli.asalayici tutmumdan dolayi incinir gurur yaparsiniz.ama evlat gurur yapilacak bi durum degil malesef.hani siz bemde sorun yok sende sorun yok savaslarini vereceginiz baska bi mesgale bulsaniz daha mantikli olur.sayet esiniz ve sizin inisli cikisli siddet meyilli aile ortaminizda saglikli bi sekilde buyumesi cokta ic acici gorunmuyo.hani sadece bemde sorun yok olayina baglayip lutfen cocuk yapmayin.so ra bebegine vakit ayiramayan lohusa depresyonundan cikamayan bebegine isinamayan bi ton anne goruyoruz.bile bile lades denmezYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Çocuğunuz bunu kabullenecek mi? Babasının ilgisi olmadan büyümeyi seçiyor mu yani haberi var mı bundan? Ne kadar bencilsiniz !Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Aradaki sayfaları da okuyun. İğne işin çerezi.Sayfaları okumadım
Lakin daha iğneni kendin yapamazken bebeğe kendin nasıl bakacaksın
Tüp bebek oğlum 10 yaşında ve o iğneler bu sürecin en kolay bölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?