Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Yazdığınız bilgi doğruysa daha 33 yaşındasınız, neden hala bu adamla berabersiniz? Sizin çocuk düşünmeden önce bu adamdan kurtulmanız gerekiyor, çok bencilsiniz, doğmamış bebeğin ne yaşayacağı hiç umrunuzda değil.

Annesi veya babası vefat etmesine rağmen sağlam bir karaktere sahip olabilen çok fazla insan var fakat anne baba kaybetmekten daha kötü ne var biliyor musunuz? Siz mutlu bir ailede büyüdüğünüz için farkında değilsiniz ama hayatta olmalarına rağmen anne babadan yoksun olmak çok daha kötü. Siz inat uğruna bir bebeğe bu acıyı reva görüyorsunuz.

Çocuk olmaması gerçekten ailede kopukluk oluyor belli süre herkes birbirini suçluyor tövbe haşa Allahi unutarak , yalnız siz tUp bebek sürecine girmissiniz bu da psikolojik destek istiyor çocuk tuttu diyelim hastane kontroller tedayli usgler olacak onda da sizi suçlarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz

benim de cocugum olmadi henuz.. bundan sonra Allah nasip eder mi bilemem.. once esimde sorun gibi cikti.. dr dr gezdi.. sonra sorun bana dondu.. simdi benimle ugrasiyoruz. bu surecte ne ben ona agzimi actim ne o bana tek kelime etti.. birak laf etmeyi kasi gozu oynasaydi ayrilirdim acimadan..

pes dogrusu bu tavriniza.. yalniz once hayirlisi sagliklisi deyin. inat ettim yapacagim bu cocugu demissiniz bir yerde.

Kızlar ben sürekli kendimi sorgulama içindeyim zaten şuan doktorda iyice dinlenmemizi söyledi bu süreçte tatile gidebilirsiniz dedi acaba belli oluyor mu dışardan eşimin böyle davrandığını bana oma söylüyor çünkü destek olmalısın diye

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Kafan mı güzel arkadaşım. Sen inat ediyorsun diye o çocuğun ne suçu var böyle saçma sapan iki ebeveynle uğraşsın. Ne biçim çalışıyor sizin kafanız ya

Benim yanımda olsa ben senin her zaman yanındayım dese kendimi çok iyi hissederdim ne güzel eşinizin öyle olması.

Kafan mı güzel arkadaşım. Sen inat ediyorsun diye o çocuğun ne suçu var böyle saçma sapan iki ebeveynle uğraşsın. Ne biçim çalışıyor sizin kafanız ya
Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında

Benim yanımda olsa ben senin her zaman yanındayım dese kendimi çok iyi hissederdim ne güzel eşinizin öyle olması.
benim esim cok beceremez ben yanindayim, uzulme soyle boyle laflari.. agzi cok laf yapan biri degildir. ama basima kakmamasi, sorun sende bende muhabbetine girmemesi bile iyi bir seymis bunu ogrendim.

bak guzel kardesim, seninle ayni imtihani yasayan biri olarak kiz kardesim olsan soyleyecegim seyleri soyluyorum sana.. anne olamamak evet bazilarimiz icin cok cok aci bir imtihan.. ama senin evliliginde sorunlar var. adam normal adam degil.. bebek olunca soylediklerine pisman olacak saniyorsun. sihirli degnek degecek adam bir anda cok iyi bir baba cok iyi bir es olacak saniyorsun. bu sefer kucaginda cocukla ne yapsam diye dusuneceksin. ama belli ki simdi senin bosanmaya niyetin yok. ama bu ortama, bu babaya cocuk dunyaya getirmek de buyuk sorumsuzluk..

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Siz bir de öğretmen misiniz ? Allah'ım aklımı oynatmama az kaldı. İnadından çocuk yapan bir öğretmen...

Kendi psikolojik şiddet görüyor. Bir de bu şiddete ortak olsun diye dünyaya çocuk getirme çabasında....

Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında
Canm kardesim degismeyecek hani basinda neyse sonunda da o olcak hani cocuk gelecek.ortam duzelecek.diye dusunme emin ol cocul gelince sorumluluk daha cok artacak ve suan ustunu kapattiginiz hersey o zaman daha buyik karsiniza gelecek

Lütfen yazdıklarınız gerçek olmasın yanlış anlamayın ama bu kadar aciz misiniz o adama bu kadar mecburmusunuz ya da o adama bebek vermeye mecburmusunuz Bence o adamın baba olmaya hakkı yok Size bugün böyle yapan Yarın hamileliğinizde ve çocuk doğduktan sonra neler yapar..
Ben de ignelerimi eşime yaptırıyordum Her ignede yarım saat benim cesaretimi toplamamı ikna olmamı bekliyordu Ama hiçbir şekilde ne bir Oflama ne bir bağırma olmadı iyi cesaret tedaviye devam etmişsiniz ben böyle bir adama çocuk verip vermeme konusunda çok düşünürdüm.

Hmmm çok güçlüsünüz ama sizi ezen adama katlanıyorsunuz.
Çok güçlüsünüz ama sürekli ağlıyorsunuz.
Çok güçlüsünüz ama bunca hakarete dayanıyorsunuz. Biz de inandık. Bu kadar koca delisi olmayın yaa. Korkmayın o olmadan da yaşarsınız. Dünyaya kocalı mı geldiniz de şimdi boşanamıyorsunuz? Altından mı bu adam. Çok mu iyi. Sadece kağıt üstünde koca. Ayrıca o adam pişman olmaz. Sizi sevmiyor ki sizden olan çocuğu sevsin. Bazı akıllı (!) kadınlarımız sanıyor ki çocuk olunca kalas olacak minnoş bir baba. Bu şey gibi tencereye malzemeleri atıp her şeyi koydum hadi yemek ol demek gibi. Önemli olan bebeği yapmak değil, o adam baba olunca mutlu olmayacak. Sizi sevmiyor anlayın yahu. Neden sizi sevmeyen adamı baba yapıyorsunuz. Ayrıca maddi durumunuz çok iyidir umarım. Şu halinize katlanamayan adam Çocuk olunca sizi boşar. Çocuğa tek bakabilecek misiniz? Eee sizi sevmeyen adam size niye sahip çıksın. Allah ım sizin gibi bencil bir anne istemezdim. Böyle adamı baba yaptığınız için bebeğiniz ne çekerse günahı da sizin boynunuza olsun inşallah. Amin.

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Tek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyon? Çok mu yakışıklı bu herif, çok mu zeki, çok mu iyi, ne bu gen alma çabası anlamadım. Hayır, adam mı kalmadı.?

Niye? Baska adammı kalmadı? Mübarek insanmı? Çokmu zengin? Neden inat ettin de çocuk yapcam diye tutuyorsun bu adamdan? Tövbe estağfurullah.

Tek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyon? Çok mu yakışıklı bu herif, çok mu zeki, çok mu iyi, ne bu gen alma çabası anlamadım. Hayır, adam mı kalmadı.?
Ahahahahaha hayata bakış açım tamda sizsiniz ya daha iyi özetlenemezdi size bi kanım ısında valla

Ben karakter olarak güçlü olduğunuzu düşünmedim önceki konularınızı da biliyorum.Çocuk istemek sizin de hakkınız ama niye illa bu adamdan.Bu inatlık karakterinizin güçlü olduğunu göstermez.O çocuğa çok çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…