Pardon ama,oyuncak bebek mi yapacağınızı sanıyorsunuz siz ?Oh ne ala memleketimin kadınları ...Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Çocuk olmaması gerçekten ailede kopukluk oluyor belli süre herkes birbirini suçluyor tövbe haşa Allahi unutarak , yalnız siz tUp bebek sürecine girmissiniz bu da psikolojik destek istiyor çocuk tuttu diyelim hastane kontroller tedayli usgler olacak onda da sizi suçlarsa ne yapmayı düşünüyorsunuzKızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Kafan mı güzel arkadaşım. Sen inat ediyorsun diye o çocuğun ne suçu var böyle saçma sapan iki ebeveynle uğraşsın. Ne biçim çalışıyor sizin kafanız yaYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Benim yanımda olsa ben senin her zaman yanındayım dese kendimi çok iyi hissederdim ne güzel eşinizin öyle olması.benim de cocugum olmadi henuz.. bundan sonra Allah nasip eder mi bilemem.. once esimde sorun gibi cikti.. dr dr gezdi.. sonra sorun bana dondu.. simdi benimle ugrasiyoruz. bu surecte ne ben ona agzimi actim ne o bana tek kelime etti.. birak laf etmeyi kasi gozu oynasaydi ayrilirdim acimadan..
pes dogrusu bu tavriniza.. yalniz once hayirlisi sagliklisi deyin. inat ettim yapacagim bu cocugu demissiniz bir yerde.
Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamındaKafan mı güzel arkadaşım. Sen inat ediyorsun diye o çocuğun ne suçu var böyle saçma sapan iki ebeveynle uğraşsın. Ne biçim çalışıyor sizin kafanız ya
Ne iciyolarsa gercekten bnde istiyorumKafan mı güzel arkadaşım. Sen inat ediyorsun diye o çocuğun ne suçu var böyle saçma sapan iki ebeveynle uğraşsın. Ne biçim çalışıyor sizin kafanız ya
benim esim cok beceremez ben yanindayim, uzulme soyle boyle laflari.. agzi cok laf yapan biri degildir. ama basima kakmamasi, sorun sende bende muhabbetine girmemesi bile iyi bir seymis bunu ogrendim.Benim yanımda olsa ben senin her zaman yanındayım dese kendimi çok iyi hissederdim ne güzel eşinizin öyle olması.
Siz bir de öğretmen misiniz ? Allah'ım aklımı oynatmama az kaldı. İnadından çocuk yapan bir öğretmen...Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Ben hiç zannetmiyorum şanslı olacağını. Siz hiç ruh hali normal bir insana benzemiyorsunuzEvet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Canm kardesim degismeyecek hani basinda neyse sonunda da o olcak hani cocuk gelecek.ortam duzelecek.diye dusunme emin ol cocul gelince sorumluluk daha cok artacak ve suan ustunu kapattiginiz hersey o zaman daha buyik karsiniza gelecekYani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında
Lütfen yazdıklarınız gerçek olmasın yanlış anlamayın ama bu kadar aciz misiniz o adama bu kadar mecburmusunuz ya da o adama bebek vermeye mecburmusunuz Bence o adamın baba olmaya hakkı yok Size bugün böyle yapan Yarın hamileliğinizde ve çocuk doğduktan sonra neler yapar..Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Hmmm çok güçlüsünüz ama sizi ezen adama katlanıyorsunuz.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Tek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyon? Çok mu yakışıklı bu herif, çok mu zeki, çok mu iyi, ne bu gen alma çabası anlamadım. Hayır, adam mı kalmadı.?Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Niye? Baska adammı kalmadı? Mübarek insanmı? Çokmu zengin? Neden inat ettin de çocuk yapcam diye tutuyorsun bu adamdan? Tövbe estağfurullah.Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
AhahahahahaTek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyon? Çok mu yakışıklı bu herif, çok mu zeki, çok mu iyi, ne bu gen alma çabası anlamadım. Hayır, adam mı kalmadı.?
Ben karakter olarak güçlü olduğunuzu düşünmedim önceki konularınızı da biliyorum.Çocuk istemek sizin de hakkınız ama niye illa bu adamdan.Bu inatlık karakterinizin güçlü olduğunu göstermez.O çocuğa çok çok yazık.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Bence kendisine kötü davranan bir adamdan , çocuk yapmaya çalışan bir kadının çocuğu olacağı için şanssızEvet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?