- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
Hem beni tek salacaklarını sanmadığımdan bende onlar için de değişik olsun dedim . Sonuç 'ne gerek var'Ya belli bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Ben daha tatile gidemedim ama gidersem ya sözlümle giderim ya tek başıma. Bana daral geliyor diğer türlü. Hele her yere üçlü gitmek...ııh yani. O yüzden ana kuzusu erkekler bana saçma geliyor.
Anne sözü dinlemek peygamber hırkası giydirirmiş . Bu yaşa kadar annemin sözünden çıkmadım . Hadi gittim diyelim hasta zaten iyice hasta olur . Gidince beni sürekli arar kontrol için biliyorum yani.
Sıkıntı orada işte . Ben gitsem iyi olur ama ona da izin yok . Böyle ani patlamalarım oluyo annem öyle insafa gelince ya kardeşlerinin yanına başka şehire gönderiyor ya da pikniğe götürüyor.
size de mi izin vermiyorlar? ne sebeple ?
yani çocuk değilsiniz ki anlamakta zorlanıyorum..
ben 20 yaşımdan beri ailemle tatile gitmedim. yazlık hariç..
hiç çok yakın arkadaşınız yok mu evinize girip çıkan ailenizin tanıdığı sevdiği..
Çalışıyorum bensiz çalışmıyormusunuz?
Çalışıyorum ben
Evet haklısınız ama önceden de imkanım yoktu . Birkaç senedir çalışıyorum bene tamam işte. 30 yaşındaki bir insanın tek eğlencesi aktivitesi piknik olmamalı..
biraz alıştırsaydınız keşke şimdiye kadar ailenizi..
Annemin rizasi icin yasayan ablam 48 yasinda bekar ve hic arkadasi yokSözlerini mi çiğneyeyim . Rızaları da olsun istiyorum. Ama kardeşim öyle değil erkek kardeşim gezer tozar eğlenir hiç de annemi dinlemez . İyi de yapıyor yoksa o da benim gibi evde kafayı yerdi .
tövbe tövbe ne kadar fevri r davranıs'Evlende kocanla git' diyor annem . bu zamana kadar da evleneceğim biri de çıkmadı karşıma şansıma . Sinirden ağlayacağım . Başkalarına da söyleyemiyorum bu durumu yadırgıyorlar çünkü. Beddua bile ettim kendimeİnşallah evlenirim de bu eve ölüm gelir dedim
Ya peki böyle kafa dengi kuzenin falan yok mu? Onlarla takılsanız aslında çok eğlenceli olur. Yaşı size yakın akraba varsa çokta güzel olur.Hem beni tek salacaklarını sanmadığımdan bende onlar için de değişik olsun dedim . Sonuç 'ne gerek var'
Yerinizde olsam annemi alıştırmaya çalışırım.Yine iki tur vardı işyerinde ki arkadaşım demişti iki gece kalır geliriz demişti. Anneme dedim yolda ne olur ne olmaz dedi yine izin yok . Hadi ondan ısrar etmedim çünkü çok istemedim o turu . Ama şimdi tatil istiyorum.
Küçüklükten beri çekingen yapım var. Kız kuzenim var ağbisi ile küçüklükten beri arkadaş gibiydiler . Her yere beraber giderlerdi .düğünlerde beraber oynarlardı şimdide ikisi tatile gidecekmiş. İmrendim doğrusu . Bizim aile yapımızda böyle bir anlayış gelişmedi biraz yapı dolayısıyla biraz da ailesel faktörler. Şimdi ben onlara sizinle geleyim diyemem . Ayak uyduramam . Ama yakın arkadaşım kafa dengi takılacağım arkadaşım var ama bizimkiler yine izin vermez .Ya peki böyle kafa dengi kuzenin falan yok mu? Onlarla takılsanız aslında çok eğlenceli olur. Yaşı size yakın akraba varsa çokta güzel olur.
kendınzı gıdın arkadaslarınızla yada varsa sevgılınızle aılenız ıle yapacagınız tatılden daha zevklı olur emın olun hem demekkı aılenızın tatıl anlayısı yok bazıları boyle bızdede tam tersı yazlık ve devremulkumuz olmasına ragmen bunların dısında her yaz farklı yerlerede gıderız gunubırlık yada haftalık olarak tatıl olmazsa olmazımızdır..çalışan bir insanım yaşım oldu 30 ve hiç tatile gitmedim . Bu sene aileme diyorum birkaç günlüğüne biryerlere gidelim değişiklik olur bunaldım diyorum . Aldığım cevap şu 'ne gerek var ' bende ağzıma geleni saydım anneme
Niye ayak uyduramayasın ki? Denemeden bilemezsin. Hoşuna gitmezse bir daha gitmezsin olur biter.Küçüklükten beri çekingen yapım var. Kız kuzenim var ağbisi ile küçüklükten beri arkadaş gibiydiler . Her yere beraber giderlerdi .düğünlerde beraber oynarlardı şimdide ikisi tatile gidecekmiş. İmrendim doğrusu . Bizim aile yapımızda böyle bir anlayış gelişmedi biraz yapı dolayısıyla biraz da ailesel faktörler. Şimdi ben onlara sizinle geleyim diyemem . Ayak uyduramam . Ama yakın arkadaşım kafa dengi takılacağım arkadaşım var ama bizimkiler yine izin vermez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?