• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin anneniz böyle. olsa ?

Erkek evlatları daha bi kayırıyolar sanırım anneler. Tamam tek başına onun daha çok ihtiyacı vardır belki ama sizin de bi aileniz çocuğunuz var hem o bir başına hepsini nasıl yesin bi de yalan söylemiş o da hoş değil. Hadi sizi düşünmüyo torununu da düşünmemiş. Ben olsam bende alınırdım evlatlar arasında belki kayırma olabilir duruma göre ama bu kadar da ayrım olmaz.

cok haklisiniz
eger uyeleri karistirmiyorsam daha once de bahsetmistiniz annenizden , sizin anneniz anne olmayi becerememis bir kadin maalesef
uzulmeyin bosuna ama tavrinizi da koyun
Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna
Screenshot_2017-12-31-19-15-16-1.webp

Çok üzüldüm, beş parmağın beşi bir derler bir de. Al ayırılıyor işte.

Ayırmadığını savunurken ne söylüyor ortada büyük bir örnek var onun savunması ne?

Uzulmekte haklısınız. Kardesinizin durumu kotu olsa, ona fazla ,size az verse anlasilir ama sizinki tamamen ayrimcilik yapmis.

Haklısın bence.Benim babam 50 yaşında Dedem ve Babannem 75 yaşında ve dedem hala ağaçlara tırmanır cevizlerimiz olsun meyvelerimiz olsun o yaşına rağmen çocuklarına yollamak için en tepelerden toplar herşeyi ben de uzaktayım durumumuz şükür babam gibi bizim de iyi ama kargoyla yollar kendi bahçemizin ürünü oldugu için başkasından alıp para vermeyelim boş yere diye.Annen yanlış yapmış malesef.İhtiyaç olsun olmasın düşünmesi lazımdı.Aksine daha bilinçli ince düşünen bir anne olursun bana göre.

Çok üzüldüm, beş parmağın beşi bir derler bir de. Al ayırılıyor işte.

Ayırmadığını savunurken ne söylüyor ortada büyük bir örnek var onun savunması ne?
Senin çocuğuna da bi sürü şey getirdim falan filan.
Babami aradim anlattım. O da diyor ki çocuğuna bisürü şey aldı görmezden gel idare et filan

Anneniz ayrım yapmış ama sizin de "Yalanlarını kendine sakla" cümleniz ne biliyim çok ağır olmamış mı? Bebeğinize bir sürü şey de almış babanızın dediğine göre.Belki o bekar kendine bakamıyor diye ona getirmiştir.

Bekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .
ben sizi kesinlikle anliyorum ... Uzulmeyin lutfen degmiyor

Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
yanlis anlamayin ama bir anneye findik.fistik icin boyle denmez icim acidi.. Bebeginize de cok sey almis bunu niye gormediniz? Bakin annelrin kalbi boyle kirilmaz kocaman kadinim annem haksizda olsa kati kalpli vs yalanci aman Allah korusun o benim bakicimmis zamaninda hic mi bi iyligi yok.. Bugunlere belesten mi geldik lutfen annenizin kalbini alin

Saçma çok saçma elindeki bir çekirdek dahi olsa bölüp vermeli. Durumunuz iyi de olsa kötü de olsa sonuçta insan umar

torununa neler aldi lutfen bir yazin
Torununa aldı bişeyler ama şimdiden diyor ki sakla oğlumun çocuğu olursa ona veririz. Kadın yani şimdiden bekar oglunun çocuğunu düşünüyor. Eminim kardeşimin çocuğu olsa ona 10 katını alır.
Bi kaç pijama takimi almış. . Pazardan filan.. 3 tane de kendi eliyle.bebek yapmış. . Bunlar..
Çocuğum. Olduğunda bana çeyrek altın takan annemden ne bekliyordum ki

Back
X