• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin anneniz böyle. olsa ?

Aynen aynen.
Bana 1 gram veriliyorsa ona yagdiriyorlar.
Kardeşim de bende kooperatiften eve girmiştik 3 sene önce. Ben tüm taksitleri kendim. Ödedim. Kardeşiminkileri hep annem babam ödedi. Neyse ben bigün kooperatif batacak diye duydum. Anneme gittim dedim anne çıkalım. Batacak diyorlar. Asla dedi cikmayacaksin kardeşin de çıkmayacak. Neyse ben dinlemedim çıktım. 100 bin TL birikmis param vardı. Aldık. Üstüne bankadan kredi çekip ev aldık . Sonra kooperatif gerçekten battı. Onların da 100 bin paraları gitti. Yani orada bile bana kızdı. Sanki ben batırdım

Aynen aynen.
Bana 1 gram veriliyorsa ona yagdiriyorlar.
Kardeşim de bende kooperatiften eve girmiştik 3 sene önce. Ben tüm taksitleri kendim. Ödedim. Kardeşiminkileri hep annem babam ödedi. Neyse ben bigün kooperatif batacak diye duydum. Anneme gittim dedim anne çıkalım. Batacak diyorlar. Asla dedi cikmayacaksin kardeşin de çıkmayacak. Neyse ben dinlemedim çıktım. 100 bin TL birikmis param vardı. Aldık. Üstüne bankadan kredi çekip ev aldık . Sonra kooperatif gerçekten battı. Onların da 100 bin paraları gitti. Yani orada bile bana kızdı. Sanki ben batırdım
gormuyor iste allah yaptigini gozune gozune sokuyor gormuyor gelin onu evine almayacak soyleyim sana kader hep bunu boyle yapar keske bilseler

Bence kizmakta sonuna kadar haklisiniz malesef bazi anneler boyle :( bende hep hissettim ayrimcilik ama sizinki cok bariz cok uclarda :( biraz gorusmeyin bence hatasini anlasin..

Bi model ustu bende var benimki bendeki paralari alip kizina ev aldi ben bekardim evlendim sana aliriz dedi 7 yil oldu.simdi kocan var alsin evini diyor adi anne telefonumda bile kizlik soyadiyla kayitli

Anneannem de benzerini yapar anneme nasılsa sizin durumunuz iyi der diğer evlatlarına yoğunlaşır
Olay maddiyat değil oysa ki
Ben seni anlıyorum ama belki kardeşin bekar yalnız alamaz düşüncesinden yapmıştır bilemedim annenle kardeşinin ilişkisi daha mı sıkı ondan mı acaba? Bir de kardeş kız mı erkek mi göremedim
hani erkekse daha beceriksiz kendi başının çaresine bakamaz düşüncesi de olabilir

Aileler malını istediği kisiye vermekte serbesttir. Size az vermesi ona cok vermesi gunah degil haksizlikda degil. Onlar sadece sizin anneniz ve babaniz oldugu icin bu tur tartismalara girmeyin bence gereksiz üzülürsünüz.

Benim de küçük bebeğim var.
Eşşek kadar adama mi lazım onlar.
En azından biraz düşünemez mi torununu
Küçük bebeğin badem ceviz nasıl yiyecek. Ama sen emziriyorsan senin sütünden geçer mantığı ile sana getirmeli idi.
Hadi hiçbirisi olmasın ikiye bölüp getirmeliydi annen hatalı davranmış sen ne tepki gösterdin

Haklısınız üzülmekte,bariz evlat ayırmak bu.siz söyledikten sonra al yarısını götür denesinin bşr kıymeti yok artık,zaten derdinizde o yicekleri yemek ya da yememek değil.üstelik de babanız yarısını sizin için yollamış ,bu hakka da giriyor herşeyden önce,annelik böyle bir şey değil ,annenizde istisna annelerden.
Hak yemek degil. Annem kardeşlerime fazla yaptiginda uzulmuyorum. O onun isteği saygi duymak lazim. Ama senden alip baskasina veriyorsa bir sey diyemem.

Aileler malını istediği kisiye vermekte serbesttir. Size az vermesi ona cok vermesi gunah degil haksizlikda degil. Onlar sadece sizin anneniz ve babaniz oldugu icin bu tur tartismalara girmeyin bence gereksiz üzülürsünüz.
Ben görüşünüze katılmıyorum. Evlat ayrımı yapmak kesinlikle normal değildir bakın kaç yaşında kadının bile psikolojisi bozuluyor. Aileler adil olmak zorundadır. Adalet evde öğrenilemeyen bir kavram, öğrenemezsen adil bir insan da olamazsın bu kadar basit.

Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
Aaaa bu yazışmaları yeni görüyorum. Canım sizin anne kız ilişkiniz çok kötü durumda. Bence bir süre görüşme daha da gerilmeyin.
Ayy bu kadar oğlunun üstüne düşen kv görsem oğlu ile evlenmekten vazgeçerim gelin diye etrafında dolandığını kız suratına bakmayacak haberi yok, yazık

Ben görüşünüze katılmıyorum. Evlat ayrımı yapmak kesinlikle normal değildir bakın kaç yaşında kadının bile psikolojisi bozuluyor. Aileler adil olmak zorundadır. Adalet evde öğrenilemeyen bir kavram, öğrenemezsen adil bir insan da olamazsın bu kadar basit.
Kesinlikle . Keşke ona verdiğini gormeseydim. Onun benden farkı ne ki. Çok üzüldüm.

Küçük bebeğin badem ceviz nasıl yiyecek. Ama sen emziriyorsan senin sütünden geçer mantığı ile sana getirmeli idi.
Hadi hiçbirisi olmasın ikiye bölüp getirmeliydi annen hatalı davranmış sen ne tepki gösterdin
Eger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.

Cok haklisiniz demek istediginiz anlasiliyor anneniz ayip etmis sonucta tamam sizin alim gucunuz olabilir ama insan torununu dusunur ya valla pes bisey diyemiyorum

Bn bu durumda kardeşiniz olsam o durumu kurtarmak için “ annem verirken yarısını sana vermemi söyledi” derdim

Yada kardeşiniz olsam annem bana verirken ona sormadan yarıya bölerdim sana verirdim.

Anneniz kardeşnz bekar die sen para buluyorsundr die böyle yapmış.. fazla beklentiniz olmasın bnce..

kim olsa kırılırdı tabi haklı olarak.. bnce uzatmayın bazı insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz malesef değiştiremeyiz

Eger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.
Canım böyle şeyler söyleme, yani senin annen kötü diye sende kötü olacak değilsin ama senin annene mesafe koymaya ihtiyacın var sinirlerin çok yıpranmış, ilişkiniz desen kopuk, bir ceviz bademden ortam toz duman oluyor ama ben sana hak veriyorum, hakkaniyeti bilmeyene öğreteceksin. Biraz mesafeli ol, gelin de senin mesafeni anlayıp kıllanır zaten, annenin planları suya düşer sen sakinleş biraz

oyle bir sey yok ne sunnette ne kuranda istedigi kisiye verilir denilmiyor adaletli olun deniliyor evlat ayrimi buyuk gunahtir

ayni annaannem erkek torun erkek evlat delisi ... memurmus kardesinizde ne alamaz yahu nisanlisina araba aliyor ama findık fistikmi alamiyor..millete neler denk geliyor bize gelende memur olsunda parayi alayim diye bekliyor :)

Canım böyle şeyler söyleme, yani senin annen kötü diye sende kötü olacak değilsin ama senin annene mesafe koymaya ihtiyacın var sinirlerin çok yıpranmış, ilişkiniz desen kopuk, bir ceviz bademden ortam toz duman oluyor ama ben sana hak veriyorum, hakkaniyeti bilmeyene öğreteceksin. Biraz mesafeli ol, gelin de senin mesafeni anlayıp kıllanır zaten, annenin planları suya düşer sen sakinleş biraz
Canm bak getirecektim dese ben yine ok dicem. Kadın beni salak yerine koyup geçen seneden kalmis yememis diyor.ya.
Yani zoruma giden bu. Hala yalan peşinde hala bana 1 gram şey vermeme peşinde. Zaten ben karışmam artık kendi gitsin istesin

Adaletli olmak en guzeli olmuyorsada anneye babaya bunun icin tavir konulmaz. 9 ay karnında taşımış, emzirmis olmasi bile yeterli. Bunun icin küsulmez.

Back
X