- Konu Sahibi sekerportakalii
seninkiside der mi benimkinin yanında
benim boyum 1.50 kumaş boyu gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim duan içinAnne olmanın zorluklarısizin için şuan diyeceğim tek şey; oğlunuzun uyuması ve geç kalkması için dua edeceğim!
![]()
seninkiside der mi benimkinin yanında
ay ben 159 um ben ne yapayım
yok bozmayacağım bugün zaten yeterince bozdum birde mısırla iyice katletmeyeyim![]()
teşekkür ederim duan içinuyudu çok şükürr titreşimli uyuyoo kucağıma yatıyo dizimi titretirsem uyuyooo sarsılmasın dıye yapmamaya çalışıyorum ama illa öle uyuyo
![]()
Offff benimde şuan canım çekti siz söyleyinceen sevdiğim şeydir patlamış mısır birazda tuzlu olanı makbul
![]()
kızlar az önce patlattım bi tencere ben oğlanla uğraşırken eşim hepsini bitirmişş bide mısır çok pahalı olmuş snaırım kansere ıyı geliyoo falan olaylarından herhadle bi paketi 10 lıraa![]()
kızlar az önce patlattım bi tencere ben oğlanla uğraşırken eşim hepsini bitirmişş bide mısır çok pahalı olmuş snaırım kansere ıyı geliyoo falan olaylarından herhadle bi paketi 10 lıraa![]()
Diyet katiliii:)
karakterimde olan ve beni rahatsız eden derdim karşı cinsle duygusal ilişkilerimde öfke patlamalarım.
söyleyemeyeceğim kadar korkunç bir rakam. imzamdaki kilo çizelgemi bile sildimSenin kilo kac?
oo kayınvalidem memleketten 2 kilo kadar koymuş o zaman 20 tl kardayımkızlar az önce patlattım bi tencere ben oğlanla uğraşırken eşim hepsini bitirmişş bide mısır çok pahalı olmuş snaırım kansere ıyı geliyoo falan olaylarından herhadle bi paketi 10 lıraa![]()
canım evliliği takma kafana. benim 32 yaşında bir arkadaşım var oda senin gibi. onunlada hep konuşurum inan çokta matah bir şey değil.sana şimdi burada evliliğin zararları diye bir roman yazar evlilikten soğuturum bakne zaman evleneceğim?nasıl biri olacak?doğru kişi nerde?ya da öyle biri var mı?ya kimse istediğim gibi olmassa ve evlenmem gerektiği için evlenirsem nolacak?bu ihtimal beni çok korkutuyor..
ve ben hiç aşık olmadım.bigün aşık olurmuyum,o duyguyu tadarmıyım?..beni gerçekten seven aşık olan biri çıkar mı karşıma?
herşey çok sıkıcı ve rutin.hiçbişey tat vermiyor..bazen herşey anlamsız geliyor.niye bu dünyadayız diye düşünüyorum çoğu zaman..![]()
kilo 53-54 arası değişiyor.boyumdan memnunum.henüz o konuda bir takıntı geliştimedim.
daha cok oğlumun boyuna taktım simdi.
kokusu evi sardı yiyemedim koklıyayım barii![]()
Sekerim onlarda patlamayacak gibi degiller. Tam da misir patlatmanin uzerine geldin.
zor bişi değilya hemen yaparsın tabı evde varsaBenimde canım nasıl çekti şimdi anlatamam. Aklımda bile yoktu![]()
10 yaşında 125cm.cocuk endokrolouna götürdüm.doktor bana:
'ana sarımsak baba soğan ne olasını bekliyordun kocayı ufak seçmişsin' dedi