Sizin dertleriniz?

Offff benimde şuan canım çekti siz söyleyince:9: en sevdiğim şeydir patlamış mısır birazda tuzlu olanı makbul:9:

kızlar az önce patlattım bi tencere ben oğlanla uğraşırken eşim hepsini bitirmişş bide mısır çok pahalı olmuş snaırım kansere ıyı geliyoo falan olaylarından herhadle bi paketi 10 lıraa :53::53::53::53::53::53:

ne zaman evleneceğim?nasıl biri olacak?doğru kişi nerde?ya da öyle biri var mı?ya kimse istediğim gibi olmassa ve evlenmem gerektiği için evlenirsem nolacak?bu ihtimal beni çok korkutuyor..
ve ben hiç aşık olmadım.bigün aşık olurmuyum,o duyguyu tadarmıyım?..beni gerçekten seven aşık olan biri çıkar mı karşıma?
herşey çok sıkıcı ve rutin.hiçbişey tat vermiyor..bazen herşey anlamsız geliyor.niye bu dünyadayız diye düşünüyorum çoğu zaman..:50:

karakterimde olan ve beni rahatsız eden derdim karşı cinsle duygusal ilişkilerimde öfke patlamalarım.

söyleyemeyeceğim kadar korkunç bir rakam. imzamdaki kilo çizelgemi bile sildim:ssz::ssz::ssz:
kızlar az önce patlattım bi tencere ben oğlanla uğraşırken eşim hepsini bitirmişş bide mısır çok pahalı olmuş snaırım kansere ıyı geliyoo falan olaylarından herhadle bi paketi 10 lıraa :53::53::53::53::53::53:
oo kayınvalidem memleketten 2 kilo kadar koymuş o zaman 20 tl kardayım:27::27:
ne zaman evleneceğim?nasıl biri olacak?doğru kişi nerde?ya da öyle biri var mı?ya kimse istediğim gibi olmassa ve evlenmem gerektiği için evlenirsem nolacak?bu ihtimal beni çok korkutuyor..
ve ben hiç aşık olmadım.bigün aşık olurmuyum,o duyguyu tadarmıyım?..beni gerçekten seven aşık olan biri çıkar mı karşıma?
herşey çok sıkıcı ve rutin.hiçbişey tat vermiyor..bazen herşey anlamsız geliyor.niye bu dünyadayız diye düşünüyorum çoğu zaman..:50:
canım evliliği takma kafana. benim 32 yaşında bir arkadaşım var oda senin gibi. onunlada hep konuşurum inan çokta matah bir şey değil.sana şimdi burada evliliğin zararları diye bir roman yazar evlilikten soğuturum bak :27::27:
herşeyin bir zamanı var. doğru insan karşına çıkmamıştır daha. bende ilk sevgilimle evlendim diyebilirim aşk evlilik aceleye gelmiz . kendiliğinden olacak hatta nikah masasına oturduğunda " aaa hangi ara karar verdim ben " diyeceksin.
kilo 53-54 arası değişiyor.boyumdan memnunum.henüz o konuda bir takıntı geliştimedim.
daha cok oğlumun boyuna taktım simdi.

kaç yaşında oğlun. daha büyür ya. takma kafana. benim kardeşim sınıfının en küçüğüydü orta okulda minnacık birşeydi. sonra 1 sene de inanılmaz boy attı. şuan ben bücür kalıyorum yanında

oo kayınvalidem memleketten 2 kilo kadar koymuş o zaman 20 tl kardayım
kayınvalidenin değerini billl kadına saygıda kusur etme bu devırde mısır yollamak nedemek :9::9::9::9::9: şaka biyana hakketen pahalıyaa

Sekerim onlarda patlamayacak gibi degiller. Tam da misir patlatmanin uzerine geldin.

afiyet olsun : )
çok haklısın; düz mantık oluşları, ayrıntısız bütünü gördüklerini zannetmeleri ve en önemlisi de doğduklarından beri toplumun yüklemiş olduğu reis misyonunu ellerine yüzlerine bulaştırmaları ve türevleri yüzünden ağızlarını burunlarını dağıtasım geliyor...

Back
X