Sizin dertleriniz?

benim de somut bir derdim var aslında;
bundan 2,5 yıl önce 4 yıl beklediğim insan beni evlenme arifesinde terk etti. son dakika vazgeçerek tabir-i caizse kaçtı.
onu beklediğim süre zarfında çeyiz yaptım, ona maddi yük olmasın diye her şeyi üstlenip ne gerekiyorsa aldım büyükler de dahil ve şu an da hepsi kutularda bekliyor..
yalnız ben bu huyumdan vazgeçemedim ve hala hoşuma giden ev eşyası oldu mu alıyorum, ister mutfak olsun ister bebek eşyası alıp eve yığıyorum. bir ürün gördüğümde beynim sanki bir evim varmış da oraya gerekli gibi sinyal gönderiyor ve ben satın almış buluyorum kendimi.
evlilik çok uzak görünüyor, kısmet de olmuyor ancak ben hayalet casper için hala alışveriş yapıyorum ve bundan derhal kurtulmak istiyorum
hastalık oldu bende, aklıma gelen her çareyi denedim, olmuyor.
böyle işte...

Bir şey yaşadım ve ondan sonra en değerli benim dedim... Hayatımda olan her şeyi hayra yorup Allah'ın bildiği bir şey vardır diye düşünerek dertlerden ve sıkıntılardan arınmaya çalışıyorum. Ailem ve sevdiğim insan var... Bu insanları düşünerek ayakta kalıyorum. Her şeyi dert ederek bir yere varamayacağımı çok ama çok iyi anladım... :16:

bundan 2,5 yıl önce 4 yıl beklediğim insan beni evlenme arifesinde terk etti. son dakika vazgeçerek tabir-i caizse kaçtı.
onu beklediğim süre zarfında çeyiz yaptım, ona maddi yük olmasın diye her şeyi üstlenip ne gerekiyorsa aldım büyükler de dahil ve şu an da hepsi kutularda bekliyor..
yalnız ben bu huyumdan vazgeçemedim ve hala hoşuma giden ev eşyası oldu mu alıyorum, ister mutfak olsun ister bebek eşyası alıp eve yığıyorum. bir ürün gördüğümde beynim sanki bir evim varmış da oraya gerekli gibi sinyal gönderiyor ve ben satın almış buluyorum kendimi.
evlilik çok uzak görünüyor, kısmet de olmuyor ancak ben hayalet casper için hala alışveriş yapıyorum ve bundan derhal kurtulmak istiyorum
böyle işte...

Bu kotu birsey degil ki. Ne guzel iste biri ciksa hemen hazirsin. Bana gelince aday yok , ceyiz yok ama hizliyimdir ben cabucak hazirlarim :)
Aslinda cok buyutuyoruz su evlilik isini. Kabul ediyorum bende de takinti oldu bir ara ama suan cok rahatim cunku baska dertlerim oldu. Hayatin evlilikten ve bir erkekten ibaret olmadigini anladim. Kismet olsaydi zaten simdiye kadar olurdu. Demek ki degilmis demek lazim. Biraz rahat ol, kendini birak , dogru zamanda biri cikacaktir.

Son düzenleme:
Bir şey yaşadım ve ondan sonra en değerli benim dedim... Hayatımda olan her şeyi hayra yorup Allah'ın bildiği bir şey vardır diye düşünerek dertlerden ve sıkıntılardan arınmaya çalışıyorum. Ailem ve sevdiğim insan var... Bu insanları düşünerek ayakta kalıyorum. Her şeyi dert ederek bir yere varamayacağımı çok ama çok iyi anladım... :16:

Çok doğru söylüyorsun. Bende bir hastalık geçirdikten sonra en değerli kendim oldum,bunu anladım. Değmiyor kafaya takmaya. Rabbim hayatınızdan eksiltmesin o insanları.

böyle işte...

Çok üzücü bir durum olmalı. İnsanlar nasıl böyle acımasız,düşüncesiz oluyorlar anlamıyorum. Tabi sizin ayrılmanızdaki sorununuzu bilmiyorum ama. Aslında bu huyunuz bence de güzel,karşınıza düzgün birisi çıktığında hoop her şey hazır oluvericek:1: Tabi ne kadar böyle desemde anlayabiliyorum sizi,bol bol dua edin. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın sizi inşallah:)

Bu kotu birsey degil ki. Ne guzel iste biri ciksa hemen hazirsin. Bana gelince aday yok , ceyiz yok ama hizliyimdir ben cabucak hazirlarim :)

:)) en güzelini yapıyorsun, aday olursa her şey elinin altında zaten hemen halledersin :) benimkisi biraz da heyecandan oldu, ayarım kaçmıştı o sıralar.
inşallah aday çıkar bende aday adayı bile yok, ama çok ders var, aldım dersimi :))

Çok üzücü bir durum olmalı. İnsanlar nasıl böyle acımasız,düşüncesiz oluyorlar anlamıyorum. Tabi sizin ayrılmanızdaki sorununuzu bilmiyorum ama. Aslında bu huyunuz bence de güzel,karşınıza düzgün birisi çıktığında hoop her şey hazır oluvericek:1: Tabi ne kadar böyle desemde anlayabiliyorum sizi,bol bol dua edin. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın sizi inşallah:)

oluyor işte :) kısmet, kader ya da hepsi. aslında haklısın şu an bir evlilik olsa dondurma kaşığı dahi var : ))
zaten o dönemde biraz abartmıştım bu durumu, deli evlenmek istiyordum pazara giderdim mesela sebze alırken " fazla verme evde iki kişiyiz eşim ve ben " derdim halbuki ailemle yaşıyorum manyaklığa bakar mısın : )))
her dakika hayırlıs için dua ediyorum, allah olmayanlara hayırlı yuvalar versin inşallah.

Aslinda cok buyutuyoruz su evlilik isini. Kabul ediyorum bende de takinti oldu bir ara ama suan cok rahatim cunku baska dertlerim oldu. Hayatin evlilikten ve bir erkekten ibaret olmadigini anladim. Kismet olsaydi zaten simdiye kadar olurdu. Demek ki degilmis demek lazim. Biraz rahat ol, kendini birak , dogru zamanda biri cikacaktir.

ben o dönemdeyim işte, evlenemediğim için çok sıkıntı yapıyorum, üzülüyorum, eşyalarımı görünce hala ara ara ağlıyorum, takıldım kaldım.
Haklısın ama Allah bunu unutturacak başka elem keder vermesin, kısmet olmuyorsa olmuyor, inan bende tevekkül içindeyim hayırlısı neyse o olsun diyorum ama belli bir yaşta olup hakimiyetin odandan ibaretse üzülüyor be insan...
neler oluyor bana iyice küçük emraha bağladım :))

İşsizim :1:
Ama artık bunun nasipten öte olmayacağını anladım
Zaman ne gösterir bilemem
Bir ara kariyerden sekreterlik için başvuru yapmışım üniversite mezunu halimle bana uygun göremedik diye mesaj atmışlar, buna bile güldüm geçtim
Yeter ki sağlıklı olalım :75:

ben o dönemdeyim işte, evlenemediğim için çok sıkıntı yapıyorum, üzülüyorum, eşyalarımı görünce hala ara ara ağlıyorum, takıldım kaldım.
Haklısın ama Allah bunu unutturacak başka elem keder vermesin, kısmet olmuyorsa olmuyor, inan bende tevekkül içindeyim hayırlısı neyse o olsun diyorum ama belli bir yaşta olup hakimiyetin odandan ibaretse üzülüyor be insan...
neler oluyor bana iyice küçük emraha bağladım :))

Bir kac ayi kendime ayirmaya karar verdim. Zamani kaliteli harcamak onemli birde ne yaptigini bilmek. Olmayan seyler olmasi gerekmedigi icin olmuyordur belki. O yuzden zorlamanin alemi yok.

Bir kac ayi kendime ayirmaya karar verdim. Zamani kaliteli harcamak onemli birde ne yaptigini bilmek. Olmayan seyler olmasi gerekmedigi icin olmuyordur belki. O yuzden zorlamanin alemi yok.

yerden göğe kadar haklısın, zorlamak kendine eziyet etmekten başka bir şey değil.
Kaliteli zaman yaklaşımı çok yerinde oldu.

Benim sorunum komik. Çok yapmam gereken şey var, beynim sürekli dolu. Ama istek yok, her şeye vakit buluyorum, onlara vakit bulup da beynimi boşaltamıyorum:25::25:.
Sevgilimin doğum gününe son bir haftacık hala içime sinmedi alacaklarım:14:
Deneme amaçlı gireceğim sınava hala kapak açamadım:18:
Daha 2.haftadan canım hocalarım vize, final projelerini dayadılar önüme:20:

Şimdi bi'de kasım başında ingilizce kursum başlayacak haftanın 4 günü sabah 8-13:00 arası ordan koştur koştur okula. Çok istiyordum ama geç yatmaya alışkın bünyem error vermese bari:ssz:

Arkadaşlarım ,kuzenlerim hepsi çift .. tek kaldım...Hatta bugün canım sıkkındı arkadaşmı aradım çıkalım mı diye ? Açmadı bile..Çünkü haftasonu sevgilisi ile ...Açsa söylese daha iyi :(((
İş bulmakla kafayı yicem ,,kesinlikle torpilini bulan işe giriyor ...Birde sızlanmazlar mı şikayet etmezleri mi? Cebimbde 5-20 tl en fazla :((

Evde oturmam ,kalkmam ,tv seyretmem suç..Bulduğum işleri burun kıvırır soğuturlar...

Yakında kafayı yemek üzereyim tüm vucudum sızlıyor :(((((

BİR OFF DÜĞMEM OLSA DA KAPATSAM :((

Son düzenleme:
Ne zaman geri dönecek peki? Bir an önce kavuşursunuz inşşaallah:)

teşekkür ederim. ne zaman döneceği belli değil. iş için gitti. en az bir 6 ay kalacak sanırım. arada sırada bir iki haftalığına gelecek. bayram için gelecek mesela yakında. 1 hafta kalıp gidecek. hiç yoktan görürüm artık, idare edecez bir süre böyle... nişanlıyken de ayrı şehirlerdeydik nadiren görüşürdük, o zaman böyle özlemezdim. evlilik çok farklı bir ruh haline sokuyor insanı. daha bir bağlanıyorsun karşı tarafa... hayırlısı artık. düzene girene kadar böyle geçecek günler...

İşsizim :1:
Ama artık bunun nasipten öte olmayacağını anladım
Zaman ne gösterir bilemem
Bir ara kariyerden sekreterlik için başvuru yapmışım üniversite mezunu halimle bana uygun göremedik diye mesaj atmışlar, buna bile güldüm geçtim
Yeter ki sağlıklı olalım :75:

bizim yan komşu kızımız vardı oda üniversite bitirmiş ancak sekreterlik bulmuştu ama nerdeyse ağlamalı hale gelmişti bende hemen oradan çıkmasını tavsiye etmiştim çünkü kendisi kimya okumuş ve çok iyi üniden mezunm olmuştu, tavsiye olarak mezun olduğu okulun mezunların buluştuğu derneğe yönlenmesini söylemiştim aynen orada bulunup o sekreterlikten kurtulmuştu ,torpilsiz işbulmak zor!!

hayatım boyunca tekrarlama riski olan bir hastalıgım var
eşimi bir kasık suda bogabilecek kadar sinirliyim
issizim daha dogrusu is kurmak istiyorum ancak oda olmuyor
annem beni birtürlü anlayamadı cocuklugumdan beri
ve asırı duygusal ve zayıfım herşeye üzülür aglarım işte bunlar dertlerimmm

Derdi olmayan insan evladı yok. Herkesinki kendine göre ağır. Kimi basit şeylere üzülür kimi en ağırının altından kalkmaya calısır.

Her evde tencere kaynar ama içindeki "et mi dert mi" kimse bilmez.

Öyle diyorsan,ne mutlu bana:16: 10 kilo biraz fazla bir oran,ama verebileceğini düşünüyorum. Diyet,spor falan yapıyor musun? Bu kilo vermede spor salonuna gitmem benim çok işime yaradı. Hem bacaklarimda sıkılaştı:) Bebişinizi Allah bağışlasın size ve babasına. Bakıcı konusunda çok dikkat edin lütfen,öyle insanlar oluyor ki Allah muhafaza.. Bu arada Allah yardımcınız olsun,ufak sorunlar bunlar hallolur en kısa zamanda. dualarim sizinle:)

Ay kızlar bende boyum 1.75 kilom 65 ama kocam balık etli seviyo bende vermiyorum:D benim oğlanın da bakıcısı altını değiştirmemiş yemeğini yedirmemiş bırakıp gitmiş kadını aradım buldum ağzının payını verdim :D beni tüm izmir tanır yani köklü aileyiz.bundan sonra buralarda iş bulamaz o kadın .

Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.

Back
X