Allah razolsun inşallah
İşte bu kadar ya sinir olduğumu paylaşayım dedim linç yedim yaTamam anlıyorum ama yine de sizlik bişey yok. Onlar sorumsuzsa onların sorunu.
kayınpederiniz ameliyat olmuş ve birine ihtiyacı var,kayınvalideniz çok sağlıklı olduğu halde kalmıyorsa bu onun problemi ama eşiniz varken 24 yaşındaki bekar görümcenin kalması bence de uygun değil zaten. özel durumlar olabilir wc'ye gitmek isteyebilir vs kız bunu tek başına halledemeyebilir. sizin anneniz veya babanız ameliyat olsa yük olarak mı göreceksiniz bakmayı? yapmayın allah aşkına. diğer durumlar neyse ama anne ve babaya hastane refakatçiliği yapmak yük olamaz.
her zaman söylüyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...
İnşallah teşekkür ederim linç daha beterdi bu konudan zatenyani bir de eşiniz vefalı biri belli bu sefer içine dert eder keşke babama baksaydım yalnız kaldı vs.
e adamın da ihtiyacı var yazık valla kimse bakmayacak gibi adama.
çok büyük sevap, boşverin herkesin günahı sevabı kendine.
bu günler geçecek elbet.
Sağolun ya iki saattik ne kadar anlayışsız insan var buraya toplanmışAnne babaya refakat söz konusu ise -ki o konuda haklısınız- ama kız da kalabilir, neden uygun olmasın ki? 24 yaşında kocaman kız. En azından bir gün biri bir gün biri kalabilir. Ya erkek çocukları olmasaydı? Kıza o zaman mı düşecekti ilgilenmek?
Amin keşkehastalıkta tabiki yapmam demek istediğimi çarpıttınız şu an annesi ve kardeşi geziyorlar alışveriş yapıyorlar annesi ben hastaneleri sevmiyorum kalıp dayanamam sabaha kadar sen kal demesi oğluna. Kendi eşi sonuşta değilmi ve eşim ii yerinden sürekli izin aldığı için tartışıyor. Yani bir annenin de bunu düşünmesi gerekmezmi
Kadınlar kulübü nde genelde hep beklenti, hep olması gerekenler...
Neden kendimize, çevremize eziyet ederiz. Evet kayınpeder hastanede yatarken karısının yanında olması gerekir normali budur, ama yanında değil. Herkes kendine yakışanı yapıyor oğlu ( eşiniz) da kendine yakışanı yapıyor. Beklenti içine girmeden ortadaki problemi çözmek için çabalasak hayat ne kadar güzel olacak
Saatlerdir tam da demek istediğim bu çok şükürİnan eşiniz evli olmasa bu sefer de "aman rahat et oğlum, biz ana kız kalırız" olurEvli olunca nedense bir anda sorumluluk yüklemek standart bir anne - kızkardeş davranışına dönüşüyor.
diğer mesajları okuyup öyle alıntıladaydınız keşkeeeAnne babaya refakat söz konusu ise -ki o konuda haklısınız- ama kız da kalabilir, neden uygun olmasın ki? 24 yaşında kocaman kız. En azından bir gün biri bir gün biri kalabilir. Ya erkek çocukları olmasaydı? Kıza o zaman mı düşecekti ilgilenmek?
Sağolun ya iki saattik ne kadar anlayışsız insan var buraya toplanmış
Ayyy yemin ederim dua ettim size Allah razolsun beni 3 4 kişi anladı biri sizsiniz çok şükür eş mahrem değil sonuçtaErkek evladin bakmasindan ziyade esinin bakmasi daha uygun bence koca adam oglundan utanabilir eşler ne icin var ?
Benim annem ameliyat oldu ben de yanindaydim babam ise gitmek zorunda kalmisti annem benden utanmisti mesela koca kadin bende kiziyim halbuki..
Biraz vicdan merhamet meselesi ya benim esim hastanede olacak ben hastaneye gitmicem mumkun degil bu rahatlık beni de rahatsiz etti.
Is yerinde izinde sıkıntı çıkması da cabasi. Esiniz bunalmis belli yapacaginiz sey onu sakinlestirmek tasinma da sizin icin iyi bir sey evlat bunu istiyorsa ailede sikinti vardir demek bosverin bu gunler de gecer
diğer mesajları okuyup öyle alıntıladaydınız keşkeee. kızın en azından gündüz kalabileceğini falan yazdım.
diğer mesajları okuyup öyle alıntıladaydınız keşkeee. kızın en azından gündüz kalabileceğini falan yazdım.
İnan eşiniz evli olmasa bu sefer de "aman rahat et oğlum, biz ana kız kalırız" olurEvli olunca nedense bir anda sorumluluk yüklemek standart bir anne - kızkardeş davranışına dönüşüyor.
Evet evet evettt işte anlatmak istediğim hayır türkçem talfuzum da iyidir yani beni anlayamayanlarda var bi sıkıntıRica ederim, bazen linç hakedecek canavarlıkta konular da açılıyor doğruya doğru ama sizinkinin öyle olmadığı o kadar belli ki... Eşiniz bile bu noktaya geldiyse ailesi direkt gözümde canlanıyor :) Bunlar mesela ameliyat mevzuu olmasa bu sefer de illa başka bir sorumluluk bulup yükler eşinize... Yoksa kimse babası hastaneye yattı diye apar topar taşınmak istemez. O başka şeylerin de birikimidir.
Açıkçası bana anormal gelen bir durum yok anlattiklarinjzda. Sizce hayatı bir mesele olmasa bile babası amelyat olurken eşiniz tatil mi yapmalıKızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?