Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razolsun inşallah

yani bir de eşiniz vefalı biri belli bu sefer içine dert eder keşke babama baksaydım yalnız kaldı vs.
e adamın da ihtiyacı var yazık valla kimse bakmayacak gibi adama.
çok büyük sevap, boşverin herkesin günahı sevabı kendine.
bu günler geçecek elbet.

Anne babaya refakat söz konusu ise -ki o konuda haklısınız- ama kız da kalabilir, neden uygun olmasın ki? 24 yaşında kocaman kız. En azından bir gün biri bir gün biri kalabilir. Ya erkek çocukları olmasaydı? Kıza o zaman mı düşecekti ilgilenmek?

İnşallah teşekkür ederim linç daha beterdi bu konudan zaten

Sağolun ya iki saattik ne kadar anlayışsız insan var buraya toplanmış

İnan eşiniz evli olmasa bu sefer de "aman rahat et oğlum, biz ana kız kalırız" olur Evli olunca nedense bir anda sorumluluk yüklemek standart bir anne - kızkardeş davranışına dönüşüyor.

İnan eşiniz evli olmasa bu sefer de "aman rahat et oğlum, biz ana kız kalırız" olur Evli olunca nedense bir anda sorumluluk yüklemek standart bir anne - kızkardeş davranışına dönüşüyor.
Saatlerdir tam da demek istediğim bu çok şükür

Erkek evladin bakmasindan ziyade esinin bakmasi daha uygun bence koca adam oglundan utanabilir eşler ne icin var ?
Benim annem ameliyat oldu ben de yanindaydim babam ise gitmek zorunda kalmisti annem benden utanmisti mesela koca kadin bende kiziyim halbuki..
Biraz vicdan merhamet meselesi ya benim esim hastanede olacak ben hastaneye gitmicem mumkun degil bu rahatlık beni de rahatsiz etti.
Is yerinde izinde sıkıntı çıkması da cabasi. Esiniz bunalmis belli yapacaginiz sey onu sakinlestirmek tasinma da sizin icin iyi bir sey evlat bunu istiyorsa ailede sikinti vardir demek bosverin bu gunler de gecer

diğer mesajları okuyup öyle alıntıladaydınız keşkeee . kızın en azından gündüz kalabileceğini falan yazdım.

Sağolun ya iki saattik ne kadar anlayışsız insan var buraya toplanmış

Rica ederim, bazen linç hakedecek canavarlıkta konular da açılıyor doğruya doğru ama sizinkinin öyle olmadığı o kadar belli ki... Eşiniz bile bu noktaya geldiyse ailesi direkt gözümde canlanıyor :) Bunlar mesela ameliyat mevzuu olmasa bu sefer de illa başka bir sorumluluk bulup yükler eşinize... Yoksa kimse babası hastaneye yattı diye apar topar taşınmak istemez. O başka şeylerin de birikimidir.

Ayyy yemin ederim dua ettim size Allah razolsun beni 3 4 kişi anladı biri sizsiniz çok şükür eş mahrem değil sonuçta

Taşının. Ayrıca babasi tabi yapacak ama KV ve gorumcenin yaptığı nankörlük kusura bakma.

Ben eşimin babası hastanedeyken annemlerde tatilde kalamazdım heralde içim rahat etmezdi. Ben mi aptalım millet mi akıllı bilemiyorum. Ama hastalık sonuçta.

Evet evet evettt işte anlatmak istediğim hayır türkçem talfuzum da iyidir yani beni anlayamayanlarda var bi sıkıntı

Açıkçası bana anormal gelen bir durum yok anlattiklarinjzda. Sizce hayatı bir mesele olmasa bile babası amelyat olurken eşiniz tatil mi yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…