Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimin babası hastanedeyken annemlerde tatilde kalamazdım heralde içim rahat etmezdi. Ben mi aptalım millet mi akıllı bilemiyorum. Ama hastalık sonuçta.
Ben buradayken birden ortaya çıktı ameliyat gündemde değildi yani önceden belli olsa gelmezdim sonuçta karısı kızı kadar gamsız ve vicdansız değilim

Yahu yanında aynı evde bile değilmişsiniz sizi niye rahatsız ettiki
Vaktiyle eşiniz kücükken hastalandıgında aileside onu yük olarak görüp bakmasaydı mı
Evlenince anne babaya karsı sorumluluklar bitiyormu yani
Kaynananıza baksa anlamam ama kayınpederinize erkek erkege daha rahat olacagı icin tabiki bakmalı bakmak zorunda
Hele genc bekar görümcenizin bakmasını istemenizi hic anlayamadım gencecik kadın babasını nasıl tuvalete götürsün getirsin yedirsin
Sizin icin kücük operasyon vs olabilir ama hala hastanede olduguna göre o kadarda kücük bişey değil demekki
Azcık merhamet edin cocuklugunuzda hastalandıgjnızda bas ucunuzan ayrılmayan sizi bu yasa getiren insanlara en kötü anlarında böyle sırtınızı dönmek istemeyin

Açıkçası bana anormal gelen bir durum yok anlattiklarinjzda. Sizce hayatı bir mesele olmasa bile babası amelyat olurken eşiniz tatil mi yapmalı
Az önce yazdım ben buraya geldikten sonra gelişti bu olay yoksa en başta eşimi yalnız bırakmazdım dönnemede 4 gün var zaten

Yaeşimin kalmasını sorun etmiyorum msjları okuyup sonra yorum yapın ya

Evet direk ameliyati ornek verince tepki cekti zaten sanki kirk yilda bir birsey istenmis ve konu sahibi de bundan sikayetciymis gibi gorunuyor.
Ama buna benzer devamli esinden istek icinde olduklarini ve esinin de bunaldigini yazmis sonucta. Butun aile detaylarina yorum yapmiyorum bende.

Adamin babasina bakmasina engel olmus veya olmayi dusunuyor degil sonucta adam refakatini yapiyor. Ama bisey var ki esi de sıkılmış diyorum. Neyse...

Hastalık konularında ben de bir sey diyemem .Evlatlar ellerinden geldigince yardimci olmak zorunda.Ama diger türlü her alanda sadece eşinize yük bindiriyorlar ve fazlaca müdahillerse baska yere taşinmak cok yerinde bir çözüm.Yıllar önce biz de kv lerin mahallede yasiyorduk.O kadar hayatimiza karisiyor ve icindeydiler ki nerdeyse bosaniyorduk.Sonra iş dolayisiyla mecburen oldu o da,10 saat uzakta başka bir yere tasindik dünya varmis dedim.Bu kadar baskı altina alip,yük bindirmenin sonuçlarina da katlaniversinler bi zahmet

Teşekkür ederim

çok doğru biliyor musunuz
inanın böyle de olurdu

maalesef "geline kıskançlık reloaded" bizim toplumumuzda :) hatta mesela bakın 2-3 erkek evladı olanlara... Mesela hepsi evliyse gelinlere eşit eziyet yapılır. Mesela bir tanesi boşansın.. hoooop.. kalan gelinlere + eziyet... Mesela diğeri de boşandı... Oooooovvv! Kalan son geline gözler çevrilir... Olmadık bahaneler, anne - kızkardeşten olmadık duygusallıklar, göz yaşları... Hatta varsa kuzen, yeğen... Allah ne verdiyse :) Yahu çok gelin varken bu kadar bağ kurmadınız oğlunuzla... Ne ara bu kadar düşkün oldunuz Bu gözler son kalan gelinin eşine "Yazları tatile çıkmayın, aniden sana ihtiyacımız olabilir" diyen gözler gördü

Evet sorun sadece bu değil anlamanız mutlu etti

Souldfly benim esas anlatmak istediğim ne biliyor musunuz? Benim eşim ailesine pek duskun değildir. Yani istemediği bir şeyi asla yaptıramazlar eşime. Ve boyle bir durumda rahatlıkla ben isyerimden izin alamiyorum, gece ben kalirim gündüz de siz durun başında bir zahmet diyebilirdi.

Eşiniz neden boyle diyemiyor? Acaba sizi mi idare ediyor soylenmeyin uzulmeyin diye diyorum. Hani ben de bunaldim filan diyordur belki size ama onlara ses cikarmiyorsa siz neden rahatsız olasiniz ki bu durumdan?

Yaeşimin kalmasını sorun etmiyorum msjları okuyup sonra yorum yapın ya

Ben mesajları okumadım ama siz bi dönün yazdıgınızı bastan okuyun neyi sorun ettiginizi

İşte bakıma muhtaç olsa eyvallah ama deği ayrıca her yerini görmüş karısı varken ama karısı banane ben kalamam uyuyamam demesi normal mi
O onların arasındaki mesele.
Kalır kalmaz. Ama eşiniz evladı..
Benim annem hastanede olsa banane yanında babam kalsın demem mesela.
Yada annemin yanında kaldım diye esim içten içe dolsun istemem.
Eşiniz bebek değil. Bir hafta hastanede Kalır kazık kadar adam..
Kimse 1 hafta yoruldu diye de ölmez.
Abartmayın bu kadar.

Anlamıyorum ki hayatınız hep tek duze mi?
Hiç mi zorda kalma esnekliginiz yok?
Hamileymişsiniz, sağlıkla doğurun, bu esnekliğe çok ihtiyacınız olabilir..
Dibine kadar yorulacak hatta yoracaksınız.
Umarım kolay bir çocuğunuz olur, ama zor olursa eşiniz için bu bir hafta devede kulak kalacak.
Ve o kadar zahmetlerle büyüttüğünüz yavrunuz ileride 1 hafta hastanede kaldı yoruldu diye surat yapacak..
Yapmayın.

Son düzenleme:
Yok diyor zaten fakat annesi kalkıp gidince el mecbur kalıyor ve arkasından tabi başka şeylerin birikmişliğiyle artık burada durmam taşınalım demesi de cabası

Yıllarca da hastanede kalabilir evlat görevini yapacak onu demiyorum bahsettiğim şey karısı banane deyip kızı umursamayıp kafelerde gezmelerde dolaşmasını yediremiyorum

E adam hastanede yatıyormuş tabi kalacak oğlu. 24 yaşındaki kız ya da yaşlı kadın nası koca adamı tuvalete taşısın. Biraz destek olmayı bilsek iyi niyet gösterebilsek keşke.

Yok diyor zaten fakat annesi kalkıp gidince el mecbur kalıyor ve arkasından tabi başka şeylerin birikmişliğiyle artık burada durmam taşınalım demesi de cabası

çok saçma bir bahane bence... ama neyse dediğiniz gibi olsun

Anne bi sebepten kalamamış yada kalmk istememiş o onun sorunu.24 yasında kız hasta adamı nasıl kaldırsın?Doğrultsun yahu,akıl var mantık var.
Hastalık konsunda bari gelinlk yapmayın yahu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…