Ya okumayı da bilmiyorsunuz bahane değilçok saçma bir bahane bence... ama neyse dediğiniz gibi olsun
Mesele sizin donmeniz değil ki uzatabilirsiniz ama eşiniz ailesinin yanında olmalı. Eğer eşiniz bundan sikayetciyse o da doğru gelmiyor bana.Az önce yazdım ben buraya geldikten sonra gelişti bu olay yoksa en başta eşimi yalnız bırakmazdım dönnemede 4 gün var zaten
Allahım sabır diliyorum kalkmalık yatmalık bir durumu zaten yok eşimin kalmasını da sorun etmedim ama siz çok kötüsünüzAnne bi sebepten kalamamış yada kalmk istememiş o onun sorunu.24 yasında kız hasta adamı nasıl kaldırsın?Doğrultsun yahu,akıl var mantık var.
Hastalık konsunda bari gelinlk yapmayın yahu?
Ya okumayı da bilmiyorsunuz bahane değilbaşka şeylerin birikmişliği diye de yazdım ama yok bir kere haksız buldunuz ya linç edin
Özel oda evet her şeyi eşime yüklüyorlar sorun buhastanede yatan bir erkekse genelde yaninda mumkunse bir erkek kalir cunku genelde tek yatak olmaz yani annesi veya kardesi bir baska erkegin ve onun yanindaki ikinci bir erkegin oldugu odada nasil rahatca yatip kalkabilir
ha su olur gunduzleri esi kizi gider geceleri refakatci olarak esiniz gidebilir
ama hersey sadece esinize yukleniyorsa buda iyi bir sey degil tabi
ozel odaysa evet haklisiniz esi ve kizida gayet rahat gidip kalabilirÖzel oda evet her şeyi eşime yüklüyorlar sorun bu
Yıllarca da hastanede kalabilir evlat görevini yapacak onu demiyorum bahsettiğim şey karısı banane deyip kızı umursamayıp kafelerde gezmelerde dolaşmasını yediremiyorum
Yorumları okumadan lütfen yorum yapmayın o zaman yani herkese asıl sorunu anlatmak sıktıhanimefendi ben sizi neden linç edeyim? burada olumsuz bulduğunuz her yoruma linç derseniz işiniz var yani, kolay gelsin.
Gitmese ben gönderirim diye yazdım zaten onların gamsız olması beni sinir edenHerkes kendine yakışanı yapar, kendinden sorumlu.
Size ne yahu? Görümcenizin nerede olduğu, kayınvalidenizin ne yaptığından?
Onlarda ileride hak ettiğini yaşar.
Herkes doğru olanı yapacak diye bir şey yok.
Eşiniz doğru olanı yapıyor, onlar yapmıyor diye o da yapmasin.
Eşiniz de onlar gibi olmayı secse, bir es, bir anne adayi, bir insan olarak rahatsiz olmaz misiniz?
Hayatınızı paylaştığınız adamın böyle olmasından?
Yorumları okumadan lütfen yorum yapmayın o zaman yani herkese asıl sorunu anlatmak sıktı
Değiştirmediğimi alıntıda yazdım ama ısrarla omu uyorsunuz eşimde söylüyor diye bunu da yazdım. Burası da paylaşım platformu olduğuna göreasıl sorunu siz gayet basta yazmıştınız sonra tepki gelince degistirdiniz birden sorunu.
hadi diyelim asil sorun farkliydi, diyorum ki eşiniz neden bunları ailesine söyleyemiyor? siz neden bu kadar dert ediyorsunuz?
siz takmışsınız kafaya bir linç gidiyorsunuz öyle... neyse yine soyluyorum inşallah taşınırsınız da rahatlarsınız.
Olabilir diğer refakatçiler erkektir ve buna laf söylemek bize düşmüyor, sizinde başınıza gelebilirdiKarısı var her özel zamanını geçirdiği
Anne bi sebepten kalamamış yada kalmk istememiş o onun sorunu.24 yasında kız hasta adamı nasıl kaldırsın?Doğrultsun yahu,akıl var mantık var.
Hastalık konsunda bari gelinlk yapmayın yahu?
Kv hasta değil gezip tozmaktan uykusuz kalmaktan bakmıyor eşimde hastanede kalmaktan değil sürekli her işi ona söylemelerinden sikayetçi çarpıtmayınAdamın oğlu babasından şikayetçi iken konu sahibinin söyledikleri solda sıfır kalır.
Allah herkese kendisi gibi bir evlat nasip etsin ve her evlat yaşattıklarını yaşasın diyorum ben.
Yahu benim babama (ki altını bezliyorduk) hastanede eşimle erkek kardeşim baktı yahu. Elin adamı bana, biz varken size düşmez diyerek kızkardeşimle beni bırakmadı bakım için.
Hasta adama bakmak erkek evlat varsa ona düşer. Tuvalete gidecek, ayağa kalkmak isteyecek vs.
Erkek evlat varken neden kız evlat baksın. Hadi kayınvalide hasta bakamıyormuş. Eee ne yapalım öyleyse adamı atın gitsin.
Vicdanları nereye bıraktınız anlamadım.
Gelinlik yapmak mi keşke banada benim gibi gelin olsaHastanelerde refekatçi dışında da bu konularda ilgilenenler oluyor... O zaman 10 yaşında çocuğu olanlar yandı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?