Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce yazdım ben buraya geldikten sonra gelişti bu olay yoksa en başta eşimi yalnız bırakmazdım dönnemede 4 gün var zaten
Mesele sizin donmeniz değil ki uzatabilirsiniz ama eşiniz ailesinin yanında olmalı. Eğer eşiniz bundan sikayetciyse o da doğru gelmiyor bana.

Anne bi sebepten kalamamış yada kalmk istememiş o onun sorunu.24 yasında kız hasta adamı nasıl kaldırsın?Doğrultsun yahu,akıl var mantık var.
Hastalık konsunda bari gelinlk yapmayın yahu?
Allahım sabır diliyorum kalkmalık yatmalık bir durumu zaten yok eşimin kalmasını da sorun etmedim ama siz çok kötüsünüz

Ya okumayı da bilmiyorsunuz bahane değil başka şeylerin birikmişliği diye de yazdım ama yok bir kere haksız buldunuz ya linç edin

hanimefendi ben sizi neden linç edeyim? burada olumsuz bulduğunuz her yoruma linç derseniz işiniz var yani, kolay gelsin.

Eşi yada kızı kalmak isterler istemezler onların bileceği iş ama babası ameliyat olmuş tabi ki kalıcak bunda ne var ki
Başka konularda yükleniyolarsa onu bilemem tabi

hastanede yatan bir erkekse genelde yaninda mumkunse bir erkek kalir cunku genelde tek yatak olmaz yani annesi veya kardesi bir baska erkegin ve onun yanindaki ikinci bir erkegin oldugu odada nasil rahatca yatip kalkabilir
ha su olur gunduzleri esi kizi gider geceleri refakatci olarak esiniz gidebilir
ama hersey sadece esinize yukleniyorsa buda iyi bir sey degil tabi

Özel oda evet her şeyi eşime yüklüyorlar sorun bu

Yıllarca da hastanede kalabilir evlat görevini yapacak onu demiyorum bahsettiğim şey karısı banane deyip kızı umursamayıp kafelerde gezmelerde dolaşmasını yediremiyorum

Herkes kendine yakışanı yapar, kendinden sorumlu.
Size ne yahu? Görümcenizin nerede olduğu, kayınvalidenizin ne yaptığından?
Onlarda ileride hak ettiğini yaşar.
Herkes doğru olanı yapacak diye bir şey yok.
Eşiniz doğru olanı yapıyor, onlar yapmıyor diye o da yapmasin.
Eşiniz de onlar gibi olmayı secse, bir es, bir anne adayi, bir insan olarak rahatsiz olmaz misiniz?
Hayatınızı paylaştığınız adamın böyle olmasından?

Gitmese ben gönderirim diye yazdım zaten onların gamsız olması beni sinir eden

Yorumları okumadan lütfen yorum yapmayın o zaman yani herkese asıl sorunu anlatmak sıktı

asıl sorunu siz gayet basta yazmıştınız sonra tepki gelince degistirdiniz birden sorunu.
hadi diyelim asil sorun farkliydi, diyorum ki eşiniz neden bunları ailesine söyleyemiyor? siz neden bu kadar dert ediyorsunuz?

siz takmışsınız kafaya bir linç gidiyorsunuz öyle... neyse yine soyluyorum inşallah taşınırsınız da rahatlarsınız.

Değiştirmediğimi alıntıda yazdım ama ısrarla omu uyorsunuz eşimde söylüyor diye bunu da yazdım. Burası da paylaşım platformu olduğuna göre

Uzaktayken bile karisiyorsunuz , kumanda görevi görüyorsunuz.

Basit ya da değil sonuçta bir ameliyat olmuş ve elbette ki bir evlat olarak babasına rafakatci olacak.

Herkesin evlatligi kendine, kıyaslama yanlış.

Ayrıca evlenmesiyle evlat olmasının bağı ne , istifa mi etmesi gerekiyor ?

Adamın oğlu babasından şikayetçi iken konu sahibinin söyledikleri solda sıfır kalır.
Allah herkese kendisi gibi bir evlat nasip etsin ve her evlat yaşattıklarını yaşasın diyorum ben.
Yahu benim babama (ki altını bezliyorduk) hastanede eşimle erkek kardeşim baktı yahu. Elin adamı bana, biz varken size düşmez diyerek kızkardeşimle beni bırakmadı bakım için.
Hasta adama bakmak erkek evlat varsa ona düşer. Tuvalete gidecek, ayağa kalkmak isteyecek vs.
Erkek evlat varken neden kız evlat baksın. Hadi kayınvalide hasta bakamıyormuş. Eee ne yapalım öyleyse adamı atın gitsin.

Vicdanları nereye bıraktınız anlamadım.

neden bunu dert ediyorsun ki.
benim kayınpederim belinden ameliyat oldu
başlarinda kızı ve eşi vardi.
tabi eşim de götürdü getirdi ama kalmadi ellerinden geleni yaptı.
bende bi gün izin alip cocuğuma baktim yada anneme biraktim.
lütfen bunu yargilamayiniz..
Yarin bi gün çocuğunuz olur. oğlunuz büyür eşiniz hasta olur. oğlunuz eşinize bakmaz mi.. eşiniz bu durum yaparsa bakmaz. geliniz olur senin gibi düşünürse ne yaparsin...
atasözü aklima geldi
BİR BABA 9 EVLADA BAKAR 9 EVLAT Bİ BABAYA BAKMAZ...

Anne bi sebepten kalamamış yada kalmk istememiş o onun sorunu.24 yasında kız hasta adamı nasıl kaldırsın?Doğrultsun yahu,akıl var mantık var.
Hastalık konsunda bari gelinlk yapmayın yahu?

Hastanelerde refekatçi dışında da bu konularda ilgilenenler oluyor... O zaman 10 yaşında çocuğu olanlar yandı :/

Kv hasta değil gezip tozmaktan uykusuz kalmaktan bakmıyor eşimde hastanede kalmaktan değil sürekli her işi ona söylemelerinden sikayetçi çarpıtmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…