- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hahaha aynı benim kafa :))Birakin beklesin. Cokta tin. Keyfime baka baka hazirlanirim valla
bundan kolay nasıl bir çözüm bekliyorsunuz inanın anlamadımKolay bir çözüm yok mu acbaa
ne alakaHayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))
What?Hayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))
Reklam yapmışne alaka
Ama bunu eşiniz sizi beklerken değil de boş zamanlarınızda yaparsınız aile huzurunuza maksimum katkıyı sağlarsınız diye düşünüyorum :)Makyaj yapmak hoşuma gidiyor yaptıkça yapıyorum kıyafet denedikçe deniyorm
Eşinize de bu cümleyi kuruyor musunuz merak ettim şu an:)Birakin beklesin. Cokta tin. Keyfime baka baka hazirlanirim valla
ReklamlaaarrHayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))
Birkac kez kurmuslugum var. O yuzden artik asagi inip beklemiyor acip playstation oynuyor ben hazirlanirken.Eşinize de bu cümleyi kuruyor musunuz merak ettim şu an:)
Birisi sizi beklerken yaptikca yapiyorum denedikce deniyorum..tarzinda bir yaklasiminiz varsa saygisizlik ediyorsunuz.Makyaj yapmak hoşuma gidiyor yaptıkça yapıyorum kıyafet denedikçe deniyorm
Ahhhh ahhh aynı babam, annemle 35 senedir evliler tam anlattığınız gibiler, babam arabaya geçer başlar korna çalmaya, telefonla aramaya, annem de sizin gibiydi eli ayağına dolanırdı hazırlanayım derken, sonra taktik değiştirdi duymamazlıktan geliyor şimdi, işe de yaradı.herkse merhaba eşimle ne zaman bir yere gidecek olsam benden önce iner arabaya oturur dışarda olursa eve hiç uğramaz dışarda bekler ama beni dokuz doğurtur inmedin mi gelmedin mi nerdesin hadi çabuk ol evlendiğimden beri rahatça ayna karşısına geçip doya doya bir makyaj yapamadım istediğim gibi bir kombin yapamadım tamam elim de biraz ağır uydurmak istiyorum kıyafeti makyajı ama bunun triplerinden yapamıyorum gün geçtikçe zamanı daraltıyorum ama en erken çıkmam yarım saat buluyor bu süreçte kendisini oyalıyorum anahtarı bulamadm tw acık kalmış diye bazen de bu sorundan ötürü ben sinirlenip tamamen yapılan plandan vazgeçiyorum nasıl olacak böyle sorunlarla siz nasıl başa çıkıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?