Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Hayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))

Sevgilimle aynı evde yaşadık bi dönem. O an dışarı çıkmaya karar versek bile ikimizin hazırlanması minimum bir buçuk saati buluyor, ama önceden planlanmışsa ben sabahtan kendimi hazırlıyorum cunku o hemen hazırlanıyor. Kıyafet seçmek duş almak gibi şeyleri sabahtan halledin. Saçınız da hazır olsun. Zaten makyaj yapıp giyinmek maksimum 10 dk

Aynı babamı anlattınız. Bakarken verem ederdi bizi. bir yere mi gideceğiz 3 saat önceden evde bağırmaya başlar 1 saat kala arabaya iner ve vaktinde gelmezsek zile basmaya telden aramaya başlar. Evlendim rahata erdim bu konuda. Bu bir huy ve ilerde değişmez sanmıyorum.

Cozumu cok basit.
Madem bu kadar agirkanlisiniz siz esinizden yarim saat once hazirlanmaya baslayacaksiniz.

Baska ne cozumu var ki?

Cok zor birsey degil.

Esiniz hakli.

Makyaj yapmak hoşuma gidiyor yaptıkça yapıyorum kıyafet denedikçe deniyorm
Birisi sizi beklerken yaptikca yapiyorum denedikce deniyorum..tarzinda bir yaklasiminiz varsa saygisizlik ediyorsunuz.

Bos kaldiginizda denemeler yapin evde birisi beklerken degil

Benim eşimde öyle eğer dışardan geleceksen hazır beklerim. Eğer evdeysede eyeliner çekip çıkarım devamını arabada yaparım yada kızarım biraz bekle diye.

Aynen eşimde öyle, artık dışarı çıkarken umursamıyorum dış görünüşümü, kısın bi pantolon kazak mont ve saclarımla uğraşmamak için şapka, bere.

yazın kot tişört saçlar yukardan topuz.

Makyaj falan yok, çok istersem rimel sürüyorum sadece. Alıştım bende bu duruma şimdi öyle mutluyum ki hiç uğraşmıyorum babalar gibi giyinip çıkıyorum, bazen süslenmemi ister ama artık çok bekler bulmuşum işin kolayını bi daha girmem makyaj işlerine

Eşim beni hazırlanırken izler güldürür boğuşuruz gideceğimiz yere hep geç gideriz bu yüzden.

Evden çıkacağınız vakitten 1 saat once baslayın hazırlanmaya. Zor değil.

Ahhhh ahhh aynı babam, annemle 35 senedir evliler tam anlattığınız gibiler, babam arabaya geçer başlar korna çalmaya, telefonla aramaya, annem de sizin gibiydi eli ayağına dolanırdı hazırlanayım derken, sonra taktik değiştirdi duymamazlıktan geliyor şimdi, işe de yaradı.

Gelelim bana, benşm eşim de bu konuda babamın klonu mübarek, aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de makyaj nedir, kombin nedir unuttum, zamanla yarışıyorum annemin taktiğini denedim sonuç vermedi dırdırdırdır başımın etini yiyor. Zamana bıraktım ben de belki biraz zaman sonra annemin taktiği işe yarar( eş kişisi huyuma alışınca, gerçi bizim de 7 sene oldu birlikteliğimiz hala alışmadı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…