Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Evdeyken aniden gelişir ben işte değil o işteyse iki saat öncesinden haber verir
İşte tadını çıkara çıkara makyaj yapma ve hazırlanmanızı o önceden haber verilen günlere saklayıp, kalanlar için de bizim çözümlerinizi kullansanız pek de sorun kalmayacak gibi :)

peki makyajsız gezseniz ne olur ya da eşinizin yanında makyajsız olsanız

ben anlayamadan göçüp gideceğim galiba bu makyaj olayını

makyaj da bi çeşit bağımlılık. özellikle cilt makyajı. yüzünün o pürüzsüz haline alışan insan için doğal hali çok kötü geliyor.

ben bi dönem gözaltı kapatıcısı kullandım. kullanmadığım zamanlar aynadaki halim çok kötü geliyodu. hani hasta, yorgun gibi. sonra baktım sonu yok, bıraktım. şimdi göz makyajı yapıyorum arada.

yani diyeceğim o ki makyaj da kötü bi bağımlılık.

Ütü sorunu da var evet genelde ütü yaparım birde kıyafet te çok seçerken de zaman kaybı oluyor

bende eli totosu ağır ınsanı hiç sevmem ,

saat belirleyin ondan önce rahatsız ederse gitmeyecegınızı kesın bir dille söyleyin

Bak ama işte ağırkanlılık da işin başka boyutu.
Eşimi örnek vereyim, yani bir erkeğin kombini nedir ki zaten, ama adam hazır olamıyor, yok olamıyor yani, evden nihayet hızlı çıktık dediğim gün hop bişeyi eksik geri dönüyoruz. Ya ben adamı 15 yıldır tanıyorum, spor amaçlı hariç koştuğuna bir ya da iki kez şahit olmuşumdur. Konu sahibi de ruhen ağırkanlı tahminimce:)

Evet öyleyim

El hızıyla alakalı olan birşey. Sizin gibi tanıdığım kişiler genelde çocuğu olunca asosyal oluyor yetişemediği ve yavaş olduğu için. Daha şimdiden pes edip plandan vaz geçiyorsanız çocuk olunca düşünemiyorum
Yani sorun eşinizde değil sizde

Arada yağlı boya mod da iyidir ama yav
Ben severim, akşam çıkacaksam bilhassa sürünürüm ne varsa ama dediğin gibi, ayna karşısında bekleyerek değil, bazı sürdümse aradan çantayı çıkarmışımdır, fondöteni sürdümse, emilene kadar ben zaten saçı halletmişimdir, pudrayı vurup allık işi saniye değil yav. Bir far ne kadar zaman alabilir mesela? Ki fırça bile kullanmam bazen, parmak baskı direkt göze
Göz kalemi de saniyelik, rimel hadi ağzı aça kapata 1 dakikayı bulsun sürmesi, göz altı kapatıcısı şu bu zaten baz üstüne parmakla geçtik o gitti, dudak kalemi-ruj, onu gerekirse arabanın aynasında sürer hallederim; ne kaldı? Kız yağlı boyacılar neyi atladım?

Pigmenttir, highlighterdır, onlar da zaman almaz, kız kontür mü yapıyorsunuz, baking mi, ne bu kadar vakit alıyor 30 dk? Aklımda deli sorular... Ki kontürse mevzu, bir MM vsi burun altına, dudak üstüne az beyaz, saç diplerine koyu daha ne? Akşama adama azar kayacağım belli oldu "Ben en az 30 dklık işi 10 dkya sığdırıyorum, sen çorabını anca giyiyorsun adam!" diye

Ki her yere de her makyaj olmaz yani, bir markete çıkarken fondöten sürülür mü? :/
Hadi kalem sür, parlatıcı sür de... (Ben de gözüme iki sürmeden bakkala bile çıkmam anlıyorum). Ama fondötenlere kadar... Abartı yani. Öyle mi yapıyorsunuz konu sahibi ben mi yanlış anladım?

Yapacağı şey basit elinin yavaşlığını değiştiremiyorsa makyajından vs vazgeçip süreyi kısaltacak. Ha yapmazsa da eşiyle sürekli kavga edecek. Seçim kendisinin :)

nereye gidilecekse gidilsin 1 saat önce haber verki bende hazır olayım sende beklememiş olursun de.

sıkboğaz edilirsem gitmem valla yada bekler :)

Bizde tam tersi yarım saat içinde ben hazırlanır 2 yaşındaki kızımı hazırlar
Kapıda beklerim benim herifcanda çok uyuşuk ağır kanlı yüreğimi çeker sinirimi ziplatir sürekli cabuk derim

Bizde de eşim ben hazırım dedikten 10 dakika sonra hazırlanmaya başlar. Ben yinede ondan geç çıkarım evden. Çünkü çocuğum var. Ama evden çıkana kadar “hadi, hadi, hadi, hazır değil misin, hadi, hadi” . Çocuğum anne babadan sonra ilk hadi dedi.

Öyle yapıyorum işe giderken kıyafet derdim olmuyor forma giyerim ama makyajım böyle abartıdır ama öyle abartılı da durmaz :)) market bakkal fark etmez böyleyim olmuyor değiştiremiyorum kendimi

Eğer dediğiniz saatte çıkmıyorsanız sorması normal. Sizden önce aşağıya iniyorsa da çok erken de inmiyordur. Bir yere gidecekseniz önceden kıyafetleri belirleyin ve daha erken hazırlanmaya başlayın sanırım biraz yavaşsınız ve hazırlanırım ya daha var diyorsunuz yetiştiremiyorsunuz genelde çoğu erkek böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…