- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yani eşimle gidersem evet :) belki ordan biraz gezeriz niyetiyle
Yani eşimle gidersem evet :) belki ordan biraz gezeriz niyetiyle
İşte tadını çıkara çıkara makyaj yapma ve hazırlanmanızı o önceden haber verilen günlere saklayıp, kalanlar için de bizim çözümlerinizi kullansanız pek de sorun kalmayacak gibi :)Evdeyken aniden gelişir ben işte değil o işteyse iki saat öncesinden haber verir
peki makyajsız gezseniz ne olur ya da eşinizin yanında makyajsız olsanız
ben anlayamadan göçüp gideceğim galiba bu makyaj olayını
Ütü sorunu da var evet genelde ütü yaparım birde kıyafet te çok seçerken de zaman kaybı oluyorkız goha biz bu konulara yorum yapmayalım
elimizdeki malzeme belli
benimkuaförden çıkmış halim bile makyajsız süssüz püssüzdü
şaka bir yana ben bu yağlı boya tablo modundaki makyajı anlayamıyorum
zira ben gençken yani 20 yıl kadar önce bu saydığınız kozmetiklerin çoğu piyasada yoktu belki ekran makyajında vs vardır
o yüzden bana çok değişik geliyor baz sürdüm bekledim fondöten sürdüm bekledim vs vs
yani sonuçta önceden belli ise önceden sür beklet yarım saat önce sürmeye başla
acil çıkılıyorsa da fondötensiz çık gelin olmuyorsunuz ya
bu arada ofisteyim şu an
altımda siyah kadife pantolon bot üstümde bordo boğazlı body ve krem rengi kapüşonlu hırkam var
bunları sabah 3 dakika içinde karar verip giydim
dolabı açtım bu boğazlı bodyi aldım altına hava madem soğukmuş dedim kadife pantolonu aldım ve üstüne de soğuksa bu hırka ısıtır deyip geçirdim
dün ise kumaş siyah pantolon siyah iç ve üstünde de delikli bir şey vardı
ben bunları sabah 3 ila 5 dakika arasında seçip giyiyorum mesela
insanın dolabında değişik ne olabilir kendi de bilmeyip ne ile giysem diye düşüneceği
gömlek giyeceksem uzun sürebilir zira önceden ütülemem çoğu zaman
yani hadi gidelim dendiğinde asla gömlek giymem ütü istemeyen bir şey geçiririm ne olacak ki
bu arada oğlumun da mesela bir miktar pantolonu bolca da üstü vardır
ne giyeceksin diye sorarım ve o dolaba vs bakmadan seçer eğer istedikleri nadiren kirli ise başka söyle derim ve söyler
yani, bir insan kombin diye ne düşünür cidden bilmediğimden soruyorum
bir de galiba kıyafete uygun ayakkabı vs kombini var
benim gibi az eşya olunca o sıkıntı da olmaz
mevsim kış bot yad a çizme giyilir ki bunlardan da 10 tane yok evde
kız goha biz bu konulara yorum yapmayalım
elimizdeki malzeme belli
zira ben gençken yani 20 yıl kadar önce bu saydığınız kozmetiklerin çoğu piyasada yoktu belki ekran makyajında vs vardır
o yüzden bana çok değişik geliyor baz sürdüm bekledim fondöten sürdüm bekledim vs vs
bu arada ofisteyim şu an
altımda siyah kadife pantolon bot üstümde bordo boğazlı body ve krem rengi kapüşonlu hırkam var
dolabı açtım bu boğazlı bodyi aldım altına hava madem soğukmuş dedim kadife pantolonu aldım ve üstüne de soğuksa bu hırka ısıtır deyip geçirdim
insanın dolabında değişik ne olabilir kendi de bilmeyip ne ile giysem diye düşüneceği
yani hadi gidelim dendiğinde asla gömlek giymem ütü istemeyen bir şey geçiririm ne olacak ki
ne giyeceksin diye sorarım ve o dolaba vs bakmadan seçer eğer istedikleri nadiren kirli ise başka söyle derim ve söyler
Yarına öyle başlayacağımİşte tadını çıkara çıkara makyaj yapma ve hazırlanmanızı o önceden haber verilen günlere saklayıp, kalanlar için de bizim çözümlerinizi kullansanız pek de sorun kalmayacak gibi :)
Alışkanlık :))peki makyajsız gezseniz ne olur ya da eşinizin yanında makyajsız olsanız
ben anlayamadan göçüp gideceğim galiba bu makyaj olayını
Eşim makyaj yapma demeye başladı artık çok sıkıldı galiba bekletilmekten
Evet öyleyimBak ama işte ağırkanlılık da işin başka boyutu.
Eşimi örnek vereyim, yani bir erkeğin kombini nedir ki zaten, ama adam hazır olamıyor, yok olamıyor yani, evden nihayet hızlı çıktık dediğim gün hop bişeyi eksik geri dönüyoruz. Ya ben adamı 15 yıldır tanıyorum, spor amaçlı hariç koştuğuna bir ya da iki kez şahit olmuşumdur. Konu sahibi de ruhen ağırkanlı tahminimce:)
Evet öyleyim
kız goha biz bu konulara yorum yapmayalım
elimizdeki malzeme belli
bu arada ofisteyim şu an
Yapacağı şey basit elinin yavaşlığını değiştiremiyorsa makyajından vs vazgeçip süreyi kısaltacak. Ha yapmazsa da eşiyle sürekli kavga edecek. Seçim kendisinin :)El hızıyla alakalı olan birşey. Sizin gibi tanıdığım kişiler genelde çocuğu olunca asosyal oluyor yetişemediği ve yavaş olduğu için. Daha şimdiden pes edip plandan vaz geçiyorsanız çocuk olunca düşünemiyorum
Yani sorun eşinizde değil sizde
Öyle yapıyorum işe giderken kıyafet derdim olmuyor forma giyerim ama makyajım böyle abartıdır ama öyle abartılı da durmaz :)) market bakkal fark etmez böyleyim olmuyor değiştiremiyorum kendimiArada yağlı boya mod da iyidir ama yav
Ben severim, akşam çıkacaksam bilhassa sürünürüm ne varsa ama dediğin gibi, ayna karşısında bekleyerek değil, bazı sürdümse aradan çantayı çıkarmışımdır, fondöteni sürdümse, emilene kadar ben zaten saçı halletmişimdir, pudrayı vurup allık işi saniye değil yav. Bir far ne kadar zaman alabilir mesela? Ki fırça bile kullanmam bazen, parmak baskı direkt göze
Göz kalemi de saniyelik, rimel hadi ağzı aça kapata 1 dakikayı bulsun sürmesi, göz altı kapatıcısı şu bu zaten baz üstüne parmakla geçtik o gitti, dudak kalemi-ruj, onu gerekirse arabanın aynasında sürer hallederim; ne kaldı? Kız yağlı boyacılar neyi atladım?
Pigmenttir, highlighterdır, onlar da zaman almaz, kız kontür mü yapıyorsunuz, baking mi, ne bu kadar vakit alıyor 30 dk? Aklımda deli sorular... Ki kontürse mevzu, bir MM vsi burun altına, dudak üstüne az beyaz, saç diplerine koyu daha ne? Akşama adama azar kayacağım belli oldu "Ben en az 30 dklık işi 10 dkya sığdırıyorum, sen çorabını anca giyiyorsun adam!" diye
Ki her yere de her makyaj olmaz yani, bir markete çıkarken fondöten sürülür mü? :/
Hadi kalem sür, parlatıcı sür de... (Ben de gözüme iki sürmeden bakkala bile çıkmam anlıyorum). Ama fondötenlere kadar... Abartı yani. Öyle mi yapıyorsunuz konu sahibi ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?