Sizin eşleriniz de böyle mi ?

nereye gidilecekse gidilsin 1 saat önce haber verki bende hazır olayım sende beklememiş olursun de.

sıkboğaz edilirsem gitmem valla yada bekler :)
Sonumuz öyle oluyor genel de ama adam da da suç yok 2 saat öncesinden haber veriyor üzerine de bir saat bekliyor aslında çözüm eşimde 4 te buluşacaksak 1 de haber vermesi lazım ki beklemesin :))

Sonumuz öyle oluyor genel de ama adam da da suç yok 2 saat öncesinden haber veriyor üzerine de bir saat bekliyor aslında çözüm eşimde 4 te buluşacaksak 1 de haber vermesi lazım ki beklemesin :))
şimdi üzüldüm eşinize ya napıyosunuz 3 saat anlamadım ne yapabilirsiniz ki ...
o kadar bekletiyosanız iyi eşiniz çekip gitmemiş kusura bakmayın ama ben olsam arkadaşımı beklemem ...

madem eliniz ağır o zaman sabahtan plan yapın :)

Ben gidecegim saat belliyse zaten cok daha onceden baslarim hazirlanmaya..dusumu almam vakit alir herşeyden once cunku..ama makyajimi cok cabuk yaparim cunku bir rimel bir ruj seklinde oluyor genelde..

Daha cok ben esimi beklerim.cunku tam kapidan cikacakken aklina unuttugu seyler gelir.
Araba anahtari telefon vs..yahu onceden hazirla ne diye çıkacakken ariyorsun..cok dalgin bir kafasi var..

İyi de plan yapılıyorsa önceden haberin var demek ki. Zor hazırlanıyorsan 1 yada 1 bucuk saat önceden hazırlanmaya başla. Sorun kalmayacak. Ben öyle yapıyorum diyelim eşim 7 bucuk gibi geliyor,ben 5 bucuk gibi hazırlanmaya başlıyorum duş alınıcaksa duşa girer saçımı yapıp makyaj yaparım,rahat rahat da kombinimi yaparım.
Geldiğinde de eğer yukarı cıkmicam derse ben inerim hemen. Yani sizin elinizde bu.

Hazırlanmam 2 saati bulur.

Bir yere gidiceksek eşim 1 gün önce plan yapar bende ona göre kalkar giyinir hazırlanırım ve çıkarız.

Bazen geç kaldığım olur hadi hadi der ama mecbur bekleyecek hiç bir şekilde saçımı makyajımı kıyafetimi yarım bırakıp sırf söyleniyor diye aceleyle çıkmam.

Yok artık. Basar giderim yani ben olsam eşinizin yerinde, bu nedir allasen? Değişemem de diyorsunuz. E adama Allah sabır versin diyor ve gidiyorum.

Bende katiyen yarım bırakamam

Benim eşimde bende şikayet eder .. Ben şöyle bir çözüm buldum .. Canım dışarı çıkmak istediğinde eşime bisey demeden hazırlanıyorum eşim e hadi çıkalım diyorum zaten o hep hazır mont unu alıp çıkıyoruz .. Eğer emrivaki oluyorsa bidaha yapmim dedim eşime yok böyle devam dedi :)

Hayır değilim sadece bu konuda böyleyim temizliktir yemektir diğer ev işleri olsun hızlıymdır hatta eşim ev işlerine yardım etmek ister ben kabul etmem ...
İlginçmiş...Kuzenim her konuda ağırdı, sizinki o zaman ağırlıktan ziyade rahat hazırlanma isteği gibi geldi bana daha çok şu an.

Bu da iyiymiş:)

Birakin beklesin. Cokta tin. Keyfime baka baka hazirlanirim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…