- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hemşire değilsiniz değil mi?Öyle yapıyorum işe giderken kıyafet derdim olmuyor forma giyerim ama makyajım böyle abartıdır ama öyle abartılı da durmaz :)) market bakkal fark etmez böyleyim olmuyor değiştiremiyorum kendimi
Sonumuz öyle oluyor genel de ama adam da da suç yok 2 saat öncesinden haber veriyor üzerine de bir saat bekliyor aslında çözüm eşimde 4 te buluşacaksak 1 de haber vermesi lazım ki beklemesin :))nereye gidilecekse gidilsin 1 saat önce haber verki bende hazır olayım sende beklememiş olursun de.
sıkboğaz edilirsem gitmem valla yada bekler :)
HemşireyimHemşire değilsiniz değil mi?
şimdi üzüldüm eşinize ya napıyosunuz 3 saat anlamadım ne yapabilirsiniz ki ...Sonumuz öyle oluyor genel de ama adam da da suç yok 2 saat öncesinden haber veriyor üzerine de bir saat bekliyor aslında çözüm eşimde 4 te buluşacaksak 1 de haber vermesi lazım ki beklemesin :))
Yanlış anlamayın ama işte de böyle misiniz ağırkanlı?Hemşireyim
Hayır değilim sadece bu konuda böyleyim temizliktir yemektir diğer ev işleri olsun hızlıymdır hatta eşim ev işlerine yardım etmek ister ben kabul etmem ...Yanlış anlamayın ama işte de böyle misiniz ağırkanlı?
Kocişim mi demeliydim yoksaBu mu?Aaa çok ayıp.
Sonumuz öyle oluyor genel de ama adam da da suç yok 2 saat öncesinden haber veriyor üzerine de bir saat bekliyor aslında çözüm eşimde 4 te buluşacaksak 1 de haber vermesi lazım ki beklemesin :))
Bende katiyen yarım bırakamamHazırlanmam 2 saati bulur.
Bir yere gidiceksek eşim 1 gün önce plan yapar bende ona göre kalkar giyinir hazırlanırım ve çıkarız.
Bazen geç kaldığım olur hadi hadi der ama mecbur bekleyecek hiç bir şekilde saçımı makyajımı kıyafetimi yarım bırakıp sırf söyleniyor diye aceleyle çıkmam.
İlginçmiş...Kuzenim her konuda ağırdı, sizinki o zaman ağırlıktan ziyade rahat hazırlanma isteği gibi geldi bana daha çok şu an.Hayır değilim sadece bu konuda böyleyim temizliktir yemektir diğer ev işleri olsun hızlıymdır hatta eşim ev işlerine yardım etmek ister ben kabul etmem ...
Bu da iyiymiş:)Benim eşimde bende şikayet eder .. Ben şöyle bir çözüm buldum .. Canım dışarı çıkmak istediğinde eşime bisey demeden hazırlanıyorum eşim e hadi çıkalım diyorum zaten o hep hazır mont unu alıp çıkıyoruz .. Eğer emrivaki oluyorsa bidaha yapmim dedim eşime yok böyle devam dedi :)
Makyaj yapmak hoşuma gidiyor yaptıkça yapıyorum kıyafet denedikçe deniyormİlginçmiş...Kuzenim her konuda ağırdı, sizinki o zaman ağırlıktan ziyade rahat hazırlanma isteği gibi geldi bana daha çok şu an.
Birakin beklesin. Cokta tin. Keyfime baka baka hazirlanirim vallaherkse merhaba eşimle ne zaman bir yere gidecek olsam benden önce iner arabaya oturur dışarda olursa eve hiç uğramaz dışarda bekler ama beni dokuz doğurtur inmedin mi gelmedin mi nerdesin hadi çabuk ol evlendiğimden beri rahatça ayna karşısına geçip doya doya bir makyaj yapamadım istediğim gibi bir kombin yapamadım tamam elim de biraz ağır uydurmak istiyorum kıyafeti makyajı ama bunun triplerinden yapamıyorum gün geçtikçe zamanı daraltıyorum ama en erken çıkmam yarım saat buluyor bu süreçte kendisini oyalıyorum anahtarı bulamadm tw acık kalmış diye bazen de bu sorundan ötürü ben sinirlenip tamamen yapılan plandan vazgeçiyorum nasıl olacak böyle sorunlarla siz nasıl başa çıkıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?