Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

Yengem her zaman ''Önce kocam'' der.''Evlatlarım canımın bir parçası ama her zaman önce kocam gelir.'' 27 yıllık muhteşem bir evlilikleri var,onların evliliğine gerçekten özeniyorum.
Gerçekten de evliliklere bakıyorum da,önce kendilerinin geldiğinin farkında olan çocuklar şımarmaya doyamıyorlar.Oysa kuzenlerim sessiz,titiz ve hiçbir taşkınlıkları bulunmayan saygılı çocuklardı.Çocukken bile oyuncaklarını kırıp etrafta dağınık bıraktıklarını görmedim.Her zaman toplarlardı.
Annem için ben değil babam önce gelseydi büyüyene kadar yaptığım şımarıklıkları yapamazdım. Bunun bilincinde olarak ben de kocam derdim herhalde diyorum.
Eloğlunu çocuğundan nası daha fazla seversin söylemine de katılmıyorum. Çocuğu tek başınıza yapmıyorsunuz herhalde o 'eloğlu' ile sizin ortak parçanız.Akranınız,hayat arkadaşınız,dert ortağınız.

cocuk sevgisi oyle pek anlatilabilecek birsey degil acikcasi. kocanizin sizi ya da sizin kocanizi sevmeniz karsiliklidir yani davranis ya da hareketleri yuzunden sevmekten vazgecebilirsiniz. ya da kocaniz vazgecer sizi sevmekten. ama cocugunuzu karsiliksiz seversiniz, birsey beklemeden. o yuzden cocugum herseyden once gelir....

Henüz çocuğum yok ama ilerde olacak Allah kısmet ederse, şimdiden çocuk gibi geliyor çünkü o sana muhtaç. Eşi geri plana atmamak lazım ama asla eş de çok önemli hayat arkadaşın sonuçta. Çok yakınım var sormadan da anlattıklarıyla gösterebiliyor eşinin önde olduğunu 2 çocuğu var ama eşine davrandığı kibarlığı çocuklarına göstermiyor. Yanlış anlaşılma olmasın ama kötü davranıyor demiyorum ama baksan eşiyle sevgililer çocuklar okula gidip geliyor, babaanneleri ilgileniyor çok şaşırıyorum

Yani haklısınız ama evli çocuklu olup kocasının önce geldiğini söyleyenler de var sadece böyle bir durum da olduğunu gösteren bir örnek vermek istedim :)

Yani haklısınız ama evli çocuklu olup kocasının önce geldiğini söyleyenler de var sadece böyle bir durum da olduğunu gösteren bir örnek vermek istedim :)
Ben de size ünlü birinden örnek vereyim, Ebru şallı, kameralar önünde kocam önce gelir falan demişti. Şimdi ayrıldı başka biriyle beraber...

Ben de size ünlü birinden örnek vereyim, Ebru şallı, kameralar önünde kocam önce gelir falan demişti. Şimdi ayrıldı başka biriyle beraber...
Ünlü çiftlerin evliliklerine pek güven olmuyor :) Yengemle dayım 27 yıldır evli öte yandan.Bu sene 28 oluyor hatta.Dile kolay, saçlarında beyazlar var ikisinin de artık.Yani nadir de olsa önceliği hayat arkadaşlarına veren çiftler bulunabiliyor.

Çocuk yok ama olsada eşim derim.çocuk herzaman olur.böyle seni seven bir ömüq eş zor bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…