- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
zaten eşlerimizde yeri geldiğinde çocuklarımız oluyorlar onlarada aynı ilgiyi alakayı göstermiyor muyuz ben ayırt edemiycem her ikiside değerli benim için...
onların arasında kesinlikle bi seçim yapamam...ikisininde kalbimdeki yeri aynı.. eşim ve çocuğum.. ikisinden biri olmadan asla yapamam.. :asigim::asigim::asigim:
BİR GÜN AZRAİL BİR EVE GELİR ZAMANI GELMİŞTİR O EVDEKİ BİRİNİN.İÇERİ SÜZÜLÜR TAM YATAK ODASININ KAPISINDA DURUR.KADIN UYANIK YA KORKUDAN FALTAŞI GİBİ AÇILIR GÖZLERİ.YANINDA OĞLU VE KOCASI UYUYOR.AZRAİL DERKİ BİRİNİZİN VAKTİ GELDİ ALIP GİDİCEM.ÖNCE OĞLUNU MU ALAYIM YOKSA KOCANIMI? KADIN KEKELEYEREK EYYY MELEKKK ALLAH'IMDA KALBİMİ BİLİYOR YA BEN ONLARSIZ NASIL YAŞARIM BİRİMİZİ ALACAKSAN BENİ ALLLL :uhm:
böyle bir ayrım yapılamaz yapanlarada çok kızıyorum benim arkadaşım aman oğlum yanımda kocam olmasada olur diyo hep buna karşıyım bu çocuğu beraber dünyaya getiriyoruz bir bütünüz kocam olmazsa çocuğumda olmazdı aile olamazdık doğanın kanunu bu doğuyoruz büyüyoruz aile oluyoruz çocuklarımızda birgün büyüyüp kendi hayatlarını kuracaklar bizim gibi..bu arada henüz çocuğum yok oluncada fikirlerim değişmicek ben bu çocuğu kendim için istemiyorum bizim için istiyorum allah kimseyi böyle bir ayrım yapmak zorunda bırakmasın
yeni evli arkadaslar ( bu benim görüsüm yani benim yasadiklarim kimse yanlis anlamasin lütfen) be yeni evliyken esim benim herseyimdi ona bir sey olmasindan cok korkardim.ya ona bir sey olursa ben nasil yasarim derdim.bu uc sene sürdü.bebegim oldu.canim o benim.birde bebeginizi kaybetme duygusu ile karsi karsiya kalirsaniz o zaman esinizin el oldugunu anliyorsunuz.cünkü esimin parmagi kesilse üzülürüm ama icim acimaz.cocugum yere düsse veya bir yeri acisa isde o an benim cigerim yanar icim acir cocugumla beraber o aciyi yasarim hatta oturup onunla aglarim.ikisi arasinda secim yaparsam tabi evladim derim esimle benim bir parcam olsa bile bebegimi ben besledim karinimdaki hareketlerini ben hissettim ben süt verdim acisini ben cektim korkularini ben yasadim.esim sadece üzüldü ama seyirci kaldi benim duygularimin belkide sadece yarisini yasadi.( öfff beee ne dertliymisim harbiden kizlar ya kocalar el gibimi
helaldıyorum baska bişey demıyorum bu anneler bu çocukları nıye atarlar bu kadar eş meraklıları anlamıyorum cocuyla ılgılenmeyen cok cevremde atıp eşiyle gununu gun eden komsumuz var bızım ozellıkle kocasını cagırdıda eve çocuklrı gonderdı komsuya işi varmıs tobe tobe cocugum olsun benım cocugum derım kımse benı yanlıs anlamasın
kaç sene önceki mesajım :)) ozaman çocuğum yokmuş
şimdi var yine aynı şeyleri düşünüyorum
biz bütünüz:127:
Çocuğum olmadan önce de eşimi de çocuğumu da aynı severim ayırmam diyordum.Şimdi dünya tatlısı bir oğlum var yine aynı şeyi düşünüyorum..İkisinide birbirinden ayıramıyorum,oğlumu daha fazla düşünüyorum ama ikisinide birbirinden ayıramadım..Aynı şeyi eşimde söyler...Biz üçümüz bir bütünüz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?