Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

böyle bir ayrım yapılamaz yapanlarada çok kızıyorum benim arkadaşım aman oğlum yanımda kocam olmasada olur diyo hep buna karşıyım bu çocuğu beraber dünyaya getiriyoruz bir bütünüz kocam olmazsa çocuğumda olmazdı aile olamazdık doğanın kanunu bu doğuyoruz büyüyoruz aile oluyoruz çocuklarımızda birgün büyüyüp kendi hayatlarını kuracaklar bizim gibi..bu arada henüz çocuğum yok oluncada fikirlerim değişmicek ben bu çocuğu kendim için istemiyorum bizim için istiyorum allah kimseyi böyle bir ayrım yapmak zorunda bırakmasın

Son düzenleme:
ben seçim yapamam bi tarafım kızım diyor diğer yanım ise kocişimi o yüzden seçim yapamam ikisinde de vazgeçmiş bir hayat düşünemiyorum

zaten eşlerimizde yeri geldiğinde çocuklarımız oluyorlar onlarada aynı ilgiyi alakayı göstermiyor muyuz ben ayırt edemiycem her ikiside değerli benim için...

onların arasında kesinlikle bi seçim yapamam...ikisininde kalbimdeki yeri aynı.. eşim ve çocuğum.. ikisinden biri olmadan asla yapamam.. :asigim::asigim::asigim:

aynen bende böyle düüşünüyorummmmmmmmmm

çocuklarım herkesten önce gelir.eşim içinde öyle.onlar bizim herşeyimiz.Allah onlarsız bırakamasın bizi.

kaç sene önceki mesajım :)) ozaman çocuğum yokmuş
şimdi var yine aynı şeyleri düşünüyorum
biz bütünüz :127:

rabbim kocamın ve evladımın hasretiyle sınmaasın...inşallah...ama düşününce evladımdan ayrı yapamam bir an bile aklımdan çıkarmam oğluşumu.... ama zaman zaman eşimle ayrı kaldığımız oluyor iş sebebiyle....en son 40 gün ayrı kalmıştık zor geçti ama dayanıyor insan...fakat düşünüyorumda bebeğimden ayrı değil 40 gün 40 dakka bile yapamam yaa...allahım yokluk ve hasretleriyle sınama...kiside vazgeçilmezim...ama eşde olsa başka can...evlat kendi kanın canın...

Çocuğum olmadan önce de eşimi de çocuğumu da aynı severim ayırmam diyordum.Şimdi dünya tatlısı bir oğlum var yine aynı şeyi düşünüyorum..İkisinide birbirinden ayıramıyorum,oğlumu daha fazla düşünüyorum ama ikisinide birbirinden ayıramadım..Aynı şeyi eşimde söyler...Biz üçümüz bir bütünüz......

Eşinizle evladınızı ayıramayacak kadar nasıl bütün olmayı başardınız ?

valla öncesi sonrası olmaz bence eşin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı....çocuğumda eşimde bende önce gelir çünkü biz bir aileyiz....eşimsiz ve çocuğumsuz bir hayat düşünemem....

valla öncesi sonrası olmaz bence eşin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı....çocuğumda eşimde bende önce gelir çünkü biz bir aileyiz....eşimsiz ve çocuğumsuz bir hayat düşünemem....

eşimmi çocuğummu diye bir ayrım yok bende eşiminde çocuğumunda yeri ayrı ikisinin sevgisi aynı olmazki birini eş sevgisiyle yani aşk ve tutkuyla seversin çocuğunu şevkat ve annelik duygusuyla seversin o sebeple hem eşim hem çocuğum diyorum ben asla ayıramam eşim ve çocuğumsuz bir hayat düşünemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…