• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin izin verirmiydiniz?

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Suan yatagima yattim kara kara dusunuyorum.

Mart ayinda esimin 10 gunluk izni var. Abisiyle birklikte calisiyolar ve bu sekilde anlasmislar once kendisi sonra abisi tatil alacak diye.

Bunlari planlarken beni aradi ben martta iznim var sende al birlikte Turkiye ye gidelim on gun kafa dinleriz cocuguda annenlere birakirsin zaten aliskinlar diye.

Bende kesin alamiyorum izin fln patronum tum ay yok ve is yerini ben aciyorum. Ha tm ozmn dedi kapattik.

Aradan uc dort gun gecti agzimi aradi ben kendimmi gitsem diye. Sakaya vurdum once istemiyorum gitmesini zaten. Bugun ciddi ciddi sordu ben on gun gitsem sence olurmu diye. Israrla yok olmaz dedim.

Simdi ayni cocuk gibi ofluyo pofluyo, tasinicagmiz evi tamir ediyo uc aydir, iste bunalmis yorulmus... simdide bana guvenmiyosunda ondan gondermiyosun diye tutturdu.

Siz gonderirmiydiniz yalniz?
Benim icim hic el vermiyo. :KK12:

Yaa sanki devlet dairesi, hemen abisinin ardından izne çıkmak zorunda mı?
Patronunuz gelene kadar bekleyin sonra çıksın.

Izin alamayacaginizi bilerek planlı o tarihi ayarlamış gibi geldi ki bu daha vahim. Biliyor muydu patronunuzun o tarihlerde olmayacağını?
Hayir bilmiyodu.
Zaten istedigi zaman izin alabiliyo kendisi. Cani tatil istemis belliki.
Ama ben yabancinin yaninda calisiyorum ve yazin iki ay tatil alabilmek icin tum yil boyle calisiyorum, arada aldigim gunler oluyo tabiki.

Patronun bu ay olmadığını biliyor muydu?

İzini değiştirsin neden abşsine göre ayarlanıyor ki izin

Mart ayinda esimin 10 gunluk izni var. Abisiyle birklikte calisiyolar ve bu sekilde anlasmislar once kendisi sonra abisi tatil alacak diye.

Bunlari planlarken beni aradi ben martta iznim var sende al birlikte Turkiye ye gidelim on gun kafa dinleriz cocuguda annenlere birakirsin zaten aliskinlar diye.

Bende kesin alamiyorum izin fln patronum tum ay yok ve is yerini ben aciyorum. Ha tm ozmn dedi kapattik.

Aradan uc dort gun gecti agzimi aradi ben kendimmi gitsem diye. Sakaya vurdum once istemiyorum gitmesini zaten. Bugun ciddi ciddi sordu ben on gun gitsem sence olurmu diye. Israrla yok olmaz dedim.

Simdi ayni cocuk gibi ofluyo pofluyo, tasinicagmiz evi tamir ediyo uc aydir, iste bunalmis yorulmus... simdide bana guvenmiyosunda ondan gondermiyosun diye tutturdu.

Gidip gitmemesi sorun değil güven olduktan sonra bence. Asıl sorun 10 gün gibi güzel bi izin hakkını ailesiyle birlikte kullanmaması. Abisinden önce sizi düşünmeli yani..

ben eşimden ayrı gayrı tatil yapmayı sevmem
eşimin böyle bir talebi olsa hoşlanmam
sizin durumunuz baştan belliyken böyle davranıyor olması bana doğru gelmedi
madem abisiyle ortak işleri o zaman iznini size uydursun bi zahmet

Ben izin vermezdim.
Kıskanmak o bu değil de, başka ülkeye ne diye gidiyor sizi ardında bırakarak?

Gecenin bi vakti çocuğuna bir sey olsa, ihtiyacın olsa gelmesi günler alabilir.

Bunu düşünerek izin vermem, onun da bunu dusunerek gitmemesi gerek bence.

Bende bu yil gittim, ama planli bi tatil degildi bazi mecburi sebeplerden dolayi gitmistim.
Guven sorunuda yok ama bilmiyorum.
Yani ne sakincasi olacak ki? Dusunun siz yillik izin alabiliyorsunuz ama esiniz alamiyor. Mal gibi evde mi gecireceksiniz koskoca tatili? Elbet insan degerlendirmek ister. Evlendik diye birbirimizin boynuna tasma gecirmedik ya. Rahat olun bence. Bakin ne guzel soyluyorsunuz guven sorunum da yok diye.

Bende bu yil gittim, ama planli bi tatil degildi bazi mecburi sebeplerden dolayi gitmistim.
Guven sorunuda yok ama bilmiyorum.
Planlı-plansız Siz de gitmişsiniz ama tatile eşiniz size hayır deseydi sizin de canınız sıkılırdı, eşiniz de gidebilir bazen gerçekten kafa dinlemek istiyor insan.

gidebilirde yalnız tatilden zevk alınır mı bilemedim
güven sorunum yok gönderirdim ama o kadar ayrı kalamayız

Gidip gitmemesi sorun değil güven olduktan sonra bence. Asıl sorun 10 gün gibi güzel bi izin hakkını ailesiyle birlikte kullanmaması. Abisinden önce sizi düşünmeli yani..
Biz zaten fazla gorusemiyo olucaz o ay. Daha onceki aldigi tatillerde hep evde gecirdi. Simdi evi insaat fln ediyo stress yapmis cok.

Back
X