• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin izin verirmiydiniz?

Patronun bu ay olmadığını biliyor muydu?

İzini değiştirsin neden abşsine göre ayarlanıyor ki izin
Yok aslinda abisi icinde oyle onemli degil, kendi isleri istedikleri zaman tatildeler, sadece bu kez tatil yapmak istiyomus.

Izin olayida degil bu ama bensiz gitmek istemesini istemem ben esimle gitmeyi isterdim ustelik ulke degistircek

ben eşimden ayrı gayrı tatil yapmayı sevmem
eşimin böyle bir talebi olsa hoşlanmam
sizin durumunuz baştan belliyken böyle davranıyor olması bana doğru gelmedi
madem abisiyle ortak işleri o zaman iznini size uydursun bi zahmet
Yazin iznim bu yil. Kendisi isterse her ay izin alabilir.

adam o izni o tarihte kullanmak zorunda ise evde oturmasın tabi ki gitsin gezsin.
ama değiştirme imkanı varsa ikimize de uyan bir tarihe değiştirmesini isterim. sonuçta yıllık tatile kaç kez çıkılıyor ki, ayrı gayrı olmaz bence.

Yani ne sakincasi olacak ki? Dusunun siz yillik izin alabiliyorsunuz ama esiniz alamiyor. Mal gibi evde mi gecireceksiniz koskoca tatili? Elbet insan degerlendirmek ister. Evlendik diye birbirimizin boynuna tasma gecirmedik ya. Rahat olun bence. Bakin ne guzel soyluyorsunuz guven sorunum da yok diye.
Bi yone oyle diyorum, o gidemese bende gitmek icin cabalardim belki. Guven sorunu yok ama nisanliyken veya sevgiliyken bile birbirimizi birakip gitmedik baska bi ulkeye. Ben yazin bi sebepten dolayi gitmistim ama onsuz kendimi cok yanliz hissediyorum, sanki bisey olsa ondan baska kimse bizle ilgilenmez ortada kaliriz gibi hissediyorum.

adam o izni o tarihte kullanmak zorunda ise evde oturmasın tabi ki gitsin gezsin.
ama değiştirme imkanı varsa ikimize de uyan bir tarihe değiştirmesini isterim. sonuçta yıllık tatile kaç kez çıkılıyor ki, ayrı gayrı olmaz bence.
Izin alma problemi yok kendisinin yarin bile ben iki hafta evdeyim diyebilir. Sorun ilk defa benden ayri gitmek istemesi. Cekiniyo ama icten ice istiyo.

Izin alma problemi yok kendisinin yarin bile ben iki hafta evdeyim diyebilir. Sorun ilk defa benden ayri gitmek istemesi. Cekiniyo ama icten ice istiyo.

ben istemem.
ama tatilde de bir kaç gün kendi arkadaşları ile takılır, o kadarına da karışmam.
ama yıllık tatilini o ayrı yapsın, sonra ben ayrı yapayım istemem.

Ben eşimden ayrı tatile çıkıyorum ama o çıkamaz,çünkü ben kıZımla gidiyorum o ne öyle bekar gibi,alsın kızıma da istediğim yere gitsin zaten çocuk sorumluluğuyla bi cacık yapamaz,velhasıl erkeği tek yollamayın

Bi yone oyle diyorum, o gidemese bende gitmek icin cabalardim belki. Guven sorunu yok ama nisanliyken veya sevgiliyken bile birbirimizi birakip gitmedik baska bi ulkeye. Ben yazin bi sebepten dolayi gitmistim ama onsuz kendimi cok yanliz hissediyorum, sanki bisey olsa ondan baska kimse bizle ilgilenmez ortada kaliriz gibi hissediyorum.
Siz gitmesini istemiyorsaniz gondermeyin o zaman. Erkekler evlilikten bu sebeple sıkılıyor bence.

Niye gidemezsin? Ben daha cok isterdim. Ben gidemedim, bare o gitsin diye. Tatil cok önemli. Insan stress atiyor. Uykusunu aliyor. Hava degisikligi bile iyi geliyor insana. Bence birak adam gitsin.

Ben de ara sıra yanliz giderim Turkiye'ye. Cok yakin , liseden arkadaşım Istanbul'da, genelde onu görmeye giderim, takiliriz kiz kıza. Bazen de ailemi görmeye. Esim hiç sorun etmez. O gitse (ki gidecek yakanda, isi var 2 günlük) ben de sorun etmem. Guven meselesi.

Ben yokken Ailesinin yanına gitmesinde sakınca görmedim gittin mesela...

Tatile derken otele falan mi yoksa memleketine mi?
Tatileyse benim esim bensiz gitmek istemezdi zaten otele, arkadaslariyla da gidecek olsa 3 gunlugune falan izin veririm ki daha fazlasini o da istemez zaten.
Memlekete gidecekse hic sorun etmem gitmesine riza gösteririm. Yani karsilikli biraz da o benim gitmeme karismasa ben de onun gitmesine karismam. Tabii aklimda sorgu suphe falan yoksa.

Ben de ara sıra yanliz giderim Turkiye'ye. Cok yakin , liseden arkadaşım Istanbul'da, genelde onu görmeye giderim, takiliriz kiz kıza. Bazen de ailemi görmeye. Esim hiç sorun etmez. O gitse (ki gidecek yakanda, isi var 2 günlük) ben de sorun etmem. Guven meselesi.
Fazla ayrilmadik bu zamana kadar en fazla on gundu yazin, oda mecburi bi olaydan dolayi. Cok yanliz hissediyorum ozaman kendimi ortada kalmisiz gibi geliyo. Ailem yanimda ve benimle okadar ilgilenmelerine ragmen esim olmadan sanki diken uzerindeyim gibi hissediyorum.

Tatile derken otele falan mi yoksa memleketine mi?
Tatileyse benim esim bensiz gitmek istemezdi zaten otele, arkadaslariyla da gidecek olsa 3 gunlugune falan izin veririm ki daha fazlasini o da istemez zaten.
Memlekete gidecekse hic sorun etmem gitmesine riza gösteririm. Yani karsilikli biraz da o benim gitmeme karismasa ben de onun gitmesine karismam. Tabii aklimda sorgu suphe falan yoksa.
ben izin alsaydim otele gidecektik. Olmazsa ben memlekete gider biraz kalirim dedi. Ama yinede ayri gayri icime sinmiyo. Guven sorunu yok zaten yanlis bisey yapmaz.

Aklin kalmadimi hic?
Yok ben izin verdim ama işi çıktı gidemedi.
Ama geçen ay memlekete gitti tek başına. Ailesinin yanında kaldı geldi. Neden aklım kalsın ki? Ben eşime güveniyorum yanlış birşey yapmaz diyemem. Ama yapan adam heryerde yapar, engelleyemezsin. Yeter ki yapmak istesin. Ne onu ne de kendinizi strese sokmayın. Ki adam kötü niyetli olsa beraber gidelim demezdi.
Ailesinin yanına gitmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki ayrıca.
Onlar bizim eşlerimiz ama anne babalarının da çocukları aynı zamanda. Beraber vakit geçirip biraz Başbaşa kalabilirler benim açımdan sorun olmaz.

Back
X