Sizin izin verirmiydiniz?

Valla zaten senede kaç kere izin olur?1-2? Bunu da ayrı gecırmek ıstıyorsa ben bunu bi dusunurum.. mesela benım esım ben olmadan kendı gıtmek istemez zaten.. sizin izin degısmıyorsa o degıstırsın.. patronunuz ne kadar zaman sonra gelecek ki,biraz ertelesin..

Ben verirdim.ne sakıncası var ki soyle anlasrdim izninin.hepsini tr de kullanmani istemiyorum.birkac gunlugune git gel sonra burada biz birseyler yapalim.kalan izinlerini sana ayirmasini saglayip durumu lehine cevireblrsin.birlikte gezer tozArsinz aksamlari y da senin izinli oldgun gunler bence fena fikir degil

Güvensizlik mi var eşinize karşı? Gitsin eşi dostuyla görüşsün 10 gün değil 1 haftalıgna gitmesine izin verin diger kalan günde bizimle ol cocugmzla vakit gecirrz aksam bıyerlere gideriz diyin biraz anlayıştan birşey olmaz belli ki adam izninde bulundgu yerde olmak istemıo ilk size teklıf etmıs ztn gidelim die niyeti kötü olan adamm baştan farklı konuşurduu

Zaten ailesini fln sorun etmem, ben sadece yanliz hissediyorum kendimi hemen heran bisey olucakmis gibi.
Ben de öyleyim. Biz de herşeyi beraber yapar , her yere beraber gideriz. Normalde bir gün bile olmamasını düşünemiyorum. Ama bazen nefes almaya ihtiyaçları olabiliyor.

o da sizin gibi patronundan izin alıyosa tamam gitsin derdim de abisi ile çalışıyolar yani başka zaman izin alabilir ve sizin izninize denk getirenilir.

Suan yatagima yattim kara kara dusunuyorum.

Mart ayinda esimin 10 gunluk izni var. Abisiyle birklikte calisiyolar ve bu sekilde anlasmislar once kendisi sonra abisi tatil alacak diye.

Bunlari planlarken beni aradi ben martta iznim var sende al birlikte Turkiye ye gidelim on gun kafa dinleriz cocuguda annenlere birakirsin zaten aliskinlar diye.

Bende kesin alamiyorum izin fln patronum tum ay yok ve is yerini ben aciyorum. Ha tm ozmn dedi kapattik.

Aradan uc dort gun gecti agzimi aradi ben kendimmi gitsem diye. Sakaya vurdum once istemiyorum gitmesini zaten. Bugun ciddi ciddi sordu ben on gun gitsem sence olurmu diye. Israrla yok olmaz dedim.

Simdi ayni cocuk gibi ofluyo pofluyo, tasinicagmiz evi tamir ediyo uc aydir, iste bunalmis yorulmus... simdide bana guvenmiyosunda ondan gondermiyosun diye tutturdu.

Siz gonderirmiydiniz yalniz?
Benim icim hic el vermiyo. :KK12:
ben gönül rahatlığıyla veririm.

Valla zaten senede kaç kere izin olur?1-2? Bunu da ayrı gecırmek ıstıyorsa ben bunu bi dusunurum.. mesela benım esım ben olmadan kendı gıtmek istemez zaten.. sizin izin degısmıyorsa o degıstırsın.. patronunuz ne kadar zaman sonra gelecek ki,biraz ertelesin..
Kendisi istedigi zaman izin alabiliyo, zaten iki ay yazin iznim var ozaman birlikteyiz.

Güvensizlik mi var eşinize karşı? Gitsin eşi dostuyla görüşsün 10 gün değil 1 haftalıgna gitmesine izin verin diger kalan günde bizimle ol cocugmzla vakit gecirrz aksam bıyerlere gideriz diyin biraz anlayıştan birşey olmaz belli ki adam izninde bulundgu yerde olmak istemıo ilk size teklıf etmıs ztn gidelim die niyeti kötü olan adamm baştan farklı konuşurduu
Kotu niyeti yoktur zaten sanmiyorum, guvensizlikte degilde ben kendim yanliz kalmak istemiyorum. Ailem fln herkes yanimda beni tek birakmazlar ama diken ustunde duruyorum o olmazsa.

Back
X