- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Elinde olan bir şey değildir ya yardım etsene desen her seferinde zamanla alışır diye düşünüyorumO an çok dalga geçmek isterdim ama , olmuyor. O an o öyle bakarken ne kadar şaşırıyorum anlatamam. Kızsam mi üzülsem mi bilemiyorum.
Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Bugün yemin ederim yatak dosek hastayim çocuğumun karnini bile zor doyurdum. esim olacak yabani domuza hastayım gel erkenden dedim . beyefendi Kahvelerde takılmış evi çektirdi yemek malzemelerini doğradi. tabi miyil miyil yaptı. dayanamadım artık aldım elinden ve 40 kre başıma kakti dakika bir gol bir ... ve yemeği bana hazırlatti öküzBayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
: D keşke bende gülsem de . İşte kocamın bana ne yapiyorsun diye sorduğunu duyunca : D olmuyor.Soru çok ilginç ne yapıyorsunu mu var düşmüş ışte belli değil mi
Bende kendim de düşsem başkası da düşse gülme krizine girerim ne yardım edebilirim ne yardım isteyebilirim
Evet dediğin gibi akil tutulması yaşıyor sanırım. Ama tatbikatla olcak iş degil sanirim. Ama bir teklif edeyim.Ya ben de istem dışı güldüm. Eşinizin orda dikilip "ne yapıyorsun, ne yapıyorsun gülüm, ne yapıyorsun" diyip durması çok komik. Çünkü çok absürt ve beklenmedik bir tepki. Komedi dizisi karakteri gibi.
Bence eşiniz o an panik olup akıl tutulması yaşıyor. Sizi sevmediğinden vs. değil. Titanic gemisi batarken çoğu yolcu sağa sola koşarken, bir kısım insan öylece kalakalmış. Hiçbir şey yapamamışlar, öylece durmuşlar. Bu insanlar kendi canlarını sevmiyorlardı diyemeyiz ki. Panik herkeste farklı etki yapabiliyor.
Bence siz eşinize tatbikat yaptırın. Aranız iyiyken "bak şimdi rol yapalım, ben senden beklentimi söyleyeyim, ben düştüğümde onları yap" deyin. Hatta ilkinde o düşmüş gibi yapsın, siz ondan ne istiyorsanız ona aynılarını söyleyip tapın.
3-4 tatbikattan sonra da "seni 3 kere haberin olmadan deneyeceğim, onları da geçersen beni mutlu etmek için kendini geliştirdiğin için seni çok takdir edeceğim" deyin. 2 kere denersiniz, 3. yü gerçek bir durum için saklarsınız. Ondan sonra da artık ne tepki vermesi gerektiğini öğrenir umarım.
Oyle de işte. Napayım. Bir benimki mi böyle yoksa başka var mı diye merak ettim : DBen evde hiç düştügümü hatırlamıyorum. Sadece geçenlerde koridorda eşimle maç oynarken düştüm. Maç iptal oldu ben de hükmen mağlup sayıldım
Sizin eşiniz de o an ne tepki verecegini bilememiştir, boşverin. Bide burda böyle bir konu açılır mı allasen? Millet kocalarının kendilerini nasıl sarıp sarmaladıklarını anlatacak bu sefer siz daha kötü hissedeceksiniz
Bende hep kendi işimi kendim görürüm de işte. O kapının önündeydi zaten. Bizim tuvalette orda. Yani onun önünde düşmüş gibi oldum. Taa uzaklarda olsa koşup gelmezdi zaten. Duymuyor bile adam bazen bana ne olmuş : Day güldüm yaben düşsem kalkarım herhalde eşimi çağırmazdım.. kendi işimi kendim görürüm çağırıp ne yapacağım derdim
Bende hep kendi işimi kendim görürüm de işte. O kapının önündeydi zaten. Bizim tuvalette orda. Yani onun önünde düşmüş gibi oldum. Taa uzaklarda olsa koşup gelmezdi zaten. Duymuyor bile adam bazen bana ne olmuş : D
Haklısın valla ama boşver naapçan işte takmaKomik demi aslında :) dışardan bakınca vede düşünce. Ama çok üzücü. Ne zaman biryerimi çarpsam ,düşsem önce ne yapiyorsun diyor. Sakın liken ziyade beni suçluyor. Neden düştün der gibi. Nişanlı yken dussem ve böyle dese evlenmezdm. O kadar üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?