Sizin kocalarda mi böyle ?

Bugün yemin ederim yatak dosek hastayim çocuğumun karnini bile zor doyurdum. esim olacak yabani domuza hastayım gel erkenden dedim . beyefendi Kahvelerde takılmış evi çektirdi yemek malzemelerini doğradi. tabi miyil miyil yaptı. dayanamadım artık aldım elinden ve 40 kre başıma kakti dakika bir gol bir ... ve yemeği bana hazırlatti öküz

Ben evde hiç düştügümü hatırlamıyorum. Sadece geçenlerde koridorda eşimle maç oynarken düştüm. Maç iptal oldu ben de hükmen mağlup sayıldım

Sizin eşiniz de o an ne tepki verecegini bilememiştir, boşverin. Bide burda böyle bir konu açılır mı allasen? Millet kocalarının kendilerini nasıl sarıp sarmaladıklarını anlatacak bu sefer siz daha kötü hissedeceksiniz

Soru çok ilginç ne yapıyorsunu mu var düşmüş ışte belli değil mi

Bende kendim de düşsem başkası da düşse gülme krizine girerim ne yardım edebilirim ne yardım isteyebilirim
: D keşke bende gülsem de . İşte kocamın bana ne yapiyorsun diye sorduğunu duyunca : D olmuyor.

Evet dediğin gibi akil tutulması yaşıyor sanırım. Ama tatbikatla olcak iş degil sanirim. Ama bir teklif edeyim.

Oyle de işte. Napayım. Bir benimki mi böyle yoksa başka var mı diye merak ettim : D

ay güldüm ya ben düşsem kalkarım herhalde eşimi çağırmazdım.. kendi işimi kendim görürüm çağırıp ne yapacağım derdim
Bende hep kendi işimi kendim görürüm de işte. O kapının önündeydi zaten. Bizim tuvalette orda. Yani onun önünde düşmüş gibi oldum. Taa uzaklarda olsa koşup gelmezdi zaten. Duymuyor bile adam bazen bana ne olmuş : D

İyimisin dıye kosarak gelır
Dusmussem kaldırır
Napıyorsun sen dese aptalmısın halay cekıyorum gormuyormusun komsuya soylede gelsın bana yardım etsın derım
Oyle zekayla eglenmek gerek cunku

ya yazık hem çok üzüldüm hem de hala gülüyorum konu sahibi, gözümün önünde canlandı

Sız dustunuz kocanız yerde mı gordu sızı? Yoksa ayagı kalkmıstınız da ne yapıyosun mu dedı? Eger ayakta sızı gormusse ne yaptıgınızı anlamamıstır :) he ama yerde oyle gorduyse sık gıtsın saka yaw

Haklısın valla ama boşver naapçan işte takma

Sabri bey napıyosunuz gibi olmuş

Bazı adamlara gerçekten tane tane söylemek gerekiyor, kötü niyetten değil.
Ama gene de düşmüş olmanıza tabi ki daha farklı tepki göstermeliydi ben de olsam bozulurdum.
Sağlık konusunda eşim ilgilenirdi ama başka konularda ona da tane tane söylemek gerekir delirtir beni.

Nedense bir anda Doğulular canlandı gözümde yanlış anlaşılmasın hani"ni yapıyorsun "hay sini yiarim yiaerim. Diyen var ya ondan sanırım. :) çok saçma bir tepkisi var Eşinizin. Siz de düşmüş halde ne yapıyorsun derken ona mi baktıniz :) neyse geçmiş olsun.

Canım anlıyorum sen çok kızmışsın ama akşam akşam güldürdün beni herhalde öyle bir an da ne oldu ne oldu diye soran adama bende defol git elinin körü oldu derdim insanın sinirleri bozulur. Bence pusuda bekle, eşin düştüğü an da abarta abarta ne oldu aşkım ne olduu, aaa ne olduu de. 1 metre de uzak dur. Hatta sonra de ki "niye kalkamıyorsun ki hemenn" sinir olsun ahahha

Soruya gelirsek benim eşim direk hastahaneye götürürdü herhalde :) fazla abartıyor. Benimki de böyle. Ben bu sefer acımı unutup onu gitmemeye ikna etme çabasına giriyorum. Sonra ne oluyor, baş ağrısı oluyor :) sabaha kadar o ağrıyla uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…