Sizin kocalarda mi böyle ?


Demek ki adam emir komuta zinciri ile çalışıyor.
Beyni bir sonra ki adımı basmıyor.

İsmini bağırıp yanına gediğinde, kaldırır mısın diyeceksin.
Adam bunu duymadan harekete geçmiyorsa ve sürekli böyleyse o zaman sıkıntı sende. Böyle olduğunu biliyorsun ve hala adamın yardım etmesini bekliyorsun.

Normal şartlar altında, senin adamın ismini bağırmana gerek olmadan düşme sesine gelmesi gerek.
Duymuyorsa ve sen bağırıyorsan geldiğinde hiç bir şey demeden kaldırması ve sonra ne oldu diye sorması gerek.

Ayrıca bu kadar sorun oluyorsa bu durum düştüğünüzde kendiniz kalkın.
Niye bağırıyorsunuz?
Kalkmayacak durumda mıydınız?
Eğer öyleyse adam size yardım etmeden nasıl kalktınız.
Ben böyle 10 tane soru sıralarım :)

Benim eşim ilk dediğim şekilde düşme sesi duyarsa koşarak gelir.
Duşakabinde bir kaç defa şampuanı düşürmüşlüğüm vardır.
Bir keresinde kapıyı kilitlemişim, kapıyı kırıyordu. Sakin ol şampiyon.

Ha duymaz ve ben bağırıp çağırırsam, geldiğinde şaşkın bir ifade ile beni kaldırır ne oldu canım diye sorar. Bir şey varsa evde tedavi edilecekse buz koyar. Krem sürer. Olmadı acile götürür.
Olması gereken budur.

Sizin yaşantınızda olması gerekenler farklı bence.
 
Oyledir tabi. Ama ben onun adını bağırmayın sebebi hani insan anne der ya bende eşimin adını söyledim. Düştükten sonra gel beni kaldır diye çağırmadım ki zaten onun önünde düştüm. Böyle işte. :)
 

Ne yapacağını bilemiyor demek. Eğiim şart :)
 

Bence o kadar da büyütülecek bir şey değil ya :) biraz mizahla yaklaşıyorum ben. Bu adamın bayanı önemsemediğini göstermez ki. Tabi ki kendi kalkabilirdi orada ama biz kadınlar biraz nazlı yaratıklarız. Eşim gelsin kaldırsın ilgilensin diye bekleriz o an. Yoksa evde tek başına olsa ah bile demezdi belki :)
 
Ahh derim de ama kalkarım yani. :) nazım naz. Kendime de naz yapabilirim.
 
Yaa benim eşim de aynı :) normal zamanlarda sevgisini çok belli eden bir insandır. Ama hiç bi zaman yardima ihtiyacım olduğunu anlamaz. Mesela odaya elimde 5 tane düşmek üzere duran tabakla girsem, kalkıp almayi akıl edemez. Ben böyle kabul ettim. İdraki o kadar,kasıtlı bişey değil. Anlamasini beklemeden dümdüz soyleyin istediginiz şeyi. Yoksa ikiniz de yipranirsiniz.
 
öyle bir durum oldugunda tabii ki koşarak gelir ve kaldırır. ama panik yapmaz ben panik yapardım sanırım.gayet sogukkanlıdır.ben ise tam tersi.

sizin eşiniz garib geldi bana acıkcası ve çok haklısın.bu konuyu konusun aranızda illa tartısma veya küslük gerekmiyor bu konular için
 
Geçen gün yanımda bir teyze düştü. Yanlışla eteğine basmış. Tuttum kaldırdım. Napayım. Karşımdakinin de böyle yapmasını bekliyorum işte.

Napiyon teyze deseydin
Benim esim de sakar falan diye laf sokar kirici olmadan dalga gecer falan ama tutar kaldirir yani olmasi gerektigi gibi
 
Hayır benimki daha kötüsü. Bana bi şey olunca eli ayağı salınıyor sonra su filan istiyor sonra onu kaldırıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Ben arada kaynıyorum tabi. Ayy ne güzel diyen olmasın inanın hiç güzel değil. Allah muhafaza bi yerimi kessem filan kan kaybından ölürüm. Adam panik.
 
Senden önce o hastanelik oluo demek Aman kendine dikkat et eşine bişey olmasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…