- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Bende uyardım çok. Bir kaç kez ilgilendi . Sonra gene aynı. Hep ne oldu diye soruyor . O an kafamı kırmak istiyorum bazen : D
Oyledir tabi. Ama ben onun adını bağırmayın sebebi hani insan anne der ya bende eşimin adını söyledim. Düştükten sonra gel beni kaldır diye çağırmadım ki zaten onun önünde düştüm. Böyle işte. :)Demek ki adam emir komuta zinciri ile çalışıyor.
Beyni bir sonra ki adımı basmıyor.
İsmini bağırıp yanına gediğinde, kaldırır mısın diyeceksin.
Adam bunu duymadan harekete geçmiyorsa ve sürekli böyleyse o zaman sıkıntı sende. Böyle olduğunu biliyorsun ve hala adamın yardım etmesini bekliyorsun.
Normal şartlar altında, senin adamın ismini bağırmana gerek olmadan düşme sesine gelmesi gerek.
Duymuyorsa ve sen bağırıyorsan geldiğinde hiç bir şey demeden kaldırması ve sonra ne oldu diye sorması gerek.
Ayrıca bu kadar sorun oluyorsa bu durum düştüğünüzde kendiniz kalkın.
Niye bağırıyorsunuz?
Kalkmayacak durumda mıydınız?
Eğer öyleyse adam size yardım etmeden nasıl kalktınız.
Ben böyle 10 tane soru sıralarım :)
Benim eşim ilk dediğim şekilde düşme sesi duyarsa koşarak gelir.
Duşakabinde bir kaç defa şampuanı düşürmüşlüğüm vardır.
Bir keresinde kapıyı kilitlemişim, kapıyı kırıyordu. Sakin ol şampiyon.
Ha duymaz ve ben bağırıp çağırırsam, geldiğinde şaşkın bir ifade ile beni kaldırır ne oldu canım diye sorar. Bir şey varsa evde tedavi edilecekse buz koyar. Krem sürer. Olmadı acile götürür.
Olması gereken budur.
Sizin yaşantınızda olması gerekenler farklı bence.
Arada düşerim. Birşeyler kırarım. İlk kez değil yani.Bende çok sakarım düşüp dururum,eşim tabiki kaldırır.ilk defa mı düştün adam şoka falan mı girdi noldu?
Oyledir tabi. Ama ben onun adını bağırmayın sebebi hani insan anne der ya bende eşimin adını söyledim. Düştükten sonra gel beni kaldır diye çağırmadım ki zaten onun önünde düştüm. Böyle işte. :)
Amin canım :)Ahahhayine de inşallah düşmezsin.
Hasta falan olmasında :) eğitimi de almaz gerçi de neyse. İnşallah ben kötü bir şekilde düşmem . Allah korusun beni.Ne yapacağını bilemiyor demek. Eğiim şart :)
Demek ki adam emir komuta zinciri ile çalışıyor.
Beyni bir sonra ki adımı basmıyor.
İsmini bağırıp yanına gediğinde, kaldırır mısın diyeceksin.
Adam bunu duymadan harekete geçmiyorsa ve sürekli böyleyse o zaman sıkıntı sende. Böyle olduğunu biliyorsun ve hala adamın yardım etmesini bekliyorsun.
Normal şartlar altında, senin adamın ismini bağırmana gerek olmadan düşme sesine gelmesi gerek.
Duymuyorsa ve sen bağırıyorsan geldiğinde hiç bir şey demeden kaldırması ve sonra ne oldu diye sorması gerek.
Ayrıca bu kadar sorun oluyorsa bu durum düştüğünüzde kendiniz kalkın.
Niye bağırıyorsunuz?
Kalkmayacak durumda mıydınız?
Eğer öyleyse adam size yardım etmeden nasıl kalktınız.
Ben böyle 10 tane soru sıralarım :)
Benim eşim ilk dediğim şekilde düşme sesi duyarsa koşarak gelir.
Duşakabinde bir kaç defa şampuanı düşürmüşlüğüm vardır.
Bir keresinde kapıyı kilitlemişim, kapıyı kırıyordu. Sakin ol şampiyon.
Ha duymaz ve ben bağırıp çağırırsam, geldiğinde şaşkın bir ifade ile beni kaldırır ne oldu canım diye sorar. Bir şey varsa evde tedavi edilecekse buz koyar. Krem sürer. Olmadı acile götürür.
Olması gereken budur.
Sizin yaşantınızda olması gerekenler farklı bence.
Ahh derim de ama kalkarım yani. :) nazım naz. Kendime de naz yapabilirim.Bence o kadar da büyütülecek bir şey değil ya :) biraz mizahla yaklaşıyorum ben. Bu adamın bayanı önemsemediğini göstermez ki. Tabi ki kendi kalkabilirdi orada ama biz kadınlar biraz nazlı yaratıklarız. Eşim gelsin kaldırsın ilgilensin diye bekleriz o an. Yoksa evde tek başına olsa ah bile demezdi belki :)
Geçen gün yanımda bir teyze düştü. Yanlışla eteğine basmış. Tuttum kaldırdım. Napayım. Karşımdakinin de böyle yapmasını bekliyorum işte.
Senden önce o hastanelik oluo demekHayır benimki daha kötüsü. Bana bi şey olunca eli ayağı salınıyor sonra su filan istiyor sonra onu kaldırıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Ben arada kaynıyorum tabi. Ayy ne güzel diyen olmasın inanın hiç güzel değil. Allah muhafaza bi yerimi kessem filan kan kaybından ölürüm. Adam panik.
Aynen öyle. Kusuyorum diyorum donup kalıyo gel bi yardım et demi. Yok o benden kötü oluyor ben başımın çaresine bakıyorum bi de onunla uğraşıyorumSenden önce o hastanelik oluo demekAman kendine dikkat et eşine bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?