- 7 Mayıs 2023
- 11
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi cocuklarimm
-
Ona sormadan gidip kendiniz alsanız olmaz mı?
Almışken adam gibi araba aldırırdım. Niye basta bunu kabul ettiniz
Eşim aşırı pinti her şeyi gereksiz pahalı görür yeni doğmuş el kadar bebeğe 2.el bebek arabası aldı bebek daha 2 aylık emniyet kemeri yok ve yürüyen merdivenlerde bugün az kala düşüyordu ve bu ilk olay değil ben de sinirlendim ben 9 ay karnım da taşıdım yeter artık ya bebek düşseydi paraya kıy yeni bir tane al dedim eşim de yeni alsak onun farkı ne olcak gereksiz zaten çocuk büyücek zaten dedi ve ikimizde birbirimize yükseldik kardeşim de yanımdaydı ve beni savundu eşim de ona sesini yükselterek sen her şeye karışma ya falan dedi olay büyüdü ben zaten son model bir şey istemiyorum emniyet kemeri olan yeni bi bebek arabası istiyorum dedim hâlâ diyor ki sonuçta bebek düşmedi tuttum diyor sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız?
Ortak bir para vardır evde onunla alabilirsiniz sizi zorlamayacaksa yada bebek kemeri taktırın arabaya Allah korusun düşer falanKendim çalışmıyorum
Ateşe atsak duman vermeyecek adamlara ömür verdik. Ömür bitiyor göremedik bacımİlk oğlum da en uyguna bir tane araba almıştı onun tekerleği kırıldı bunu da yardım grubundan aldık hiç masraf yapmadı
Evde birikmiş para var durumumuz da iyi zaten sırf eşimin cimriliğinden yani bugün bardağı taşıran son damla oldu kavga ettik zaten aldırdım bugünOrtak bir para vardır evde onunla alabilirsiniz sizi zorlamayacaksa yada bebek kemeri taktırın arabaya Allah korusun düşer falan
İyi yapmışsınız güle güle kullanıN sonuçta çocugun güvenliği önemliEvde birikmiş para var durumumuz da iyi zaten sırf eşimin cimriliğinden yani bugün bardağı taşıran son damla oldu kavga ettik zaten aldırdım bugün
sormak lazım her seferinde tutacak mıymış? çocuk büyüdükçe, hareketlendikçe daha da önemli olacak o emniyet kemeri. yenisini almalı ya da bir kemer yaptırmalısınız.hâlâ diyor ki sonuçta bebek düşmedi tuttum diyo
kardeşim de yanımdaydı ve beni savundu
İlk oğlum da en uyguna bir tane araba almıştı onun tekerleği kırıldı bunu da yardım grubundan aldık hiç masraf yapmadı
Ben doğumda yeni almıştım birkaç ay sonra parçası kırıldı, sonra mclaren markanın 2.elini almıştım ,tepe tepe kullandım..arabalar da çok pahalı, ama 2.eller bile pahalı olmuş..önemli olan 2.el olması değil sağlam oluşu, hepsinde de kemer olur yani..yani adamın parasını tutması güzel ama hayatınızı kabusa geçirecek kadar mı bu cimrilikEşim aşırı pinti her şeyi gereksiz pahalı görür yeni doğmuş el kadar bebeğe 2.el bebek arabası aldı bebek daha 2 aylık emniyet kemeri yok ve yürüyen merdivenlerde bugün az kala düşüyordu ve bu ilk olay değil ben de sinirlendim ben 9 ay karnım da taşıdım yeter artık ya bebek düşseydi paraya kıy yeni bir tane al dedim eşim de yeni alsak onun farkı ne olcak gereksiz zaten çocuk büyücek zaten dedi ve ikimizde birbirimize yükseldik kardeşim de yanımdaydı ve beni savundu eşim de ona sesini yükselterek sen her şeye karışma ya falan dedi olay büyüdü ben zaten son model bir şey istemiyorum emniyet kemeri olan yeni bi bebek arabası istiyorum dedim hâlâ diyor ki sonuçta bebek düşmedi tuttum diyor sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız?
Yeni bebeği olan bir kadının işi maaşı olduğunu sanmıyorumOnun almasını beklemeyin. Alın kendi maaşınızdan.
Daha önce çalışıyorsa maaşından birikimi vardır diye düşünmüştüm. Hiç çalışmıyormuş sanırım.Yeni bebeği olan bir kadının işi maaşı olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?