Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Normal bence bende annemle ablamla hergün konuşuruz genelde en az 2kere evden bişey anlatmaya gerek yok konuşcak bişey muhakkak çıkar yani

Eşim de kardeşi 3alt katta öyleyken arar onu kandırır eğleniriz şakalaşırız
Annesiyle de hergün konuşur en az bir kere oda en az 1saat sürür ne var ne yok der köyden konuşurlar orda zeytinliğimiz var hergün sorar annesini de işletir ne yemek var der kv eşim de yokmuş bişey bi tarna yaptı yiypz der kv hadi prdan senin hanım yapmıştır çeşit çeşit der eşimde yok ya sizde ne var geleyim aç kaldım der kakara kikiri hal hatır derken saatlerce sürebilir çocuklardan konuşurlar çocuklar babanne derler hepbir konuşuruz yani

Evet benimki konuşur ve bu bize göre normal yani

:))) bencede iyi etmişsin

Benim eşim aramaz annesi aramadigi sürece ama ben her gün annemle konuşurum. Abim ve babamla da. Ama o kadar uzun sürmez konusmalar.

Harikasin

Bende annemle babamla her gun konuşurum annemle aksama kadar kac kere konuşurum hatta tamamen can sıkıntısından ama esimin annesiyle konuştuğunu hic gormedm 4 senelik evliyim onlar esime bisey diceklerse bana soylerler ben soylerim esim bisey dicekse yine araci benim cunku esimle hic bi zaman duzgun konusamazsn ailesiyle hic anlasamiyolar hemde hic keske biraz benimkide konssa bunlarin ortasi yok mu ya

Ben telefonda konuşmayı sevmem. Nişanlımsa tam tersi. Her gün en az 2-3 saat ablalarıyla kardeşleriyle konuşur. Ve gerçekten adamlar siyaset, edebiyat vs konuşuyorlar. Çok entelektüel bir aile En sinir olduğum şey ise telefonda konuşurken asla oturmaz, volta atar evin içinde. Boyu da uzun, üstüme üstüme geldiğini hissederim, daralırım. Kulaklığı takıp son ses müzik dinleyerek çözüm buldum. Yani, herkes bir değil.

Normal değil sinir olmakta haklısın. Konuşulur ama bu kadar abartmak anlamsız.
Ama eğer öyle boş boş havadan sudan konuşuyorlarsa yani senin aleyhi bir durum yoksa bir süre daha idare etmeye çalış. Belli ki sen ne yaparsan yap onlar bir şekilde konuşacak.
Daha da üzerine gidersen bu sefer telefondan arama kayıtlarını da silmeye başlar

Normal değil sinir olmakta haklısın. Konuşulur ama bu kadar abartmak anlamsız.
Ama eğer öyle boş boş havadan sudan konuşuyorlarsa yani senin aleyhi bir durum yoksa bir süre daha idare etmeye çalış. Belli ki sen ne yaparsan yap onlar bir şekilde konuşacak.
Daha da üzerine gidersen bu sefer telefondan arama kayıtlarını da silmeye başlar

Kadinlari anliyorum da erkeklerin boyle uzun uzun telde ailesine dert yanar gibi konuşmaları gercekten rahatsiz edici.

Eşim yok ama babam herrrr gün ortanca halamı arar,biz tepki vere vere azalttı.
Her Allahın günü nasılsın,ne yapıyorsun,ne yemek yaptın,ay sizde bugün ne yemek vardı sorusu vs ıvır zıvır konuşma sırf.
Neymiş dünya kadar dakikası varmış.
Zaten şu yaşı ilerlemiş kişilere dakikası bol tarife ve whatsapplı telefon verilmemeli bence,ya kendileri radyasyondan ölecek yada sinirden biz.

dizinin dibindeyken o kadar konusmuyordur. Evlendi ya hergun ondan konusuyor dakikalarca. oglu el kizina dalip unutmasn onlari aman aman :)))))

Her şeyi anlatması hoş değil tabi ama konuşabilir onda sıkıntı yok bence.. oturun konuşun sınırları belirleyin

bu iste baska bisey olmali her gun o kadar uzun konusmak bana sacma geldi konusacak ne oluyor ki o kadar uzun ben haftada bir bile konussam yine de bir saat konusamam heralde ..
bu arada su kaynanasi tuhaf olan kardeş yazdiklarinla hayretler icerisine dustum yeminle bir konu basligi acsan da bu kadinin yaptiklarini bi yazsan ibreti alemlik yeminle ilk senden duyuyorum kaynananin.balayina gelmesi yatak sermesi falan abooovvc sinirden elim ayagim.titredi ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…