- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Gelincik88
-
arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
Seni ihmal etmiyorsa normal. Benim eşimde ailesi ile sürekli görüşür sizin ki az bile. Tek derdin bu olsun. Sende katıl konuşmalara selam söyle espri yap dışarıda bırakma kendini bir yerde senin de ablan o.arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
Buna izin vermemeliydiniz.Açıklama yok.
Eşim tek çocuğu.
Kp diger odada yatardı, ama o bizim yanımızda.
Ah ah.,Buna izin vermemeliydiniz.
Siz mutluysanız keyif alıyorsanız ne ala, önemli olan sizin ne istediğiniz elbetteki.Ben istiyorum cocuklar için değişiklik oluyor güzel geçiyor günlerimiz mesela eltim dogum yaptı kv de orda yarın gidicem onlar altlı üstlü otryo yarın gidicem cocuklarla pazara kadar kalicam eltime yardim edicem yeni doğum yaptı cunku
Ne garip insanlar aileler var. Bende ailemi severim ama eşimle yanlız tatili tercih ederim. O birazda annenin bebeklikten itibaren aşırı bağımlı düşkün esaret altında yetistirmelerinden ileri geliyor. Bebekken anneler çocuklarına “herşeyim, nefesim sensiz ben ne yaparım, sensiz ben ölürüm’’ gibi sözcükleri empoze ediyor o cocuklarda o lafların altında büyüyorlar. Her zaman derim sevginin bile fazlası zarardır. İçinde yaşayabilirsin söze dökünce böyle eşler ortaya dökülüyorboyle bir arkadasım var..zaten aile duskunlugu sebebiyle de bosanmış...her aksam 1 saat kadar abisi, annesi ve babasıyla konusuyor...bi kere şahit oldum cok ayrıntı seyler konusuyorlar aynı evde yaşar gibi...kapının kilidi bozuldu onu tamir ettim, neresi bozuldu vs gibi...bugun su yemegi yaptım, oo yanında da sunu yaptın mı...
abisi de boşanmış...tatile abisiyle yeğeniyle gidiyor..böyleleri bence bu şekilde daha mutlu...bence onu ailesine teslim edin, oyle daha mutlu yaşayacaktır, eşlerini ayak bagı gibi goruyor boyleleri
Mutluyum evet :))Siz mutluysanız keyif alıyorsanız ne ala, önemli olan sizin ne istediğiniz elbetteki.
Hahahahhahahahahha çatladımneden demedim biliyomusun tatlım?
gelir yatardı :))
valla neler var neler
hepinize cook tesekkür ederim.
soranlar olmus.
biz 3 senelik evliyiz.
kayinvalide karsi binada oturuyor ve yalniz yasiyor. esim isten gelince ugrar bazen 5 dak. bazen yarim saat.. ama ben esimden 2 saat sonra geldigim icin beni etkilemez. basta bunuda takiyodum.
görümcem 1 saat uzaklikta oturuyo oraya ayda 1 gideriz. onlar kayinvalideye gelincede biz muhakkak gitmek zorundayizdizdir. misafir falan varsa bizde veya bizim disarda planimiz varsa karismazlar, allah var.
ben kayinvalideye esimle beraber ya haftada 1 yada 2haftada bir giderim. yalniz ayda yilda bir giderim. kafalar uyusmuyo arkadaslar... esimde hergün ugradigi icin gerek duymuyorum acikcasi.
görümcem görme engelli sayilir sadece %5-10 civari görüyor.
bu yüzden cok baglilar bu yüzden görümcem yapisir esime ve annesine.....
anliyorum anlayabiliyorum anlayis gösteriyorum cogu zaman amaa ( bunuda soran olmus) esinle iliskini etkiliyor mu diye...
bazen etkiliyor esim bana karsi sabirsiz oluyor ben bisey anlatmak isteyince dalip gidiyor. neden, cünkü erkeklerin zaten günde konusmalari kadinlardan az. e bunun cogunu ablasiyla konusunca ben bosta kaliyorum. birde kafa görümcenin ve yegenlerinin problemleriyle dolu olunca ruh gibi oluyo bazen.
yasama enerjimi aliyolar bazen..hep onlarin sorunlari hep onlarin dertleri.
hevesim kaciyo......
derdimde aslinda bu.
hergün annesine ugramasina alistim. aramasina alistim ama ben civil civilken esim dertli olmasi...ben bisey anlatmak isterken esim dinlememesi....bunlar üzüyor beni.
merak edeceksiniz görümcen neden kendi esine anlatmiyor bunlari neden onu aramiyor diye....kendi esi 2 iste calisir yas farkida var aralarinda o ilgilenmez fazla anlamaz...onun derdi imani para...ve geri kafalidir... iste bööyyllee
Balayına gelenini de ilk defa duydum amman sabır isterbenimki konusuyordu
boşadım
balayına bizimle geldi demekki hikmeti varmış o uzun konusmaların
Bizim okulda bi erkek hoca var ama tel sürekli kulağında müdür yardımcısı derse de girmiyor diğer işleri idarede halleden başka bir yardımcımız daha var. Hani bi erkek kaç saat ne konuşabilir ki hadi karısı desek sabah akşam yanında zaten karısının beş altı ay oldu evleneli anlamadık gitti adam okula geliyor arada bir saat duruyor bir saat konuşuyor. Acaba dedik yeni gelini mi çekiştiriyor annesi ile filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?