Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Bi kaydedici yukleyin telefona ne konusmuslar dinletin .Evde olanı biteni anlatıyorsa basarım ayarı.

Her gün o kadar dakika ne konuşuyorlar ya hu

İlişkinizle ilgili yada direk sizinle ilgili kararlarda onlarla konusuyorsa sıkıntı ama ne yapıyor ne ediyor vs gibi konusuyorsa sorun yoktur olmamalıda. Hatta benim yaşantıma göre sen annenle az konuşuyorsun :) bende hala annemle günde üc bes kere bile konustugum olur. Aile baglarıyla alakalı bi durum. He benim eşim konusurmu max 5dk bikaç günde bir ama yapısı geregi konuskan değil

hepinize cook tesekkür ederim.
soranlar olmus.
biz 3 senelik evliyiz.
kayinvalide karsi binada oturuyor ve yalniz yasiyor. esim isten gelince ugrar bazen 5 dak. bazen yarim saat.. ama ben esimden 2 saat sonra geldigim icin beni etkilemez. basta bunuda takiyodum.
görümcem 1 saat uzaklikta oturuyo oraya ayda 1 gideriz. onlar kayinvalideye gelincede biz muhakkak gitmek zorundayizdizdir. misafir falan varsa bizde veya bizim disarda planimiz varsa karismazlar, allah var.
ben kayinvalideye esimle beraber ya haftada 1 yada 2haftada bir giderim. yalniz ayda yilda bir giderim. kafalar uyusmuyo arkadaslar... esimde hergün ugradigi icin gerek duymuyorum acikcasi.
görümcem görme engelli sayilir sadece %5-10 civari görüyor.
bu yüzden cok baglilar bu yüzden görümcem yapisir esime ve annesine.....
anliyorum anlayabiliyorum anlayis gösteriyorum cogu zaman amaa ( bunuda soran olmus) esinle iliskini etkiliyor mu diye...
bazen etkiliyor esim bana karsi sabirsiz oluyor ben bisey anlatmak isteyince dalip gidiyor. neden, cünkü erkeklerin zaten günde konusmalari kadinlardan az. e bunun cogunu ablasiyla konusunca ben bosta kaliyorum. birde kafa görümcenin ve yegenlerinin problemleriyle dolu olunca ruh gibi oluyo bazen.
yasama enerjimi aliyolar bazen..hep onlarin sorunlari hep onlarin dertleri.
hevesim kaciyo......
derdimde aslinda bu.
hergün annesine ugramasina alistim. aramasina alistim ama ben civil civilken esim dertli olmasi...ben bisey anlatmak isterken esim dinlememesi....bunlar üzüyor beni.
merak edeceksiniz görümcen neden kendi esine anlatmiyor bunlari neden onu aramiyor diye....kendi esi 2 iste calisir yas farkida var aralarinda o ilgilenmez fazla anlamaz...onun derdi imani para...ve geri kafalidir... iste bööyyllee

Bence normal değil ya ben istemezdim allahtan eşim telefonla konuşmayı sevmiyor ailesine baya uzağız memleketten 900 km uzakta olunca ara da soğuyor herhalde :)

Seni ihmal etmiyorsa normal. Benim eşimde ailesi ile sürekli görüşür sizin ki az bile. Tek derdin bu olsun. Sende katıl konuşmalara selam söyle espri yap dışarıda bırakma kendini bir yerde senin de ablan o.

bende öyleyim rahmetli annem hayattayken çok konuşurdum annem bıkardı artık. şimdi de ablamla konuşuyorum. eşim abartma diyor. ama ben ablamla konuştuğumda nefes aldığımı hissediyorum. bana çok iyi geliyor ablamla konuşmak

Siz mutluysanız keyif alıyorsanız ne ala, önemli olan sizin ne istediğiniz elbetteki.

Ne garip insanlar aileler var. Bende ailemi severim ama eşimle yanlız tatili tercih ederim. O birazda annenin bebeklikten itibaren aşırı bağımlı düşkün esaret altında yetistirmelerinden ileri geliyor. Bebekken anneler çocuklarına “herşeyim, nefesim sensiz ben ne yaparım, sensiz ben ölürüm’’ gibi sözcükleri empoze ediyor o cocuklarda o lafların altında büyüyorlar. Her zaman derim sevginin bile fazlası zarardır. İçinde yaşayabilirsin söze dökünce böyle eşler ortaya dökülüyor

Peki eşiniz böyle dalgın olduğunda kafasına taktığı şeyleri paylaşmayı deneseniz. Belki sizinle paylaşınca rahatlar. Ablası görme engelliyse muhtemelen çocukluktan gelen sıkı bir bağ vardır aralarında, bu zamana kadar yardımcı olduğu ablasının dertlerini evlendi diye dinlememesi olmaz zaten. Siz de ona ortak olun, derdine ortak olmadan neşenize ortak olmasını beklemeyin.

Her gun fazla ama hadi konustular diyelim insan 2 saat ne konusur ya. Her gun konusan insan her seyi biliyordur birbiri ile ilgili zaten bu kadar uzun konusmalari normal degil. Sana soylemedikleri bir sey mi var da onu degerlendiriyorlar acaba.

Bence sizinki anormal, annenizle daha sık Araşın. Benim eşim de her gün arar annesini, bende selam söylerim, neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım?!

Buna engel olabileceğinizi sanmıyorum. Ama bence sorun yok aranızdaki iletişim etkilenmiyorsa. Yani siz düşündükçe dahada sinir olursunuz, gerek var mı peki, bence yok. Şükür ki başka büyük problemleriniz yok. Hiç sıkmayın canınızı.Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Bizim okulda bi erkek hoca var ama tel sürekli kulağında müdür yardımcısı derse de girmiyor diğer işleri idarede halleden başka bir yardımcımız daha var. Hani bi erkek kaç saat ne konuşabilir ki hadi karısı desek sabah akşam yanında zaten karısının beş altı ay oldu evleneli anlamadık gitti adam okula geliyor arada bir saat duruyor bir saat konuşuyor. Acaba dedik yeni gelini mi çekiştiriyor annesi ile filan

Sevgilisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…