Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Bana bulaşmasınlar kendileri isterse günlerce konuşsunlar,böyle alışmışlar demek ki.rahatsız oldugunuz yeri söyleyin eşinize.telefonla konuşması değil de aranızdaki konuları önce onlarla konuşması sıkıntı bence

Neden gidip kalıyorsunuz haftada 2 gün orada
Ben istiyorum cocuklar için değişiklik oluyor güzel geçiyor günlerimiz mesela eltim dogum yaptı kv de orda yarın gidicem onlar altlı üstlü otryo yarın gidicem cocuklarla pazara kadar kalicam eltime yardim edicem yeni doğum yaptı cunku

İnsan ne konuşur her gün o kadar saat yahu? Aşırı saçma bazı aile ilişkileri..

Ben annemle ablamlarla bir olay yoksa en fazla 10 dakika konuşurum. Ki genelde 2 3 dakika sürer..
Eşim de o kadar uzun süre konuşmaz. Annesi çocuğa bakmadan önce her gün konuşurdu ama uzun değildi..

Neler neler anlatılır o kadar zaman da düşünmek bile istemiyorum..

yuhhhhh...nasıl insan bunlar yaaa okuyunca ben bile sinirlendim...iyi yapmışsınız kesinlikle...her gun 8 de balayı odasını yumruklamak....balayına gelmek?? aman allahım...bslsyına gelicez dediğinde direkt nikahı iptal ettirseydiniz keşke

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hergun aılemı ararım en fazla 5 dk konusurum önemlı bir mevzu yoksa ıkıncıye aramam... bazıları boyle yedı sulalesı ıle saatlerce konusuyor bence karısmayın konussun , ama evınızın ozelını anlatıyorsa orada bır dur deyın derım..

Bende görümce yok şükür
Kv yetiyor tek başına eşim günde 3 defa annesiyle konuşur. İşe giderken arar hayır duasını alır, öğle şöyle bi ne var ne yok diye konuşurlar birde iş çıkışı arar konuşmalar genelde 1-2 dk sürer. Uzun konuşmalarda kv genelde boş konuşur konu siyaset veya başka insanların yaptıkları olur eşim dinleyici çoğu zaman. Aramazsa kv küser trip atar drama queene bağlar
İlk başlarda çok şaşırmıştım ama zamanla neden aradığını anlayınca alıştım ben günde 1 defa annemle konuşurum genelde o arar onda bile çoğu zaman sıkılırım

Elbette normal değil. Bunun aile bağlarıyla, sevgisiyle bir alakası da yok bence. Kendi başına ayakta durabilen, işine gücüne, ailesine odaklanan biri, annesiyle filan her gün her gün bu kadar konuşma ihtiyacı hissetmez. Arada elbette aranır, hal hatır sorulur da, her gün saatlerce konuşmak hastalıklı bir durum.

Yalnız bir de şu var, durum evlenmeden önce de böyleymiş. O zamanlar rahatsız olmuyor muydunuz? Ben olurdum. Hayatıma sokacağım adamın, ailesiyle neden sağlıklı bir ilişki kuramadığını, neden böylesine bir bağımlılık geliştirdiğini sorgulardım ve sanırım bunun değişmeyecek bir şey olduğunu gördüğümde o insanı hayatıma sokmazdım.

boyle bir arkadasım var..zaten aile duskunlugu sebebiyle de bosanmış...her aksam 1 saat kadar abisi, annesi ve babasıyla konusuyor...bi kere şahit oldum cok ayrıntı seyler konusuyorlar aynı evde yaşar gibi...kapının kilidi bozuldu onu tamir ettim, neresi bozuldu vs gibi...bugun su yemegi yaptım, oo yanında da sunu yaptın mı...

abisi de boşanmış...tatile abisiyle yeğeniyle gidiyor..böyleleri bence bu şekilde daha mutlu...bence onu ailesine teslim edin, oyle daha mutlu yaşayacaktır, eşlerini ayak bagı gibi goruyor boyleleri

geçen survıor da hakan la annesini izleyince kocama dedim ki

sen annenle birbirinizin herşeyini bukadar bilseniz orta yerimden çatlarım herhalde dedim ,

bizde hergün annemizi ararız ama eşinizin ki biraz fazla gibi

Of bizimkiler de bu kadar olmasa da birbirlerinin herşeyinden haberdar, hele kv dıdımızın dıdısına kadar biliyor eminim kaç kere ağızlarından kaçırdılar. Ben rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok. Allahtan eşim yoğun da öyle saatlerce konuşamıyorlar.

Benimki anası aramadikca kimseyi aramaz konuşmaz onun için bişey diyemicem ama bazı aileler böyle olabiliyor sorun sizde merak ediyorsanız ne konuşuyorsunuz diye.

Bu daha değişik geldi bana. Böylesini de ilk kez duydum. Çok konuşmak ama önemli şeyleri konuşmamak.

ayyyyy yuhhh şok oldum canım iyi etmişsin iyi aranızda gelip yatmamış tövbeler olsun

anne babamainatla bunu istiyorum deyip laflarını dinlemeyip evlenince bir süre ses edemedim canım

o kadar dakika konuşmak bence normal değil. ben sevgilimle bile konuşmuyorum o kadar telefonda. hadi bağları kuvvetli ya da geyik yapıyolar vs desek, e adam tüm özeli anlatıyormuş. asıl problem bu.

Benim esimr doğum yaptığım için aldığı 5 günlük izinini tabii haftasonlariyla beraber 9 gün tamamen telefon başında aile grubu ile yazışarak geçirdi. Nefret etmiştim artık.
Tüm kardeşler ve annelerinin dahil olduğu whats app grupları var ama gelinler dahil edilmiyor.offff neyse aklıma geldiğinde sinirleniyorum.
Bence aşırı moral bozucu bu kadar konuşmaları. Bir ara her yaptığımız ve her yedigimizden haberleri vardı benimkilerin ((
Bende çözüm yok ama en azından içimi döktüm

Benim esimin ailesi ile iliskili de boyle. İlk zaman gicik oluyor dum 10 yılın ardından simdi ben ondan önce anlatıyorum her şeyi.

Bu daha değişik geldi bana. Böylesini de ilk kez duydum. Çok konuşmak ama önemli şeyleri konuşmamak.
Birbirlerine dert anlatmiyorlar. İsten cikacak oldu esim anne babanin haberi yok, olsa da zaten bir sey demiyorlar. Boyle bir gariplerhepsi gunde 1-2 ker birbirini arar dakikalarca bos bos konusurlar. Ne yedin, ne ictin gibi manasiz muhabbetler. Bir ara beni de anlatiyordu, Koalina soyle yapti boyle yapacak gibi. Dedim anlatma kendini konus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…