Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Bende annemin tek cocuguyum o da mı öyle yapsın? Saçma birşey. Hazır olmadan evlenmeyin sonra bunların altında eziliyorsunuz

Özel şeylerinizi paylaşmadığı sürece sorun yok bence. Bende bazen annemle dakikalarca konuşurum bazen bi iki dakika bazen aramam değişir durum.

ben de hergün konuşuyorum ailemle 1 saat olmasa da yarım saat vardır

eşimin benimle geçirdiği zamanları etkilemiyorsa ilgilenmem konuşsunlar
hee bide tabi herşeye karışmıyorlarsa

ailem bir kardeşim var (kuzum) onla da haftada 2 gün bir yarım saat konuşuruz o kadar

Cidden çok ilginç :) Gerçi şimdi düşündüm de ben de önemli şeyleri anlatmam aileme ama boş da konuşmam.

Kendi aile bağlarınızla eşinizinkini kıyaslayamazsınız ki ben farklı şehirdeyim hergün annemle konuşurum günlük anlatırım eşimde rahatsız olmaz. Eşiniz 1 saat ne bulup konuşuyor nasıl konuşuyor işyerinde. Konuşsunlar yani neden rahatsız oluyorsunuz dert ne?hadi eşinizi geçtim anneyle kızının konuşmasını bile dert etmişsiniz

Kendimizi ne kadar da her konuda hak sahibi görüyoruz... Eşiniz annenizle konuşmanızı kısıtlama hakkına sahip değilse siz de bu konuda sinirlenme hakkına sahip değilsiniz. Sizin özelinizi anlatmıyorsa sizi ilgilendiren bir durum da yoktur.

Ahahha bu gerçek mi ya bastım kahkayı herkes bana baktı

Bir aile trajedisi ama çok güldüm . Böyle tiplerin varlığını da buralardan öğreniyorum,çok sinir bozucu iyi yapmışsınız

eğer sizinle de muhabbeti yerindeyse çok takılmayın bence. bizim ki ben duymayayım diye fısır fısır konuşur sanki napacam ben onların ne konuştuğunu :/

Eğer bu aranizdaki iliskiye zarar vermiyorsa bence karismaya hakkiniz yok. Ben de annemle gunde en az 1 2 kez konusurum ama asla ne annem beni yonlendirmeye kalkar ne de ben anneme ozelimi anlatirim. Esim buna karisacak olsa musade etmezdim karismasina.

Görüşme sıklığınız nedir ? Aynı şehirde misiniz? Kv sizde gelir kalır mı ya da siz kvde de kalır mısınız ? Çok içli dışlı mısınız yoksa bırak ne konuşuyolarsa konuşsunlar

E ne konuluyorlar o kadar ço merak ettim doğrusu ,

Annesiyle konuşur kardeşiyle de ama günde 1 saat değil

Anne ve ablayla hergun saatlerce ne konusulur merak ettim.

Neyse
Ozel hayatinizi etkilemiyorsa yani ikinizi ilgilendiren konulara onlar mudahale etmiyorsa bosver

Kaç yıllık evlisiniz? Benimki aramaz zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizimki de ilk zamanlar aşağı indin mı anneme falan derdi yok şunlar geldi hadi inelim yok bu var inelim ilk günler çok sikilmistim sürekli aşağıda olmaktan zamanla artık düzen oturdukca daha rahat olmaya başladım akrabalar misafirliğe gelmediği sürece ara ara iniyorum zaten hamileyim çoğu zaman ağrım oluyor kimse niye gelmiyon etmiyon diye sormuyor ki zaten durumu biliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…