Kullanmaya kalkarsa bavulu eline alıp tıpış tıpış gidişini hatırlatırsın.Yo yo hayır,genelde ikimizde bağırıp çağırıp susardık,sarılırdık uyurduk kavgamız biterdi. Bugün adamın içinden canavar çıktı,korktum yani. O da korktuğumun farkında umarım bana karşı kullanmaz. Hatta arabada ben ona "dayakla korkutamazsın bak gördün işte." dedim o da bana "ama korktun" dedi. Özür diledi korkuttuğu için.
20 yaşındayım.
O da öyle.
Ama bu zamana kadar böyle şeyler yaşamadık inan,böyle değildi.
Adam 1 haftada kafayı yedi 180 derece döndü resmen.
Çocuk istiyordu/k erteledim,bu haldeyken zaten yapamam düşünemem.
şimdi konu paylaştım oku istersen anlarsın ne dertler olduğunu valla :)Geçmiş olsun,sende ne sorunlar var?
Hayır o okuyormuş gibi yapıp çalışacak,askere gitmemek için,tecil için yani. Okuyacağım ben ama kendisi de çocuk fikrini aklıma sokmuştu. Aslında yapacaktım ama artık asla diyorum,evlilik düzene oturana kadar hayır.20 yaşındasın , yeni evlendin. Okuyacağız diyorsun ve ardından çocuk istiyorduk diyorsun.
Bu cümle beni benden aldı. Ne çocuğu miaelle , daha çok erken çok hemde.
En az 5 yıl beklemelisin.
Yine yollarım,anasının danasının yanına da yollarım gerekirse,o korku bana yeter.Kullanmaya kalkarsa bavulu eline alıp tıpış tıpış gidişini hatırlatırsın.
Bugün okula bile ben kaldırdım onu,çok huysuzdur sabahları kalkamaz.20 yasındaki erkek daha cocuk bana göre,
Bi kaç sene büyütmen gerekecek onu
Saygı duyarım,ne diyebilirim. Boş insan değilim senaryo yazacak kadar. Merak etmeyin. 1 haftada insanların hayatı mahfolabiliyor,önce abim saçma sapan ilişkisi için bizi aradı,daha sonra aylardır varolan miras tartışması yüzünden (içinde fındıklıkta var,fındık zamanı parası malum) insanlar birbirine girdi. Şuanda da biz.
Bakacağım canım birazdan.şimdi konu paylaştım oku istersen anlarsın ne dertler olduğunu valla :)
Erkeklerin olgunluğu daha oluşmamış oluyor hatta o yaşta bile.20 yaşındaymışsınız. Çocuk sinirli değil sadece ergen.
İkiniz de değişeceksiniz, büyüyeceksiniz. Bunun evlilikle alakası yok bence.
Şimdi söylediğim şey saçma geliyor olabilir ama gerçekten insanlar 24'e kadar çok hızlı bir değişim geçiriyorlar. Sonrasında da değişim devam eder ama o kadar hızlı değil.
Hayır o okuyormuş gibi yapıp çalışacak,askere gitmemek için,tecil için yani. Okuyacağım ben ama kendisi de çocuk fikrini aklıma sokmuştu. Aslında yapacaktım ama artık asla diyorum,evlilik düzene oturana kadar hayır.
Balayı 5 gün yaptık. Saçma sapan işler çıktığı için benim memleketime gittik,yoksa evimizde dinlenecektik. Kendisine defalarca git 2-3 gün kalıp döneceğim dedim kendisi tutturdu geleceğim diye. Geldi ve böyle oldu.Daha yeni evlisin , neden böyle bir ortama eşini soktun ?
Balayında olmanız gerekirdi , ya da yalnız olacağınız bir yerde.
Kv. Yanında bir haftalık gelirken kalır miydin fındık toplama işi falan varken.
Balayı 5 gün yaptık. Saçma sapan işler çıktığı için benim memleketime gittik,yoksa evimizde dinlenecektik. Kendisine defalarca git 2-3 gün kalıp döneceğim dedim kendisi tutturdu geleceğim diye. Geldi ve böyle oldu.
2 sene okudu o.O neden okumuyor ?
Çocuk fikrini tabi aklına sokar, oku , bitir mesleğini al diyeceğine çocukla bağlayacak önünü.
Ailemi yarı yolda bırakamadım kusura bakmayın. Fındıklık vardı,meseleler vardı,benimde orda bulunmam gerekiyordu.Gitmek zorunda değildin sende . Ben yokum yeni evliyim demeliydin.
Erkekler kadınlardan daha genç olgunlaşır,Yine yollarım,anasının danasının yanına da yollarım gerekirse,o korku bana yeter.
Bugün okula bile ben kaldırdım onu,çok huysuzdur sabahları kalkamaz.
Ben ayarlarım çoğu işini.
Ben artık sıkıldım,o da nefret ediyormuş zaten.
Ha annesi ha ben hiçbir farkımız yok ki.
2 sene okudu o.
Babasının işini yürütecek.
Benimde ailemin işi var,istesem şuanda da abimle babamın yanında çalışabilirim. Ama okuyacağım yani,şuan uğraşmak istemiyorum hiçbirşeyle. Okumak varken evlilikte işim ne diye düşünüyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?