- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Evlilik olmama şartıyla görüşmek istemesine ne diyorsun o zaman tatlım?böyle belirsizlik benim de hoşuma gitmezdi evet, ama düşününce adama hak verebiliyorum. sonuçta karşısındaki kadın 1,5 yıldır sadece 1 kere aramış sormuş, yetmemiş başka sevgilileri olmuş ve bu adamın yanına sadece kendini kötü hissettiğinde gitmiş. ben böyle bir kadına güvenemezdim. sevdiğinden değil, ona iyi davrandığım için benimle birlikte olmak istediğini düşünürdüm. sanki başkasına aşık olur olmaz beni bırakıp gidecekmiş, o zamana kadar yalnız kalmamak istiyormuş gibi…
Bu yorumu bekliyordum ..Evli olmasın bu adam...
tabii ki genellemeler dogru değil ben de sevmem genellemeleri ama boyle kafasinda ince detaylari cogunlukla dusunmezler dusunen varsa da gozlemlediginizde ozguveni düşük, takintili tipler oldugunu anlarsınızböyle bir genelleme yapmak doğru değil
Bade sen bilirsin tabi ama böyle ne halt yediği ne istediği belli olmayan tiplerden ben usandım , yoruldum. Okurken yazını dimdirekt soğudum o yüzden. Benim uğraşacak halim yok net olmayan tiplerle , senin varsa buyur.
cok var ya bunlardanBu ıssız adam mıdır nedir ne çok türedi bunlardan bugünlerde yaf.
Açıklama bekliyorum
O zaman ogreeneceksiniz hahaha.... ben alinmadim ;-DAçıklama bekliyorum
Ben de mühendislik okuyorum üstüme alındım
Beğenmediniz yorumu sanırım.Bu yorumu bekliyordum ..
Her konuda yapılan klasik yorum ..
Hayır her soruya evli mi bu adam diye yorum yapılıyor da ...evli mi olması gerek illa onu anlamıyorum ..Beğenmediniz yorumu sanırım.
Ben 40 yaşındayım canım.neler gördüm,evli olduğunu,nişanlı olduğunu gizleyen adam çok malesef.daha ilişki başlamadan gelecek düşünme benimle dediği icin aklıma gelmesi normal.Hayır her soruya evli mi bu adam diye yorum yapılıyor da ...evli mi olması gerek illa onu anlamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?