şizofren oluyorum diye korkuyorum :((

ya benim izlediğim korku filmi değildi normalde de psikolojik sıkıntılarım var zaten ve su an yoğun atak dönemindeyim. aslında filmle cok alakalı değil her an kafama takacak bişey buluyorum ve bugun de bunu taktım. beynimi zorlayıp gercek olacak diye korkuyorum beynim ses üretecek diye korkuyorum su an

evet genel olarak öyle diyolar her yerde ama sadece ilaçla da düzelen bişey değil malesef ama gercekten düşünme baska seyle oyalan tarzında bişey değil oyalandıgın seyi yaparken de aklına geliyo sürekli geliyo sürekli

ya benim değişiyo cok boş oldugumda da artabiliyo cok dolu oldugumda da normal bi hayat yasadıgımda da. ama bu yaz biraz sıkıntılı gecti benim için onun etkisi olmustur mutlaka da geldiği gibi kolay gitmiyo işte

evet benim zaten bu aralar psikolojim bozuk oldugu için kaygılarım atak yaptıgı için çok yoğun yasıyorum. su an gece yataga girdiğimde ses duycam ya da beynim o kadar zorlayacak ki ses üretecek falan diye korkuyorum. gündüz dediklerin oluyo ama benim asıl sorunum geceler. zaten gergin oldugum için uykuya geciş zor oluyo ve uyusam bile dinlenemiyorum. krizlerle uyandıgım oluyo kıvranıyorum yatak içinde

Uyurken sakinleştirici müzikler dinlemeyi deneyebilirsin.

Beynin ses üretecek diye korkuyorsun ama ses üretmeyeceğini biliyorsun değil mi? Ben evde yalnız kalmaktan korkarım. ses duyarım, karşımda birisi belirir vs.. diye ama hiç birisinin olmayacağını bilirim. O yüzden kendimi yiyip bitirmem.

işte diyorum ya zaten bu aralar kaygılarım takıntılarım asırı oldugu için aklımdan kolay cıkaramıyorum

işte diyorum ya zaten bu aralar kaygılarım takıntılarım asırı oldugu için aklımdan kolay cıkaramıyorum

Çıkarma aklından hatta sesleri duymaya çalış bakalım duyacak mısın. Çocukken gece uyandığımda gözlerimi açmaya korkardım, bişey(cinli-perili hikayeler, korku filmleri yüzünden) görürüm diye. Sonra açtım gözlerimi hiç bir şey görmedim. Hala geceleri aklıma gelir ama gözlerimi açmaya korkmam.

ne zamandan beri var ve baska takıntıların da var mı
cok uzun zamandir var. cin vs bunlardan cok korkuyorum. dua okuyorum bu sefer de ya kafamdan uretir de gorursem diye korkuyorum.
ufak tefek takintilarim var asiri degil. ama dusuncelerimi kontrol edemiyorum cok hizlilar ve bazen hic istemedigim ahlak disi dusunceler aklima geliyor.

Kitap oku tatlım. Yada keçe işiyle ,takı tasarımla vb.şeylerle uğraş. Sana ıyi gelen mutlaka bi hobi bulursun. Yasin kaç? ilaclara bağımlı olma şimdiden derim. Ama en iyisini doktorun bilir

Bunlar normal değil mi sence. Bende var aynı şeyler ama takıntılı olduğumu düşünmüyorum.

Kitap oku tatlım. Yada keçe işiyle ,takı tasarımla vb.şeylerle uğraş. Sana ıyi gelen mutlaka bi hobi bulursun. Yasin kaç? ilaclara bağımlı olma şimdiden derim. Ama en iyisini doktorun bilir

Bu ilaçlar bağımlılık yapmaz hanımefendi hastalığın tedavisinde kullanılır.

Bu olay benim de çok sık başıma gdlir tüm anlattıkların. Sonrasında da ataklar başlar zaten bende. İlaç etkisini göstermeye başladığında rahatlamaya başlıcaksın bir hafta içinde :)

ben rahatlayamadım hiç ve bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…